Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky nemáte náhodou typ na nějaký deníček pro dvojčátka?
Já jsem přemýšlela, že bych každému psala svůj… Ale ještě to mohu změnit… Jsem teprve 10tt…
Tak to bohuzel nemam priznam se ze jsem se jeste po zadnem ani nedivala 😀
Moc na nás s více dětmi nemyslí že
já jsem při prvním těhotenství dceři do něho psala i první pohyby, nebo.kdy poprvé ucítil kopnutí tatínek tak už první pohyby očekávám každým týdnem tenhle týden budu začínat 18.tyden
Ahoj, já se taky po deníčku nekoukala. U syna jsem psala, a ještě to musím dodělat.
Ale přemýšlím, že koupím dva stejné a do toho budu psát.
Jak se jinak daří? Já jsem na konci 28 tt, je to tedy záhul..
Jinak já pohyby u dvojčat začala cítit až někdy v 21.týdnu a přiznám se, že jsem od toho.18.týdne byla lehce nervózní, že ty pohyby necítím.
Já při synovi cítila první pohyby ve 12 Tt jsem zvědavá na ty dvě kdy se začnou projevovat 😁 jsem 10tt
Tak já cítím pohyby od 19. týdne. Teď začínám 22. a kopou jak fotbalisti😄. Ale jde poznat, že je to jiné, než u jednoho…párkrát se předkloním a pak už mám problém. Jsem zvědavá, jak to bude s přibývajícimi týdny. Sluníčko1 tak to jsi cítila tedy hodně brzy ![]()
Já si právě říkám že když říkají že druhé dítko můžeš cítit už 17 týdne tak že třeba ty dvojčátka fakt budou cítit dřív. Zítra začínám 18 TT a ani ťuk ale asi jsem i ráda pak mi určitě nedají pokoj ![]()
Holky tak. davejte vědět jak se vám vede jsem fakt zvědavá jaký to bude třeba po 30. Tydnu.
![]()
Tak ja je citila az ted ke konci 19tt taky jsem byla uz nervozni kdy to zacne bricho roste a jinak nic ted uz je to castejsi a je to bozi. Taky jsem zvedava jake to bude dal a dal. Strasne se tesim na genetiku 17.12. az je zase uvidim nejak se mi to vlece. Srovnani bohuzel nemam jsou to nase prvni deti 😀
Ahoj holky, pečete cukroví, když jste teď těhotné?
Já se rozhodla nepéct, jsem v 29.týdnu, obří břicho, a jsem docela nemotorná. Mám pocit, že mě děti občas tlačí na spodek ![]()
@Sleepy.Monkey ahojky my.neco málo s dcerou děláme ale pomáhala mi s nějakýma těstama mamka a. manzel vyválí. Mě by strašně zajímalo jaká máte bříška ![]()
Napadlo me jestli nemám skupinu uzamknout aby si nás nikdo potají nečetl? Co vy na.to
@Siiiiimca já bych byla klidně pro to tu uzamknout.
Bříško obrovský, už mám větší než se synem před porodem
chodím jak kačena ![]()
Já bych tak ráda pekla, baví mě to a mám ráda tu vůni pečení. No, ale letos to nedám, snad příští rok, doufám že mě dvojčátka nechají..