Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1027
24.9.20 23:28

@Mišulekarafiátů dekuji…to rikam i ja po dvojcatech asik uz ne…spis ani chlap uz vic deti nechce taknuvidime, alw vzpominka krasna ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.20 23:41

@weru20 tak hlavně mě už je 40 a budu ráda když holky odtahnu do dospělosti 🙂 a mám 4 děti, takže já mám splněno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.9.20 07:45

@Mišulekarafiátů to me neni ale i tak v tech 32 se citim byt uz „stara“ na mimco natoz 2… :oops: zni to blve, ale tak nejak to citim, ale osud to takto zaril tak to tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 16:07

Ahoj holky 🌹jak se máte?? Venku už začíná být hnus 😕já dneska měla úžasný den 😍konečně jsem si dnes pochovala vnučku a sešli se všechny moje 4 milované děti❤️️❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.9.20 16:36

Ahoj maminky a budoucí maminky. Sleduji (čtu) vás tady od konce února, kdy jsem v devátém týdnu zjistila, že čekám dvojčátka. Nicméně jsem v loňském roce potratila na začátku pátého měsíce těhotenství a tak jsem celkově k tomuto těhotenství přistupovala s respektem a nechtěla jsem nic zakřiknout, takže jsem i dlouho tajila vůbec, že jsem těhotná. Minulý týden se mi narodily krásné a zdravé holčičky (dvojvaječné) v 37+3 s váhami 2,2 a 2,6 kg. Jsme plně na umělém mléce a vím, že některé z vás taky, chtěla jsem se zeptat, jak krmíte prcky, se mnou je zatím doma partner takže krmíme každý jednu, ale přemýšlím, až budu doma sama jak to udělat pokud budou mít hlad obě najednou - zda je pokládáte na kojící polštář zároveň a držíte lahvičky? vím, že si to samozřejmě budu muset odzkoušet sama, ale ráda si vyslechnu vaše zkušenosti :-) Všem maminkám moc gratuluji a čekatelkám přeji krásné a zdravé miminka. A ještě mám dotaz, pokud jste měli mimča s váhou cca 2,2-2,5 kg měli jste dovolené chodit ven? my bohužel čekáme na dosažení třech kil, abysme mohly jít ven. v nemocnici měly holky pořád teplotu kolem 36,6 což je na té uplně spodní hranici, tak asi uplně dobře ještě nedrží teplotu, ale to teda nikdo neuvedl jako důvod že nesmíme ven, prostě hlavně ta menší 2,2, aby prostě nabrala nějak k těm třem kilům, což teda nevím jak rychle bude. děkuji za vaše zkušenosti a omlouvám se za román :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 17:26

@muminek7 ahoj moc gratuluji k miminkum 🌹 ❤️️❤️️ my se narodily 31.7 domu nás propouštění jedna měla 2260g a druhá 2500g a nikdo nám neřekl že nemůžeme ven tak jsme asi za 4 dny zacli chodit na procházky ale je fakt že bylo nádherně a o když potom jsme nějaký čas Teda ven nechodily protože byli velký vedra. Jinak já krmim postupně a když se mi vzbudí obě naráz tak já si je dám do lehátek a držím jim lahvičky a občas jsem krmila i na kojícím polštáři ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.9.20 17:53

@Mišulekarafiátů misi vnucka je jak kdyby ti z oko vypadla…;) a mas krasne deti…:) no u nas prsi dneska cely den to je silene…ale aapon me to nenuti ni delat a jen odpocivat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.9.20 18:00

@Mišulekarafiátů děkuji, to je vlastně pravda, že pak se dá krmit takto i v lehátkách, ty mám taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 18:06

@weru20 děkuju moc zlatí :srdce: no u nás taky furt prší a zima a to zítra má být jen 6 stupňů to už nebudou trihodinovy procházky, budu ráda když s nima vydržím venku aspoň hodinu :zed: @muminek7 já jsem Teda raději když je vzbudím postupně hlavně kvůli odkrknuti že nemusí ta druhá čekat v lehátku, ale teď už jak se vnímají tak se začínají budit🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
25.9.20 19:12

@Mišulekarafiátů ty kráso tvoje ddet vypadá neskutečně mladé 8o. a malou má krásnou :oops: :*

Weru- jsi desna kočka :) nádherný fotky fakt jo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
25.9.20 19:16

@muminek7 nám řekli v porodnici že máme počkat až budou mít aspoň 3kg než pujdeme ven..a naše dětská řekla je to blbost že přece nebudeme měsíc sedět doma..za na krátkou procházku dobře oblečeni jít muzeme :D
Jinak taky krmíme když se budí oba naráz tak na kojícími polštáři. mame spesl pro dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.9.20 19:54

@muminek7 ten spesl polstar jak pise @ametyst mam taky doma je to takove male M a je fakt, ze ho vyuzivam i ja tedka…a jinak gratuluji k miminkum :kytka: :andel:

@ametyst dekuji…ja se tak necitim to je velka prace vizazistky a fotografky, ale jo ja jsme nadsena…prvni profi fotky a asik nezustanu jen u nich..:)

@Mišulekarafiátů sak dcera ma 20 misi ne? nebo si to pletu??? :oops: :oops: :oops: a zasej si mlada babicka;) sak ja se tesila jak budu s prckama venku a no pres podzim a zimu toho koc nenabudem noooo…ale.tak treba bude nejaka mirna zima a ja s nima aspin parkrat vyrazim ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.20 20:05

@weru20 jojo teď v listopadu ji bude 21 🙂 no prckum je jedno jaký je počasí budou zabalený ale my budeme mrznout :lol: :lol: tak snad nejak krůta zima nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
25.9.20 21:12

@Mišulekarafiátů tak ale hele budme uprimne kdyz nebudeme vubec kojit dvojka svaracku na zahrati;) :oops: :oops: :oops: ale jo mas pravdu jim zima nebude a nam cert to vem;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
25.9.20 21:59

@weru20 Veru tak to jsou ale boží fotky… Strašně sexy ;) :srdce: jinak já furt čekám na New Born fotky :lol: jinak v příloze posílám i ty svoje a jak se tak dívám, to břicho mi vůbec nechybí :lol:

@Mišulekarafiátů Míši a to vám přišla pozvánka k vítáni občánků? Nebo jak to chodí?

No holky a teď přišla má chvíle k přiznání se. Ve skutečnosti se nejmenuji Veronika, ale Kristýna. Tento profil jsem si založila před lety, kdy jsem měla velké zdravotní problémy a řešila, jestli vůbec někdy budu moct mít děti. Udělala jsem to proto, aby si mě nikdo nenašel a nevyužil informací, protože lidi jsou moc zlí někteří. Prosím vás, nezlobte se na mě, trápí mě to už od března, ale nemohla jsem jinak. Nevěděla jsem, že když založím tuhle diskuzi tak že se tady tak rozepiseme a budou tady tak super lidi. Odpusťte mi a nemyslete si prosím o mě nic zlého. Moc mě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí