Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jsem napsala žádost na uzamčení ![]()
Tak jeden rok musíš vydržet hlavně ať jsi v pohodě
já si teď četla. na fb ve skupině dvojčátka zkušenosti maminek tak jsem zvědavá jaké miminka budeme mít my ![]()
Ahoj holky nedívaly jste se některá na košík pro dvojčátka? Připojím foto, většinou na bazarech za 2500 +- nový stojí přes 5000 + vybavení. Já teď sehnala od paní tady z okolí ten co je na fotce ale za 4500 tak nevím zda do toho jít
ale na bazarcich je o ně zájem a jsou hned pryč
Me osobne se to moc libi ale ty finance u tech dvojcatek tak litaji ze nevim jestli do toho budeme investovat ale jinak jsem si ho vzdycky moc prala a jak se vsechny mate ja ted ten 20ty tyden a konecne muzu rict ze si uzivam tehotenstvi neni mi konecne spatne jsem uplne jak znovuzrozena.
Tak péct bych letos chtěla, ať má malý aspoň něco na zub. Momentálně končím 22. týden a hrozně nám držím pěsti, aby jsme vydržely 3v1 co nejdéle. Včera jsem byla na 2. screeningu a teda fotky moc pěkné neuděli. Podařilo se u vás pěkně vyfotit? Holky se pořád mrskaly ![]()
@Bejunka180 já teď 18. Týden a je mi taky fajn až mi to. prijde takové divné ![]()
To je pravda já právě přemýšlím jestli do toho jít nebo ne přece jen za 2500 by byla ta cena lepší ale tady v okolí nikde nic a mam strach že jak budu čekat po novém roce že zas nic neseženu. My v podobném měli dceru přes den pořád. Aby si zvykla na ten zerim v noci postýlka přes den jinde( to jsem měla z předporodního. kurzu
) a hlavně jsem ji.mela přes den na očích je to dilema.
Zběžně jsem se dívala na kočárky a to jsou taky ceny…
@Lutzka mě čeká druhý screening až 5.1. tak.se těším. A jinak vše v pořádku?
Taky mi to pripadalo zvlastni ted uz je alespon sem tam zacitim ale predtim jen rostlo bricho a jinak nic tedy jak presly nevolnosti.
@Lutzka Jinak ja jdu na dalsi genetiku az 17.12. uz se nemuzu dockat ale co se tyka fotek tak mam pocit ze me je vzdy odflaknou.
Já prý půjdu na 1 screening mezi Vánoci… Tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
@Siiiiimca Tak v pořádku se to asi úplně říct nedá…jedna méně plodovky, druhá více a už jsou více jak o týden. Na konci listopadu jsem byla v Praze kvůli podezření na TTTS, ale byl vyvrácen a teď už mi doktor zase říkal, že teda tam asi už bude lehká forma TTTS, ale že to holky zatím zvládají. Takže je to takové složité. Nikdo nezaručí, že to všechno dobře dopadne. Ale beru to pozitivně a doufám, že vydržíme co nejdéle ![]()
@Lutzka jsi statečná tak přeju hodně sil, věřím že to bude v pořádku.
Taky doufám že to všechny zvládneme co nejdýl ![]()
Ahoj maminy, dnes jsem tak projizdela diskuze o dvojkách a napadlo mě se přidat k vám. Alespoň je někdo se stejnými tématy
Ja jsem dnes začala 19tt a cekam mo-bi holky ![]()
@Katy1996 super velka gratulace tak snad se ti tady s nami bude libit
@Katy1996 ahoj a vítej
já začínám 19 v pátek tak to jsme skoro na stejno ![]()
Tak.snad tady tu konverzaci trošku rozjedeme když už se rozrustame ![]()
Odkud jste holky?😁
Ja jdu v pátek po skoro mesici na kontrolní utz a pak už by mě měl muj gyndar přehodit do rizikovky do Liberce, tak jsem zvedava.🤭 jinak mám hrozny strach z ttts🙄
@Katy1996 já trošku z jiné strany republiky od Brna. Já jdu až příští týden a už se nemůžu dočkat. Teď mě poprvé objednala po 5 týdnech, že začátku jsem chodila častěji.
Já se od začátku bála úplně všeho
ale musíme věřit že vše dobře dopadne když už nám ty dvě mimca osud nadělil
![]()
Holky já první syna cítila od 12tt a jsem 10+2 a zdá se mi, že cítím pohyby v místě většího miminka 🤷♀️ já si říkám, jestli je to o vůbec možné 🤷♀️