Dvojčátka TP 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
637
10.10.20 11:06

@Harenae chodím na kontroly jednou za 3 týdny. Na co se mi vůbec nechce je odběr na těhotenskou cukrovku..
A syn chodí do školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
10.10.20 11:08

Kojení je můj největší strašák. Protože ty děti se u toho budou vrtět a tak různě. Hlavně taky jak to skloubit s péčí o syna.. No, bude to zajímavé :think:
Koukala jsem že ten polštář pro dvojčata je docela drahý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
10.10.20 12:14

@Sleepy.Monkey tak snad už to teď taky odezní naštěstí taky nezvracim. Je tak to je krásný :kytka: naše malá se taky těší na holčičky tak jsem zvědavá. :lol:
Já ji.do.skolky nedávám když jsem čekala malou tak.jsem byla strašně náchylná na nemoci a měla jsem skoro měsíc pořád teplotu přes 37. Takže je doma, ještě v této době :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
11.10.20 11:06

@Sleepy.Monkey ja se tomu odběru asi nejspíš vyhnu, protože od začátku jsem hlídána na diabetologii a měřím si cukr. Vypadá to, že tu cukrovku už nejspíš mam :roll:. Ale ještě to musím probrat jak to bude.
Syn chodí od letoska do školky, zatím vše ok, ale přemýšlím jak dál a jestli to tam dávat. Každopádně po porodu děti ho stáhnu, to bych nerada, aby nosil nějaké bacily.
Holky, jak tady padlo téma rizikové těhotenství, jak moc se hlídate a odpočívate pokud nemáte problémy?
Mě doktorka hned po zjištění dvojčat říkala, že jsem extrémně rizikova (dvojčata, asi cukrovka) a že mám dělat jen to nejnutnější doma. Cítím se dobře, tak se to ve mě bije co a jak… Do žádných velkých úklidu a mytí oken se nepouštím, ale úklid koupelny, praní, myčka, vaření a ty klasické věci doma dělám. Jak to mate vy? Jen odpočívate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
11.10.20 13:37

Mě doktorka sice informovala hned na prvním ultrazvuku že jsou těhotenství s dvojčátky riziková ale zatím mi nic nezakazovala ani víc neříkala. Když mi není nějak moc zle tak normálně funguji, vysávání vytírání úklid koupelny. Jen se snažím přenechat tahání těžkých věci na manželovi. Teď jsem v týdnu Sekala trávu a pak mě trošku pobolivalo břicho tak jsem si říkala jestli mi to za to stojí a už se asi na takové věci vykašlu.
Na procházky taky chodíme a zrovna se chystáme do lesa, ten pohyb potřebuju jako sůl. Myslím že když nebudeš nic přehánět a všeho s mírou…pokud ti samozřejmě nebude zle až budou mimca větší a pupíky taky bude to horší :? :lol: to.uz asi budeme ležet a funět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
11.10.20 13:38

Ještě jsem se holky chtěla zeptat na jaké jste koukala ty kojící polštáře? Na takové ty z toho molitanu jak drží tvar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
12.10.20 08:25

Taky mi doktorka říkala na začátku, že těhotenství s dvojčaty jsou riziková, do práce jsem mohla chodit. Nicméně pak se přidaly problémy se spinenim a bolestí v podbřišku a zjistilo se že mám placentu hodně nízko u branky. Takže jsem musela pár dní ležet.. Teď už se vytáhla, a je to dobrý. Snažím se hodně odpočívat, občas uvařim, vyklidim myčku a vyperu prádlo a ze sušičky poskládám. Zbytek dělá manžel.. Nějaké to velké ohýbání už mi vadí, ozývají se záda a na bříško to není příjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
12.10.20 08:36

@Siiiiimca koukala jsem na ty MyBestFriends polštáře, přímo na dvojčata. Jenom když jsem koukala na ty videa jak se kojí, v reálu si to představit neumím. Nejlepší je kojit obě naráz, ušetří se spousta času.. No nevím jak to budu dělat. Nemůžu celé dny jen kojit…
Přemýšlím nad normálním kojicim polštářem co drží tvar :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
12.10.20 11:02

@Sleepy.Monkey @Siiiiimca taky jsem se dívala na mbf polštáře a na internetu je vychvaluji. Ta cena mě dost zaráží od nepromysleneho nákupu. Se synem jsem měla klasický kojící polštář s kuličkami a ten byl teda na prd a spíše mi překážel. Tak si říkám, že tenhle držící tvar by mohl být ok :).
Ještě se zkusím poptat na zkušenosti v obchodu dvojčátka, v listopadu se tam jedu podívat na kočárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
12.10.20 13:07

Holky, jakže řešíte těhotenské oblečení? Kde kupujete? Teď aktuálně řeším bundu na zimu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
12.10.20 13:20

Tak jsme okukovaly všechny ty stejné polštáře :) já ještě taky přemýšlím na klasickým měla jsem část kde byly kuličky a z části byl vyplněný klasickou výplní do. polstere takže jsem na něm spala než se malá narodila ale bohužel jsem ho musela vyhodit :( ještě jsem přemýšlela jestli nenapsal holkám do. skupiny dvojčátka 2020 jaké mají zkušenosti ale zatím teda koukám spíš orientačně máme ještě dost času a hlavně musím vydržet do té genetiky co bude…
@Sleepy.Monkey oblečení asi pokoupim v Lidlu ale s tou budou teda nevím viděla jsem že do. nekterych se dají pouze koupit vsadky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
15.10.20 21:16

Ahoj holky, jak se Vám daří? Jak snášíe těhotenství? Mě teď začaly bolet v noci kyčle, bříško občas tvrdne..beru Magnosolv.
Taky jste spíše doma? My chodime max. na procházky, když je trošku počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
15.10.20 21:19

@Siiiiimca taky beru oblečení z Lidlu. O vsadkach jsem četla, ale nevím zda by to do mého zimního kabátu šlo.. Takže na těch pár měsíců nejspíš vytáhnu lyžařskou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
16.10.20 09:41

@Sleepy.Monkey ahojky, u mě už je to o.dost lepší akorát jsem často unavená nebo mě boli hlava ale to. pocasi tomu taky nepřidá no. Taky nikam nechodíme a počasí ani moc nedovolí ven. No tak minulý těhotenství jsem bundu řešit nemusela tak.me to ani nenapadlo ale je pravda že břicho už pomalu ale jistě roste :think:

A co @Vikkull jak se ti daří? Dlouho ses nám neozvala, už jste vstřebali že budou dva prdolkove? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
26.10.20 16:56

Ahoj holky jak se vám daří? Dnes jsem byla na kontrole začínám 12. Týden a prdolove mají 5 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí