Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13021
19.9.20 10:28

@Mišulekarafiátů nádhera ty fotky fakt umělecké dílo:palec:
@weru20 díky jsme na tom stejně pořád rýma a chrchlavy kašel. :(.Už nevím co dál s tím :think:.Jo a taky jsem se hooodnr ke konci cítila jak po sexuálním maratonu :? Je to hrozný :hug:

A juuu to koupím klukům až budou starší.. díky za tip to je fakt vtipnx :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
19.9.20 11:16

@ametyst uz sempsala.pai zda by mela i bodycka nebo bodycka si necham vyrobit nekde u nas…je fakt ze pokud nenastrelim nausnicky tak budou stejni a bude:) no vsak sme rikaly se segrama pac sme hodne podobne ze si to nechame udelat taky:) prave jsem si na tebe vzpomela jak si rikala ze mas „problem“ kluky rozpoznat:) tim nemyslim nic spatneho…vis co si kup???cerstvy zazvor a citron a daj to do horkeho caje…ja vcera na vecer si ho udelala a dneska uz lepsi o trosinku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
19.9.20 13:25

@ametyst tak lsala semmpani a i bodycka delaji;) 399kc za obe dve…zo se mi zda dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.9.20 22:55

@weru20 jo to je dobré :palec:!a dáš mi kontakt :D? a ne mě to samozřejmě štve že je jako mama zatím moc nepoznam(někdy mám pocit že jo a někdy zas ne)ale jinak mě to přijde srandovní že jsou stejní. takze si z toho až tak nedelam :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
20.9.20 07:43

@ametyst dobre rano…ja smyslim ze nejsi jedina mama vo nepozna sve deti…oni z toho vyrostou uvidis…jasne…Tereza Dráček Lišková vcera to davala na bazar dvojcat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
20.9.20 15:14

Ahoj holky, tak já zítra v 7 ráno nastupuju na vyvolání :roll: :oops: jsem nervózní jak blázen. Už se neskutečně těším až budu bez břicha a nepříjemností s ním spojenýma, ale na druhou stranu mám strach, aby všechno proběhlo v pořádku, mám strach aby se B neotočila a já tak nemusela ještě i na císař :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
20.9.20 15:41

@TerinaKosina budu na tebe myslet! a neboj nemusí se otočit přece… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
20.9.20 15:46

@TerinaKosina ahoj,budu drzet palce at vse dobre dopadne a myslet na vas… :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.20 16:30

@TerinaKosina ahoj taky na tebe budu myslet a držím palce 🙏 🌹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
20.9.20 16:32

@TerinaKosina Taky moc drzim palce! A otoceni se neboj - mne hned po porodu Huga „skocila“ jedna pani doktorka na bricho, aby nemela Sofca misto se otocit a vsechno bylo vporadku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.9.20 18:08

@TerinaKosina drzim moc palce :kytka: jaky jsi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
20.9.20 18:13

Maminy, chtela jsem se orientacne zeptat.. jak jste na tom s vahou a brichem obecne? Zatahlo se? Jde vaha aspon nejak dolu? Jake mate statistiky pred a po? A co jizvy po cisarich? Diky diky, ja se tohohle desim nejvic, chci se po porodu co nejdrive vratit na puvodni vahu, klidne bych se nezlobila za min :mrgreen: zatim mam 15 kilo nahore, ale rekla bych, ze je to z 95% jen v brise a pak ten zbytek trochu na zadku a stehnech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.20 19:09

@LuckaHo ahojky no já nevím kolik jsem dala dolů nemám váhu a blbá jsem se zapomněla zvážit u doktorky :( každopádně bříško ještě pořád mám, necvicim na to fakt nemám čas a ani náladu, stále doufám že nějak zmizí samo :D :D jizva po císaři je úplně super, ale nějak jsem zapomněla masírovat tak to vypadá jako bych v místě řezu měla pod kůži lano :nevim: :zed: manžel začal Teda masírovat a pomalu to povoluje 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
20.9.20 19:52

@TerinaKosina moc drzim palce a budu na Tebe/Vas myslet at vse dopadne, co nejlepe. 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
20.9.20 19:58

@LuckaHo mám 7kg nahoře (2mesice po císaři),teď to dolů nejde vůbec :(…takže budu muset zabrat..jen co se uzdraví z toho nachlazení. Jizvu jsem začala masírovat asi po měsíci a všechny boulicky který jsme nahmatala(srůsty)jsou pryč..takže za mě dobrý. jinak bohužel za jizva je dost dlouhá ale s tím nic neudělám a ještě je maličko červená ale tenká…Břicho ani převis nemám jen trochu tuku na břiše ale to jsem měla i před těhotenstvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí