Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, kluci jsou na svete. Narodili se ve 2.02 a 2.03 jsou v inkubatoru a vahy 2610 g a 2700 g.
Bylo to hrozne rychly. V pulnoci se mi rozjely kontrakce, prisel dr, ze se oteviram a ze jedeme na sal. Nestihla jsem si ani zabalit veci, nic, tak mi to nesli dodatecne. Zatim nemam fotku, dodam 😊
@IrčaF. Moc gratuluji a váhy mají fakt krásný, těším se na fotecku
![]()
@IrčaF. Gratuluju to je nádhera další kluci
!jak se jmenují a jak se cítíš?
Tesim se na foto. ![]()
@IrčaF. Obrovska gratulace…
tak drzime vsechny palce at vse je v poradku
A holky mam moc volneho casu v nemocnici takze sem zalozila na fcb skupony „dvojčátka strasti a radosti“ necham ji zatim otevrenou a pak ji kdyztak uzavreme muze byt?
@weru20 veruu já myslela jako na messenger skupinku kde si budem psát 🤭 🤣 🤣 jinak já vím Mísu, Vladku ale tebe netusim😥 🤔
Holky tak až uděláte tu skupinku na messengeru tak me tam prosím přidejte ![]()
@Nela.Lea a joooooo…tak bude jedna skupina ja ju uzavru nebo zrusim;) najdz Vas a pridam se:D ![]()
Holky, dekujeme za gratulace. Kluci jsou v inkubatoru a prej jsou strasne sikovni, ze vubec neplacou a krasne pijou z kadinky, tak ani nepotrebuji sondicku. Ted koukam, ze jsem fakt nenapsala jmena 😂, to jsem pako. Mame Ondru a Matyska ❤️️
Prvni fotka je Matysek a druha Ondrasek. Doufam, ze je aspon na chvilinku zitra uz uvidim 🙏🏻
@IrčaF. To je paráda
! Šikovní kluci s krásný jména! jsou roztomili ![]()
@IrčaF. Juuuu už jsme o tobě mluvili..čekali jsme na info a fotku
neboj zítra už určitě ponuchas ![]()