Poradna duly
Jana Čurdová
@ivito jej drž se to je mi líto ale vy to všichni zvládnete! je pravda že jsou dvojčata vyzralejsi a hlavně to rychlé dohánějí! hlavně se nelekej jak budou malinký…já se tehdy docela lekla
Držím palce!
Jinak mě skolila viróza..snad ne koronavir takže hrůza…muž musel mít dva dny dovolenou to bych jinak nedala a teď už jsem zas na ně sama. Bojim se aby to nechytli ![]()
Jinak už se konečně začaly usmívat už jsem se bala tento snad nepřijde. A jsi pěkně buclatí zde důkaz
![]()
@weru20 mě skýtalo v břiše často
!ale že bych poznala kdy živlu to ne
![]()
A jak ti je? asi jsme na tom stejně mě je taky zle ![]()
@ametyst kocko,ja sem na hromade od pondelka…radi prej ted vside nejaka potvora…u nas v kraji je hodne deti nakazenych aj mamin…ale prej to je klasicke nachlazeni…uvidis to prejde..i kdyz ja si to rikam taky od pondelka, ze uz musim byt v pohode…ale 37 teplota porad, ted k tomu i dusivy kasel…takze parada…nos ucpany…kuryruj se i kdyz s mimcama asik tezko co? cajem proleta sem tak ze si myslim ze ji mam i misto plodove vody…
![]()
@weru20 já též od pondělí…ale vůbec nevím kde jsem k tomu přišla. Chodim jen na procházky. Nakupy obstarává muž. Jo to máme stejné rýma a kašel a teplota kolem 37
no je to mazec naštěstí muž plbym dva dny doma ale teď se starám sama uz
.
Caj a vůbec hodně vody je dobrý! já piju vodu s citronem a mám i Vincentku ta taky dost pomáhá. pry. No tak snad to brzo přejde… ![]()
@ametyst vincentka me kol tol ten krk spravila ale dela mi zle na zaludek…takze ja paralen a cumlam vincentku ale tak 3× denne…ty cosik je ve vzduchu…u nas byla nachlazena segra s neteri tak prisuzuji k zomu, ue to mam od nich ale vsichni sou v pohode uz jen ja sem na tom hur a hur…navic vcera mi volala kamoska co sem s ni jela v aute jestli me to neudelala klima…coz je dost mozne, ze ta me dorazila…to mame stejne jen ja ty mimca jeste nemam no
@weru20 jo to že dorazilo stopro
.Snad se z toho brzo dostaneme!
@weru20 Veru, co ti budu povidat 😕. Dva dny to bylo v pohode a i jsem krasne v noci spala a ted uz 3 dny v noci nemuzu poradne spat, vsechno me boli, trisla, zada, boky nevim, jak bych si lehla a silenej tlak na spodek a konecnik.
Co ty? Krome toho nachlazeni? Jsou prckove hodni?
@ametyst kluci jsou uzasny ![]()
Koukam, ze te taky skolila nejaka nemoc jako Vercu, tak se z toho holky brzo dostante.
@ametyst no ja doufam pac v pobdeli mam jeste kontrolu se srdcem pul roku objednanou…
@IrčaF. Abych pravdu rekla ja ted bricho a spodek necitim vubec…neee kecam dbeska sem nemohla vstanout z postele…
sem mela takove divne tlaky a mam porad…do toho mi prijde, ze ze me porad neco tece…proste kdyz se se*e tak poradne bych se ani nedivila kdybych zacala jeste do tohoto stavu rodit
![]()
@weru20 ted uplne nevim jak myslis to, ze „z tebe porad neco tece“, ale trosku to zni, jak kdyby ti odtekala plodovka ![]()
@LuckaHo no toho se bojim…pac i na papire mi prijde takova jak kdyby trosinku ruzova…
pardon te to tak pisu…kdZ to napisu uplne blbe…vytok mam cele tehu ale toto jejine zacalo to dneska rano…ja nevim jestli ai uz vsechno jen nedavam do hlavy…
@weru20 ahojky tak jedině do porodnice aby ti udělali ten test jestli to je plodovka
Tak holky než se narodily dostali od mojí svagrovy krásný body a konečně do něj dorostli 😍 😍 ❤️️❤️️