Dvojčátka TP 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
236
25.10.20 22:03

@Mišulekarafiátů ja vcera byla v lekarne a chtela jsem infacol nebo sab simplex oboji vypadek asi 3 mesice, tak jsem chtela neco jinyho jde je simothicon ( snad to pisu dobre) a pani lekarnice, ze nic jinyho neni a dala mi prirodni baby calm, jenze tam jsou olejicky a nas prvni po nich mel behavku a na prdy to nezabralo, ale vzala jsem ho a pak jsem koukala, ze je espumisan se simothiconem, tak jsem je vzala dneska a je klid 🙏🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.20 23:04

@IrčaF. Právě espumisan má nejvíc toho simothiconu na 100ml, zkoumaly jsne to právě se švagrovou. Taky jsem chtěla infacol a lekarnice řekla že jediné se spojit s jejich firmou jestli by ho poslali, ale sedí nám práce ten espumisan tak na to kašlu. Ten baby calm jsem jednou taky koupila a dává se toho hodně takže je hned pryč a ještě má divnou chuť. Já objednávám na pilulce hipp tak k tomu beru rovnou i ten espumisan a tam objednávám 50ml za 209kc myslím. Jinak je ten 30ml a ten skoji okolo 150 tak ten větší se vyplatí víc a jsem ráda že vám zabral 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
26.10.20 01:37

@Mišulekarafiátů zabral krasne, jen by panackove jeste museli krkat. Pres den krkaji krasne a v noci se jim moc nechce a pak se krouti a piskaji 🤦🏻‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.20 11:28

@IrčaF. To máme s Viky ta málokdy krkne a v noci to je hrůza člověk chce spát a ještě půl hodiny čeká na krknuti 🙈 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
28.10.20 19:59

Holky ahojte…tak ja se pripojim k tomu krknuti…mala mi nechce skoro vubec ale zato po kazdem jidle se vyprdi…a maleho to zrovna pro jistotu prozene…fusak nemam no nemam to je fusak, deka a zavinovacka dohromady…a je to takove plysove…a teple…a vlezou se tam krasne…jenze my jsme hubenouri oproti vsem vam… :oops: :oops: s nasima 3kg u Kaji a 2,8kg u Barci budeme mit korby jeste v lete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.20 19:36

Holky, ahoj. Prosim kdy vam prckove udrzeli sami dudlika? U nas je to boj, chteji ho. Ondra ho neudrzi a to jsou sileny hysteraky nez treba nakrmim Matyska 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.20 21:36

@IrčaF. Ahoj tak my s dudlikama bojujeme pořád, drží ho chvíli a pak pustí takže věčně behame a dáváme dudle už jsem říkala že to je za trest ty dudlíky 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
1.11.20 23:32

@Mišulekarafiátů neeeeeeeeeeeeee fakt porad jo? To mi ani nerikej 🙈. Matysek je v pohode ten kdyz usne hned, tak ho ani nemusi mit, ale jinak si ho hezky dudla. Ondra ho chce po kazdym jidle, ale hned mu vypadne a pak je hysterie na celou ves, dneska jsem myslela, ze se ani nenadechne uz, co delal za sceny 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.20 23:45

@IrčaF. To znam ta menší nám dělala takový scény že přestávala dýchat až zmodrala🙈už se to Teda lepší ale s těma dudlama je to fakt o nervy. Holky ho Teda nepotřebujou v noci ale jinak přes den to je konec, fakt k nim pořád behame a dáváme jim je 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.11.20 15:49

@Mišulekarafiátů tak Matysek ten ho ma vylozene jen kdyz nemuze zabrat a hezky si ho dudla a vydrzi. Ondra ho vyzaduje, kdyz ho ma jednou v pusine a pak rve a rve, tak podkladam plinkou a stejne tam porad litam, ale jakmile usne u flasky ani si na nej nevzpomene, tak snad to brzo prejde, je to na palici 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
5.11.20 23:22

Ahoj holky, tak pro zmenu bojujeme se zdni rymou 😔. Matysek na tom neni tak zle, ale Ondra chrci, chrochta, nemuze poradne dejchat a spat, jak je zahlenenej. Pritom proplachuju morskou vodou a stejne odsaju uplne malinko a chrci stejne. Nejhorsi je to vecer a v noci. Jsem uz vyrizena, je mi ho lito, nespime. Jsem jako zombie, bleda a unavena. Vim, ze jste to tu resily, holky zadarilo se vyresit? A co na to? Dekuju 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.20 09:34

@IrčaF. Ahojky My bojujeme už 3 měsíce a potom co jsme zkusily i nemožné a 2× antibioticky kapky a nic tak jsme šli na orl udělali ji ster a bohužel máme zlatýho stafylokoka :,( jenomže nic na to nezabírá dělali jsme minulý týden kontrolní ster po druhých kapkách a bohužel stálého máme už nevím co s tím :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
6.11.20 10:58

@Mišulekarafiátů to je mi moc lito. Ja zatim davam rano a vecer Viburcol a hodne proplachuju morskou vodou, odsavam jen rano a vecer. Vecer jsem dala i na postylku mokrou plinku a davam spat na bok, lip se jim pak dejcha. Vcera jsem odsala a dneska nic, prijde mi teda lepsi i to dejchani, ale je to des. Tak se drzte at se z toho brzo dostanete 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
24.11.20 12:16

@IrčaF. Ahoj…s tou zombii mi mluvis z duse…pres den spi krasne, ale v noci to je katastrofa…:( jak se mate??a k tem dudlikom Barci sem koupila 0-2mesice je mensi a ten obcas zvlada alw moc nechciu ani jeden a Kaja vezme na milost vecer ze se tim ucucla k spanku…jinak teda s obema cvicime vojtovku a Kaja ma na pisine ekzem zitra mame kontrolu u dr tak sem zvedava jak dopadneme mame i odbery a celkovou 6ti tydenni prohlidku tak sem zvedava…:) jinak teda mema cvalika doma Kaja 5kg:D :D takivy otesanek:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
28.11.20 19:48

Holky, pomoc. Jak dáváte večery? U nás je to šílenej chaoz, řev. Malý nemůžou usnout, brečí a ten starší řádí jako černá ruka, takže o nějakým klidnějším večeru a tichu a nějaký přípravě na noc nemůže být řeč. Koupeme kolem 18 hod, pak mlíko a do postýlek. U mlíka usínají a jakmile je položim v ložnici začne rodeo a trvá někdy i půl hodiny. Někdy si ještě dají mlíko a někdy nechtějí. To že je to o nervy a jsem pak vyřízená je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí