Poradna duly
Jana Čurdová
@Siiiiimca ahoj, zdravim. My čekame po prirozenym poceti dvojvajecne uz kazdou chvilku a taky jsme na utz v 6 tt meli jedno o pulku mensi a dr rikal, ze nejspis jedno zanikne, ale behem mesice to krasne dohnalo a od te doby jsou na stejno ![]()
@ivito dekuji za vysvetleni…:) a jak se citis? uz je to lepsi aspon o kousicek?;)
Holky, takhle jsou zlaty 😅 😍 ale ted teda par dnu pres den skoro vubec nespi 🙈
@Verrrru
miláčci krásný
!kolik jim je? ono se to spaní hrozně mění…
@Mišulekarafiátů krásné že se už tak hezky smějí…to ti naši ne úplně moc..doufám že je to v pořádku ![]()
@Mišulekarafiátů @ametyst Dekujeme 😊 Zitra 4 tydny - leti to 😍
@ametyst neboj holky zacli taky až teď a téma usmevama zatím šetří, bylo to něco abych je k úsměvu premluvila a stačila to vyfotit
![]()
@ivito marja to musi byt na palici ale toto..ale je fakt, ze pro sve dite udelas cokoliv…smarja ja nevim jestli bych to zvladla sem takovy hodne cita no:(
@Siiiiimca já ani nevěděla že nějaké jednovajecne nebo dvojvajecne existuji..no a vidíš vše probihalo ukázkové a žádný problém..až samozřejmě na to že tehotenstvi se dvěmi je obrovská zátěž sama o sobě. problemy můžou být i s jedním.
@ivito Jsi neuveritelna, mas muj veliky obdiv! A prckum preji, at jen rostou a prosperuji, coz je ale samozrejme, kdyz se o ne maminka tak krasne stara ![]()
@Verrrru to same si myslim i o Nelci…ja jako opravdu smekam…ja se totogo strasne bojim, ze to nezvladnu se o ne treba takto postarat kdyz uvidim hadicky a tak…
![]()
@weru20 holky jsou skveli a tez je obdivuji a klobouk dolu. Kdyz k tomu dojde udelas cokoliv, proste musis, nic jinyho ti nezbyde. Malej mel zloutenku, lezel v inkubátoru a svitili ho modre a kdyz jsem ho tam videla strasne jsem brecela i sestricky a dr me utesovali. Mas ho sice u sebe, ale musis ho tam nechat co nejvic, aby byl brzo v pohode, takze jsem ho vyndala jen na jidlo, pomazlit a zpatkya to byl “jen” inkubator. Ale prekonas se a zvladnes vsechno.
Teri, co vy? Jak je?
@Mišulekarafiátů ty jsou uzasny
![]()
@Verrrru ti vasi taky samozrejme ![]()
Mne dnesni pulnoci zanika sance na to mit kluky v Panne, takze jestli to nevyjde az na Stira, jak strasi doktor (coz doufam, ze ne, to by bylo minimalne 38+2tt
), tak budou mimina vahy
vim, ze na to nekteri neveri, ale ja mam bohuzel vic duvodu pro to, to tak nechtit
budu se pri vychove muset snazit o to vic ![]()