Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
17.9.20 08:41

@IrčaF. Jj..kouknu dekuji zq tip;) a jak sa citis jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.20 09:06

@ivito jej drž se to je mi líto ale vy to všichni zvládnete! je pravda že jsou dvojčata vyzralejsi a hlavně to rychlé dohánějí! hlavně se nelekej jak budou malinký…já se tehdy docela lekla :oops: Držím palce!

Jinak mě skolila viróza..snad ne koronavir takže hrůza…muž musel mít dva dny dovolenou to bych jinak nedala a teď už jsem zas na ně sama. Bojim se aby to nechytli :(
Jinak už se konečně začaly usmívat už jsem se bala tento snad nepřijde. A jsi pěkně buclatí zde důkaz :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.20 09:07

Kluci

Foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.20 09:11

@weru20 mě skýtalo v břiše často :mrgreen:!ale že bych poznala kdy živlu to ne :mrgreen: :hug:
A jak ti je? asi jsme na tom stejně mě je taky zle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.9.20 09:13

@ametyst kocko,ja sem na hromade od pondelka…radi prej ted vside nejaka potvora…u nas v kraji je hodne deti nakazenych aj mamin…ale prej to je klasicke nachlazeni…uvidis to prejde..i kdyz ja si to rikam taky od pondelka, ze uz musim byt v pohode…ale 37 teplota porad, ted k tomu i dusivy kasel…takze parada…nos ucpany…kuryruj se i kdyz s mimcama asik tezko co? cajem proleta sem tak ze si myslim ze ji mam i misto plodove vody… :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.20 09:22

@weru20 já též od pondělí…ale vůbec nevím kde jsem k tomu přišla. Chodim jen na procházky. Nakupy obstarává muž. Jo to máme stejné rýma a kašel a teplota kolem 37 :? no je to mazec naštěstí muž plbym dva dny doma ale teď se starám sama uz :?.
Caj a vůbec hodně vody je dobrý! já piju vodu s citronem a mám i Vincentku ta taky dost pomáhá. pry. No tak snad to brzo přejde… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.9.20 09:36

@ametyst vincentka me kol tol ten krk spravila ale dela mi zle na zaludek…takze ja paralen a cumlam vincentku ale tak 3× denne…ty cosik je ve vzduchu…u nas byla nachlazena segra s neteri tak prisuzuji k zomu, ue to mam od nich ale vsichni sou v pohode uz jen ja sem na tom hur a hur…navic vcera mi volala kamoska co sem s ni jela v aute jestli me to neudelala klima…coz je dost mozne, ze ta me dorazila…to mame stejne jen ja ty mimca jeste nemam no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
17.9.20 09:38

@weru20 jo to že dorazilo stopro :(.Snad se z toho brzo dostaneme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
17.9.20 09:43

@weru20 Veru, co ti budu povidat 😕. Dva dny to bylo v pohode a i jsem krasne v noci spala a ted uz 3 dny v noci nemuzu poradne spat, vsechno me boli, trisla, zada, boky nevim, jak bych si lehla a silenej tlak na spodek a konecnik.
Co ty? Krome toho nachlazeni? Jsou prckove hodni?

@ametyst kluci jsou uzasny :srdce:
Koukam, ze te taky skolila nejaka nemoc jako Vercu, tak se z toho holky brzo dostante.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.9.20 10:14

@ametyst no ja doufam pac v pobdeli mam jeste kontrolu se srdcem pul roku objednanou…

@IrčaF. Abych pravdu rekla ja ted bricho a spodek necitim vubec…neee kecam dbeska sem nemohla vstanout z postele… :roll: sem mela takove divne tlaky a mam porad…do toho mi prijde, ze ze me porad neco tece…proste kdyz se se*e tak poradne bych se ani nedivila kdybych zacala jeste do tohoto stavu rodit :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
17.9.20 15:29

@weru20 ted uplne nevim jak myslis to, ze „z tebe porad neco tece“, ale trosku to zni, jak kdyby ti odtekala plodovka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
17.9.20 15:37

@LuckaHo no toho se bojim…pac i na papire mi prijde takova jak kdyby trosinku ruzova… :oops: :oops: pardon te to tak pisu…kdZ to napisu uplne blbe…vytok mam cele tehu ale toto jejine zacalo to dneska rano…ja nevim jestli ai uz vsechno jen nedavam do hlavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.20 15:38

@ivito ahoj zlato tak jak jsi na tom??? A co broučci?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.20 15:40

@weru20 ahojky tak jedině do porodnice aby ti udělali ten test jestli to je plodovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.20 15:43

Tak holky než se narodily dostali od mojí svagrovy krásný body a konečně do něj dorostli 😍 😍 ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí