Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.11 19:01

jsem ráda že ležím v nemocnici jako holky neryskovat vůbec nic teď už vážně jezdím se vším ať mě třeba jen píchne u prciny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
15.1.11 20:14

Tak jsem holky nemocná :-( , ještě včera jsem měla jen napatrnou rýmu, ale dneska už mám rýmu jak hrom, do toho mi bolí v krku a mám teplotu…už tak sotva lezu a k tomu ještě tohle…jsem protivná i sama sobě. Nejspíš jsem to chytla od dcery..ta je taky nemocná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.11 20:28

jaj tak to je moc teda to ja mela 14 dni jako tohle děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
15.1.11 21:48

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem lezu, ale dala jsem na prodej spoustu věcí po našich holkách - můžete se juknout na http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… - pokud si něco vyberete, napište mi do poznámky, že jste z emimina - dám vám slevu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.11 09:22

moc pěkné věci některé ja scháním dvě stejné zavinovačky do kočárku za nišší cenu no nevíte o něčem ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
16.1.11 10:28
Barunka maminka píše:
moc pěkné věci některé ja scháním dvě stejné zavinovačky do kočárku za nišší cenu no nevíte o něčem ?

bohužel zavinovačky už mám prodané - měla jsem dvě růžové a dvě zelené… Ale koupíte levně na www.mamitati.cz - koukněte do slev, já je tam sehnala za 150.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.11 12:39

sou pěkné ale ja myslela spíše jako zavinovačky než rychlozavinovačky normálně ty klasické na škrobení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
16.1.11 14:12

Carrinka, jj máš tam hezké věci a zdá se mi, že i za dobré ceny, bohužel ale čekám páreček a zrovna na holčičku toho mám habaděj po první dcerce :wink:
Barunko ty si chceš pořizovat ty klasické zavinovačky? Není to zbytečné? a drahé? V kočárku je budeš mít stejně přikryté nějakou peřinkou nebo dekou a doma by klidně stačila ta rychlozavinovačka. A popravdě si nedovedu představit, že bych měla ještě ke všemu tomu frmolu po narození dvojčat škrobit zavinovačky :think: …to je samozdřejmě ale jen můj názor a pokud se ti to líbí, tak to asi obětuješ (ten čas i penízky) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.11 14:55

škrobit nebudu já ale tchýně tohle dělá takže a zda se mě to že to mimi je v te zavazovací pevnějši a rozkošnější a více v bezpečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
16.1.11 15:21

Tak to jo, to máš dobrý že ti to udělá tchýně :wink: a je pravda, že to dítě je tam „pevnější“…to je jak když se v nemocnici váží do pleny, někdo to tak dělá i doma, že dítě lépe spí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.11 16:29

no chci to taky dělat pře mimi se tak cítí bezpečněji a neplače tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
17.1.11 10:25

Určitě už jste koukali i na bazary na modrém koníku, tam se toho dá sehnat někdy taky hodně. Já jsem zatím vybírala věci jen tam a na aukru :kytka: Popravdě jsem na mimibazar ještě pořádně ani nekoukla :oops:

Mrňousek se mi v břiše pořád natáčí a vrtí :hug: , proto jsem se rozhodla, že už dneska konečně začnu s přetříděním oblečků co mám doma a udělám seznámek. Myslím, že co se týká oblečení nebudeme mít nouzi, ale ty ostatní věci a drobnosti hold někde splašit musím :-P

Tak třeba na spaní už mám matraci, povlečení (+ mantinel, nebesa, kapsář) a na cestě mám výplň do nich (peřinka+polštářek). Zavinovačky mám taky a spací pytel jeden. Teď zrovna řeším jestli pořizovat chránič na matraci, povlečení s pogumovanou vrstvou nebo jen nějaký igelit :think: Vy už máte určitě tohle všechno za sebou a připravené :dance: Já jsem myslela, že to do února vydržím, ale radši si to v klidu projdu všechno už teď :pocitac: Stejně už mi sám manžel řekl, ať si pro jistotu nachystám tašku do porodnice, že tím nic nezkazím (nevím jestli to má něco společného s pověrčivostí :nevim:)

Snad se máte všechny dobře a svítí vám tam sluníčko tak jako nám :kytka: Opatrujte se holky a zatím papapa :mavam: já se jdu hrabat v mimioblečcích :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
17.1.11 11:34

Korkybill pokud ti můžu poradit za sebe, tak si na matraci kup ten silný chránič matrace…stojí sice kolem 300 Kč, ale je fakt k nezaplacení. My třeba teď budeme prodávat matraci z postýlky po malé a ta matrace vypadá tak, jak jsme si jenkrát kupovali. Na některých matracích sice píší, je potah je pratelný, ale setkala jsem se s tím, že maminka vyprala ten potah a už ho nikdy na matraci nedostala. A když si vzpomenu na igelit pod prostěradlem v nemocnici, tak si říkám, že to bych dítěti udělat nemohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
18.1.11 15:00

vercao a mám koupit jen jeden nebo radši rovnou dva chrániče? Když se stane nehoda a já ho budu prát, tak abych měla na výměnu :think: Vím, že i to povlečení s pogumovanou vrstvou se pohybuje cenově 200-300Kč/ks. Takže jestli pořídím to či ono nebude otázkou peněz :lol:

Doufám, že ještě žijete holky :jazyk: Včera jsem byla na další hodině předporodního kurzu a jsem ráda, že jsem se rozhodla tam chodit. Sice jsem se nedozvěděla nic moc nového, ale alespoň jsem to slyšela z úst porodní asistentky a zkoušeli jsme si i dýchání v první době porodní :-P Ve čtvrtek jdu i s manželem na kurz(aby byl proškolený, kdy má fotit a co se bude dít u porodu :palec: ) a pak už jen jedna hodina, kde bude dětská sestra, která nám poví o starosti o miminko a šestinedělí :dance:

Pokud vše půjde dobře budou vaši manželové a partneři s vámi u porodu? My se o tom doma neustále bavíme a ani já ani manžel si nejsme 100% jistí, že chceme to či ono. Moc bych ho chtěla jako psychickou podporu a fotografa prvních okamžiků malého, ale na druhou stranu mám strach aby z toho neměl „trauma“ On sám mi říká, že je to hlavně na mě jestli ho tam budu chtít, ale že nemusí být u všeho a všechno vidět :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
18.1.11 15:36

Ahoj korkybill, já bych řekla, že ti bude bohatě stačit jeden :wink: …abych pravdu řekla, tak nám se žádná nehoda nestala…malá měla pod hlavičkou ještě plínku a tak když se třeba poblindila, tak ta to bohatě zachytila. My ho popravdě nejvíc využili až se malá učila být bez plen…to pak byly nehody a díky bohu za chránič.
Jinak můj manžel se mnou u produ byl a neměnila bych…opravdu jsem byla ráda, že je tam se mnou a pomáhá mi. A že já jsem pěkná stydlivka :oops: , ale v tu chvíli mi to vůbec nepřišlo…že by to bylo něco špatného nebo něco, co by ho mělo pobouřit :nevim:
Rozhodně ho tam chci znova a i on říkal, že to pro něj bylo přínosem, že nedokázal věřit tomu, co všechno žena musí prožít, aby dítě přišlo na svět..rozhodně to nebral jako samozdřejmost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí