Poradna duly
Jana Čurdová
@LuckaHo jinak břicho mi fakt šlo dolu nějak samo
.Ale nosila jsem poporodní pás…ne celý den ale občas ano. pomahalo mi to držet protože mě za jizva hoodne bolela. trochu ji cítím ještě ted ![]()
Holky tak máme poslední fotky hotový a teď bude těžký rozhodování jakou dát na plátno 🤔 🙏 😍 😍 ❤️️❤️️
@Mišulekarafiátů Ta s tema rukama je nadherna, tam krasne vynikne, jak jsou malinkate 😍
@Mišulekarafiátů ja jsem taky za tu posledni…a nebo jak jsou v tom satku obedve myslim si ze predposledni fottky zo jsou…ale na deuhou stranu cernobile fotky jsou bozi…
Děkuju holky, miluju černobílé fotky, ale ty mikinkovsky jsou hezčí barevný řekla bych že líp vyniknou. Máme udělaný na plátně dvě svatební, jednu barevnou a jednu černobílou a ta barevná vynikne líp zítra vám je vyfotím. Máme dvě který by jsme chtěli a rozhodnout se no. Nechali by jsme obě ale jedná stojí 1200kc 🙈
@Mišulekarafiátů tak asik tu prvni…za me:) 1200 to je dobra palka…ti povim
@TerinaKosina dobre rano:) jaka si se vyspala jako 3v1 naposled??;) ja ti opravdu zavidim, ze to uz budes mit za sebou a drzim palce at vse dopadne nejlip ahlavne rychle… ![]()
@weru20 ahoj Míši, taky budu dělat na plátno, jak to budeš mít veliké?
Jinak já opět musím k doktorce. Strašně mě opět pálí tam dole, večer jsem měla zimnici. Nemůžu zase vůbec fungovat. Jinak děti jsou naprosto skvělé a vašima se kocham celou noc, protože od bolesti nemůžu spát. Jinak ségra dračice asi škrabla malého u ocicka. Už ho myslí teď chudáka ![]()
@ivito @Verča19931993 nádherné miminka
Veru vůbec nevím jak jsou ty rozmery
Jinak tady jsou ty naše svatební fotky, jsou černobílý a tolik to nevynikne proto chci holky na plátno spíš barevný 🙂
Kocky, takze dneska ko srdce na to cekam mezitim sem byla na kontrole s mimousema a tam horsi…nicmene jak sem chtela rodit prirozene tak nejspis cisar pac je mam zadeckama dole…a jinak ve stredu dalsi ko na prutoky mame A 1860g a B 1515g prutoky v pupecniku v poradky ale na ty druhe chce mit moje dr u sebe jeste jednoho dr a ten tam nebyl…tak uvidime…a jinak 29.9.ukoncuji neschopenku a prechazim na materskou…timto papirem se to opravdu blizi… ![]()
@ivito ja myslim, ze se vsechno spravi a budes brzo fit uvidis;) jinak drobci nadherni…a muzu mit blby dotaz snad se te to nejak nedotkne ale ty hadicky maji proc:( ![]()
@Verča19931993 veruli,opet sis spletla jmeno ale ja sem to tak nejak pochopila…;) bobanci malinci…toz co ty mas furt nejake zdr. problemy? snad budes taky brzo ok…:)
Teď jsme přišli od doktorky, vydupala jsem si Antibiotikovy kapky do nosu, Viky má už přes měsíc rýmu a zkusily jsme už i nemožné a nic😕jak to do pondělí nezabere tak musíme na nosní aby se jí podívali na přepážku tak se modlím 🙏