Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Držím všem palce, aby těhotenství probíhalo v pořádku ![]()
Já jsem 27.týden, už je to teda dost náročné a zjistili mi anemii, tak mám nasazeny leky. Dětičky si hodně berou ![]()
@Siiiiimca mě to do prukazky nepíšou.. vím váhu jen ze screeningu.
Tobě řeknou při každé kontrole kolik děti váží?
@Sleepy.Monkey zatím mi to nikdy nepsala ale. vcera mi napsala 114 g a 115 g což je strašně moc jsem teď 15.tyden tak asi to nějak spletla protože říkala že velikostně odpovídají termínu
@Siiiiimca Netuším kolik v 15.týdnu plod váží, tak 60-70g? Podle mě je to dost nepřesné měřit takhle brzo, ten plod je ještě maličký.
Mě řekli váhu poprvé až ve 20.týdnu a to děti měly kolem 350g a velikostně jsou v pořádku. Teď mají kolem 900g.
Me to treba doktor nerekl ani nenapsal vubec jen rekl ze jsou v poradku a musim do diabetologicke poradny ale jinak velikost nevim vubec asi je to doktor od doktora
Tak děkuji
bude se řídit tím že jsou v pořádku. A odpovídají termínu
jak.se vám všem. vede. já teď sháním teplé legíny nemám už v čem jít ven když začíná mrznout ![]()
Tak holky nevím jestli jste některa na fb na dvojcatkach ale včera tam.pani psala že se jí narodily holčičky 3600g a 4200g no to jsem se s vámi musela podělit
![]()
Nejsem ale je to nadherna zprava a i ty vahy jsou teda uplne luxusni ja myslela ze dvojcatka byvaji mensi ![]()
@Siiiiimca zateplene leginy jsem viděla na bonprixu. Kupovat asi nebudu, jsem už hodně doma, nikam nechodim, jen k doktorům. Jinak se daří docela dobře, jen už je to náročné.. často se v noci budim ma wc, nebo mě probudi pálení zahy nebo kopání holčiček ![]()
Taky nemám FB, ale teda váhy super, to u dvojčat časté není. Akorát teda těhotenství muselo dát zabrat.
Holky tak Praha dopadla zatí dobře - uf:-). Žádný ttts momentálně nehrozí a holky krásně rostou (286 a 304g), takže ani moc velký rozdíl. Jen aby to vydrželo.
Na já právě úplně koukala na tu váhu taky jsem myslela že to není možný, jsem zvědavá na. kolik to zvládneme my ![]()
@Sleepy.Monkey kolikátý jsi už týden?
Já teda zatím v pohodě akorát bývám často unavená, chodíme na procházky tak. prave sháním ty legíny snad budu moci chodit co. nejdyl
@Siiiiimca jsem teď v 27.týdnu. V pátek mi začíná třetí trimestr. No mě už procházky doktoři nedoporučují, spíš hodně odpočívat. Už mě to bříško docela tlačí při delším stání na spodek, a kvůli čípku mám dodržovat klidový režim.
@Sleepy.Monkey no.ja.jsem přece jen o 10 týdnu min jak ty…tak se opatruj a hlavně ať je vše v pořádku ![]()