Poradna duly
Jana Čurdová
@Mišulekarafiátů nakonec jsem asi ráda že dudlíky nechtějí když to čtu
Držím palce
.,ale jste krásný ![]()
@ametyst plodovka.to nebyla a nebyl mi schopmy rict co to bylo..dostala sem nejake prasky na zavedeni…a jsem 32+2
@weru20 tak to je dobre, ze je vse v poradku
akorat me ted neuveritelne se*e ten pristup doktoru. Radsi by nechali cloveka chcipnout, jen aby nahodou nemel „covid“
![]()
@LuckaHo prave…uz sem i premyslela ze si nastuduji medicu a udelam si doktorat jako…oni su jak prdli…to je silene…pritom je podzim nachlazeni a chripky vsude kolem…ale ne vse je covid…
@weru20 bože to jsou pipinky krásne
já je nedokážu chovat tak oba, jak to dělás??
dudlíky
vidím že máme stejnou „zábavu“
nám hodně pomáhá, když je zavinu, nejprve do plínky a pak je zamotam jak koberec tak, aby si ten dudel nemohli vyhodit
vím že to zní hrozně, chvili se vztekaji a pak krásně spí.. Asi je to i uklidní. Tak malý váží 4800g a malá 4200g. Pili 150ml což nám doktorka zatrhla a máme nařízeno 130ml, což se jim ale vůbec nelíbí.. Na noc dávám furt 150ml ať jsou klidní. Přes den 130ml. Jinak kdy půjdete píchat náušnice?
@weru20 tak jsem rada, ze to nebyla plodovka. Cekam jak na trni az napises 😊. Ja byla dneska na chire se zanetem, takze rezani, dren a bomba primo k tomu nasemu stavu. A nikdo se me na Covid neptal.
Jako takhle ja chapu ten jejich strach, ono ve chvili kdy se sesype total zdravotnictvi byl by to pruser. Moje mamka pracuje v domove duchodcu, sestricka jela na dovo do Italie aniz by to nahlasila, po dovo sla normalne do prace, i kdyz mela bejt doma v karantene a normalne se na to vykaslala, takze vysledek je, ze ma Covid a 20 lidi je doma povinne v karantene doma za 60% platu kvuli takovyhle sprominutim kra. e nehledne na to, ze tam musi chodit personal z jinych pater, kterej se boji, aby to nechytil a to uz vubec nemluvim o baraku plnym duchodcu, ktery proste kdyz to chyti, tak na tom budou spatne, pac je tam vekovej prumer kolem 85 let. Takze se jako nedivim, ze to hroti, ale zase je fakt, ze ten pristup muze bejt ruznej.
Holky prckove jsou skveli ![]()
@Verča19931993 to jsi asi myslela mě ne vercu vid?? Máš tam totiž označenou vercu 🙂já je takhle sama chovala poprvé a než jsem je dostala na ruce obě tak to byl boj ještě že jsou ty děti gumový
o dudlikach mi ani nemluv ty jsou fakt za trest, lituji toho že je mají, člověk nedělá celý den nic jinyho než k nim behas a cpes jim dudlíky
ještě štěstí že je nepotřebujou v noci 🙏 to by mě fakt s prominutím jeblo
o zavinuti nemůže být ani řeč hned se s toho vymotaji
no my minulý týden vazily Viky 3860g a Páťa 3280g prý pribiraji dobře tak já nevím. Při propuštění jsme měli Viky 2500g a Páťa 2260g. bausnice jsem chtěla dát po tom prvním očkování ale vůbec nevím kdy je naockuje protože musí být naprosto zdraví a my se už tak 3 týdny nemůžeme zbavit rýmy. Má ji Viky a teď začíná i Páťa a za 24 dní mají jít na to očkování
ale nic nám nezabírá ![]()
@Verča19931993 mělo tam být že máme jít za 14 dní na očkování ne za 24 dní 🙈
@IrčaF. Ale ja to chapu taky…mamka dela na LDN a sileny rikala…nee to sou lidi kteri musi jezdit k mori…takovy par tu taky mame a skoda slov…ta jela treba tehotna do chorvatska
jaki at si dela kdo chce co chce…ja jm to urcite nezavidim…ale doprde*e myslim trochu na ostatni…
@Mišulekarafiátů ja to pochopila, ze to melo byt tobe;)
@weru20 já si nebyla právě jistá ale taky jsem to pochopila tak že to bylo nejspíš na mě 🙂
Holky a co myslite ze @ivito snad sem to napsala spravne
dneska jeste nic nenaosala, ze…myslite ze je z ni uz taky maminka?
![]()
@Mišulekarafiátů jej no vidíš to
já se spletla
no moji musí mít Dudel když usinaji… Ale v noci naštěstí nepodavam
usnou tvrdě a dudel vyplivnou. Však máte krásné váhy. My asi až moc… Když oni mají tak hlad furt. Ale malý je úplný otesanek no to je pravda.. A v noci ti spí jak? A když mají rýmu, tak jim teče z nosiku ju? Moji tak trochu dyvholi někdy, hlavně po jídle no.
@Verča19931993 oni právě taky v noci jak spí tvrdé tak dudlík nepotřebuji. Páťa má právě taky furt hlad, po těch 2,5 hodinách je neskutečný řev než ji dám flašku a vypije těch 85ml a řve jako blázen že je to málo ale když ji přidám víc tak ublinkava tak musím přidávat právě postupně. V noci musím zaklepat spi super, mám nadřízený budík a budím je po třech hodinách, občas se stane že se vzbudí třeba 15 minut před budíkem. Většinou jime v deset v jednu ve čtyři v sedm… Ale přes den málo kdy vydrží 3 hodiny to jediné že jsem s nima venku v kocaru
Jinak nejdyl těch 2,5 hodiny
@Verča19931993 no právě že jim z nodiku neteče, Viky má nejspíš nějakou tu zadní rýmu někde to ani pořádně odsat. Takže kapu libenar, mořskou vodu a dávali jsme nasivin a nic nepomaha, rýma je pořád. Přemýšlím jestli to není alergie ale říkala doktorka že u tak malých dětí alergie ještě nejsou ![]()
@weru20 taky by mě zajímalo co s ní je, ale co včera psala tak by už maminka dneska měla být
tak snad je vše v pořádku 🙏