Poradna duly
Jana Čurdová
@Mišulekarafiátů tak snad to bude vsechno dobry…stejne sou to chudatka jen se narodi abuz maji hadicky a vysetrwni a takove srandy…achjo…
@weru20 já to taky pochopila
jinak ty hadičky mají asi na výživu bych řekla 🙂
Tak jsou ti naši broučci na světě
Tomášek 3210g 48cm a Verunka 2780g 44cm. Bylo to rychlý ale strašně to bolelo (jak jinak taky
)
@TerinaKosina gratulace nejvetsi
a to sou ale hooodne krasne vahy…;) opravdu rychly ty jo…:)
@TerinaKosina mooooc gratuluji
Teda nádherný váhy a už se těším na fotecky 😍 😍
@TerinaKosina moc a moc gratuluju at je vse v nejlepsim poradku ![]()
@weru20 jejda mane, já nechápu jak se můžu vždy tak ukliknout
jinak který si teď týden? já mám antibiotika na zavedení… je to děs, mám takový problémy už dlouho… právě proto jsem chtěla hodně rodit přirozeně, protože prej je to zlomové a ty problémy vymizí, ale bohužel..
@Verča19931993 jako v klidu ja si mysli, zr s misou chapeme;) dneska aktualne 32+6…tak me se potom nachlazeni jeste rozjizdi ekzem na rukach, aby toho nebylo malo…to mam z toho citronu co sem davala do caja…
@TerinaKosina moc moc gratuluji! ![]()
Ja jsem se akorat vratila od kadernice, cili uz muzu klidne taky rodit
dokonce nevim, jestli nejsem paranoidni, ale takhle nizko jsem rano bricho nemela
![]()
PS: bordelu si nevsimejte, hledala jsem nausnice ![]()
@LuckaHo ty jo, fakt že ho máš hodně nízko
Jinak holky, co už máte mimísky… co takhle s nima děláte přes den? Mě příjde, že oni buď spí, jí nebo křičí
už si připadám jak krkavčí matka když je po každém jídle zase dávám do postýlky spát, ale ono se to nedá
třeba u mě jsou chvilku hodní a pak je to taky přestane bavit.. jak to u vás probíhá přes den a taky v noci?
@Mišulekarafiátů @Verča19931993 to jste me potesily
pripadala jsem si jako blazen ![]()
Holky kdyby jste chtěli nějaký pěkný body nebo dupačky nebo polodupacky tak jdete na stránku vejnar. Mají tam krásný věci a ne dráhy mám od něj pár body i polodupacekni dupačky, super materiál a fakt ne drahý malá má zrovna to jedno body na sobě a najdu ještě jednu fotku
Holky, prosim vy co mate easywalker…dokupovaly jste k nemu drzak na piti??a treba jaky typ? me prijde zbytecne drahy original za 500kc tak me napadlo ze se vas zeptam jestli nektera ste dokupovaly a jakou znacku…dekuji, dekuji, dekuji…