Poradna duly
Jana Čurdová
@Mišulekarafiátů děkuju Mišo
.já moc doufám že to bude dobrý a budou to normální kluci co curaji vestoje a budou se i milovat a tak.To by mě mrzelo kdyby ne ![]()
Konečně se začali usmívat, uf už jsem se bála i o tohle.Ted se usmívají často a mně se vždy rozzáří celý svět ![]()
@ametyst my stále bojujeme s tou rýmou už tak měsíc a půl, vyskouseli jsme už nemožný, teď měla i antibioticky kapky a nic tak v pátek pojedeme na nosní jestli nemá zuzenou přepážku a pak už asi jen jestli nemá alergii na kočku
je to šílený. I Páťa už má trochu rýmu a to máme jít na očkování
@ametyst
Ježíš…
holka držím i vám palce..proc tihle mimisci musí tolik potkávat
držte se a neboj bude to dobrý.. ![]()
Jinak holky nám se vše nějak rozpadá.. donesli jsme plinku a v pátek máme donést moc a bude se posílat na rozbor pokud dopadne špatně okamžitě na krevní testy a jaterní testy..Pokud bude dobrá tak nám jaterní testy udělají 15.10..do toho tu mladší posílají na testy jestli nemá něco s ledvinama..bylo ji 5 a před rokem se začla pocurava..pije třeba do 5 odpoledne..v 8 e ycura. v 11 ji dáme vycurat a ve 2 uz je pocurava.. klidně se ještě pocura 2×..Takže pátek jde manžel i s ní tam aby ji nabrala krev a dala hádanku na ledviny..taky moc..a testy na cukrovku..
![]()
My taky měli rýmu všichni. Chytili to ode mě
.My si dali pár dní oraz, žádný procházky ven a žádný koupání a hodně jsme vysávali nos a už skoro dobrý
.
Držím palce ať to není zúžená přepážka! @Nela.Lea děkuju…a já ti nevím proč prostě…přitom v těhotenství bjsem brala vitamíny dokonce ty nejdražší femibion…žádný alkohol ani tablety na bolest…a stejně se to nevyhnulo.no snad to spraví
ale budou to nervy až tak půjdem. no a jak jsou jednovajecni tak to mají oba
.
Krystvkovi držím moc palce ať je to jen z um.. ![]()
Ježíš Marja čtu to i o maly..to jsou nervy…cukroví proboha jen to ne. drzim palce dvojnasob
![]()
A Kr
@Nela.Lea a pije nějak hodně moc? je unavená?
Já bohužel mám znamou co její dcerce přišli na cukrovku v 5letech
.Ten blbý typ co si musí pořád měřit cukr a pichat inzulín. Ja doufám že vás to mine!
Tak rano ko v ppradku za 2 hodiny krvaceni ale uzavrena takze me hospitalizovali na 3 dny na kapacky 3× dennne tak uvidime snad to pomuze…hplky hodne sil preju a snad bude u vas vsech vse v pohode…
![]()
@ametyst ježíš ro je uzasny
to u nás se směje jen krystof…matysek vůbec nedělá žádné obliceje.. ![]()
@ametyst pije tak nějak normálně..A unavená? No je to spáč.. ráda spí.. Ale jinak je celkem živa.. začíná se ale pěkně kulatit..Je líná na sport…A ráda ji..A právě pije jen do 5 odpoledne aby pak se nepocurala..Je to děsně furt je vše pocurane..máme i my ty nepromokave prosteradla protože si přijde v noci lehnout k nám že měla špatný sen třeba.. Nebo si tam lehne a my to ani nevíme.. Nebo si lehne ke starší a pocura to tam…
:nevim.. hrozně se teď bojím… jinak za to ty nemuzes určitě ro musí zvládnout doktoři..protože kluci přeci budou poradní chlapaci už teď jsou to šikulky. Všechno dopadne dobře.
taky si říkám proč se mi to děje.. fakt zdraví je tak důležitý a lidí si toho ani neváží.. dobrovolně si ho nici a ti co si o tom ani nemůžou rozhodovat už to mají takhle od mala vybojovane…Tak moc jsem si chtěla vše užívat…tehu…miminka…ach jo ![]()
@weru20 neboj musí a kdyby co kolik mimca už jsou pěkný
Ale oni tam ještě pobudou..drž se..vím jak jsem já počítala každý den…
@Nela.Lea neváží.to máš naprostou pravdu
.A děkuju moc já doufám že to zvládneme a prostě pindiky opraven a budou je mít krásný a funkcni
![]()
Užívej si úsměvu u Kryštůfka…Matýsek taky začne určitě brzo!.no budu vám držet palce i s malou…třeba a nejspíš i jo půjdete taky „jen“na urologii. nekterx děti co vím to takhle prostě maji že se dlouho pocuravaji nebo ne
.Asi až tak tvrdě spí že jí to mozek nezaznamená že se jí chce
.No každopádně ať to není cukrovka
.U ty ale prý děti fakt hodně pořád pijou ![]()
@ametyst no vid ona se nepocuravala právě začla zas před rokem..Tak je to divne
A spánek má fakt tvrdej.. to je kumst ji vzbudit..kéž kdyby to bylo ono..jinak kluci ho nemají vůbec nebo jak? Kdyby ti to bylo nepříjemné nemusíš odpovídat.. Já že mám známou a malý měl od mala vývod a asi v roce mu dělali pindika..A pak ve 4 byl zas na predelani aby mu ho jako zvětšili..A teď mu je 9 a prý se zase budou domlouvat..
jinak vam drzim fakt palce…protoze tohle je v zivote zásadní vec pro kluky..zrovna pro muzke to je to jedna zvrací na čem jim nejvíc záleží.. A pytlík mají? Já se fakt omlouvám nemyslím to zle..Kdyby jsi chtěla na fb si klidně mužem napsat..
@Nela.Lea nejhorsi je ze je vse v poradku jen proste krvacim a nevija z ceho…to je i pro me hrohne ale tak uvidime a snad bude vse ok…