Poradna duly
Jana Čurdová
@IrčaF. Ahojky, my máme za sebou první společnou noc a je to teda mazec. Mliko se mi ještě nespustilo ale přikládám a přikládám, mají zatím alespoň mlezivo. Dneska vyšla trošku vyšší žloutenka, tak doufám, že nebudou muset pod modrý světlo. Ale jsou to Božani ![]()
@TerinaKosina ty jo to je tak uzasny, jak jsou u sebe a jsou tak spokojeni
.
Tak na tu zloutenku by bylo dobry kdyby se ti mlicko spustilo a hodne pili, aby to z nich slo ven. Drzim pesti ![]()
@TerinaKosina to jsou krásný miminka 😍 😍 ❤️️❤️️ držím palce ať jim stačí být jen pod oknem taky jsme v porodnici jeden den slunily pod oknem
Tak holky dnesni prutoky v poradku i kdyz furt sa mu jeden prutok nezda tak ze ucidi peisti tyden a kdyztak me podle na konzultaci do zlina…a delal i mereni…
a jako 33+1 a vahy A 2100g odpovidava 35+5 podle steheni kosti
a to mame hlavou stale nahore a B 2200g odpovida 33+2 a to mame pricne a ja se divim, ze nemuzu vecer spat, kdyz si dela kotrmelce v brichu a pretaci se a me tlaci na zaludek…to bude rebel po tatinkovi
takze takto u nas dneska:) ale rikal, ze to mam beat s nadhledem ale ze si mysli ze muzu rodit na vsetine v tom 35tt tak tim me uklidnil…:) ale co se mi nestalo…
oblekam si takto rifle u dr a naraz krup
jak je ten tehu pas u rifli tak proste krupnul…dr se smala ja taky…tak sem musela na nakupy…ale koupila sem si leginy…za 500 ve sportisimu meli akci…
@ametyst to máš pravdu. Já hlavně vůbec netušila že jsou ty jednovajka nějaká rizikovější ale taky člověk se většinou až do. podrobna o takové věci nezajímá dokud ho to nepotká.
@Zlatka666 Áčko Viktorka měla 2650g a 47cm a béčko patulka 2440g a 45cm 🙂
@weru20 nijak zvlast, ale hodne jsem o tom vzdy cetla, zajima me to a charakteristiky dle meho sedi 😊
@LuckaHo ja takto…:) ja ze ses tomu treba nejak venovala prave..:)
Nastavajici maminky a uz i maminky;) jak se mate? co broucci at v brusku nebo v postylkach snad moc nezlobi;) preji Vam vsem krasny prodlouzeny vikend;) a drzte se vsechny…;)
@weru20 ahoj Verunko u nás dnes snad bude klid, byli jsme na úřadě pro dárečky pro holky protože zrušily vítáni občanku tak jsme aspoň zašli na úřad aby je mohla přivítat starostka. Teď se holky napapali a spinkají v postylkach. Já jdu dělat bramboráky a odpo když nebude pršet tak půjdem ven. Jak se máš ty?? Jinak taky přeji všem krásný prodlouženy víkend
![]()
@Mišulekarafiátů joooo ty sou zrusene vsude se mi zda ne? Je to na prd tota doba:( tak me porad drzi to nachlazeni no spis kasel a ryma…a jinak dneska odpocivam…vcera sme byli na velkem nakupu tak sem hodne pochodila a ty trisla bolija…ale tak neska odpocivam a vim, ze bude lip:) ale uz se tesim az ti prcci nasi budou na svete:)
Taak mam pro Vas ukazku tehu fotek
sem nadsena z nich…
konecne fotky kdy vypadam normalne…
uplne mi to spravilo naladu neska..ale vybrat 10 na vyvolani v celku masakr
ale zvladla sem to…nato ze sem stydliva jako blazen
tak az koukam co se mnou dobra atmosfera udelala
![]()
@weru20 Veru boží fotky 😍strašně ti to sluší 😍já lituji že jsem si taky nenechala udělat a kort když to bylo moje poslední tehu