Poradna duly
Jana Čurdová
@Mišulekarafiátů nádhera ty fotky fakt umělecké dílo:palec:
@weru20 díky jsme na tom stejně pořád rýma a chrchlavy kašel.
.Už nevím co dál s tím
.Jo a taky jsem se hooodnr ke konci cítila jak po sexuálním maratonu
Je to hrozný ![]()
A juuu to koupím klukům až budou starší.. díky za tip to je fakt vtipnx
.
@ametyst uz sempsala.pai zda by mela i bodycka nebo bodycka si necham vyrobit nekde u nas…je fakt ze pokud nenastrelim nausnicky tak budou stejni a bude:) no vsak sme rikaly se segrama pac sme hodne podobne ze si to nechame udelat taky:) prave jsem si na tebe vzpomela jak si rikala ze mas „problem“ kluky rozpoznat:) tim nemyslim nic spatneho…vis co si kup???cerstvy zazvor a citron a daj to do horkeho caje…ja vcera na vecer si ho udelala a dneska uz lepsi o trosinku…
@ametyst tak lsala semmpani a i bodycka delaji;) 399kc za obe dve…zo se mi zda dobre
@weru20 jo to je dobré
!a dáš mi kontakt
? a ne mě to samozřejmě štve že je jako mama zatím moc nepoznam(někdy mám pocit že jo a někdy zas ne)ale jinak mě to přijde srandovní že jsou stejní. takze si z toho až tak nedelam ![]()
@ametyst dobre rano…ja smyslim ze nejsi jedina mama vo nepozna sve deti…oni z toho vyrostou uvidis…jasne…Tereza Dráček Lišková vcera to davala na bazar dvojcat…
Ahoj holky, tak já zítra v 7 ráno nastupuju na vyvolání
jsem nervózní jak blázen. Už se neskutečně těším až budu bez břicha a nepříjemností s ním spojenýma, ale na druhou stranu mám strach, aby všechno proběhlo v pořádku, mám strach aby se B neotočila a já tak nemusela ještě i na císař ![]()
@TerinaKosina budu na tebe myslet! a neboj nemusí se otočit přece… ![]()
@TerinaKosina ahoj,budu drzet palce at vse dobre dopadne a myslet na vas…
![]()
@TerinaKosina ahoj taky na tebe budu myslet a držím palce 🙏 🌹
@TerinaKosina Taky moc drzim palce! A otoceni se neboj - mne hned po porodu Huga „skocila“ jedna pani doktorka na bricho, aby nemela Sofca misto se otocit a vsechno bylo vporadku 😊
Maminy, chtela jsem se orientacne zeptat.. jak jste na tom s vahou a brichem obecne? Zatahlo se? Jde vaha aspon nejak dolu? Jake mate statistiky pred a po? A co jizvy po cisarich? Diky diky, ja se tohohle desim nejvic, chci se po porodu co nejdrive vratit na puvodni vahu, klidne bych se nezlobila za min
zatim mam 15 kilo nahore, ale rekla bych, ze je to z 95% jen v brise a pak ten zbytek trochu na zadku a stehnech ![]()
@LuckaHo ahojky no já nevím kolik jsem dala dolů nemám váhu a blbá jsem se zapomněla zvážit u doktorky
každopádně bříško ještě pořád mám, necvicim na to fakt nemám čas a ani náladu, stále doufám že nějak zmizí samo
jizva po císaři je úplně super, ale nějak jsem zapomněla masírovat tak to vypadá jako bych v místě řezu měla pod kůži lano
manžel začal Teda masírovat a pomalu to povoluje 🙏
@TerinaKosina moc drzim palce a budu na Tebe/Vas myslet at vse dopadne, co nejlepe. 🍀
@LuckaHo mám 7kg nahoře (2mesice po císaři),teď to dolů nejde vůbec
…takže budu muset zabrat..jen co se uzdraví z toho nachlazení. Jizvu jsem začala masírovat asi po měsíci a všechny boulicky který jsme nahmatala(srůsty)jsou pryč..takže za mě dobrý. jinak bohužel za jizva je dost dlouhá ale s tím nic neudělám a ještě je maličko červená ale tenká…Břicho ani převis nemám jen trochu tuku na břiše ale to jsem měla i před těhotenstvím.