Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky,jak pak se vám daří a co mimiska???
my jdem na kontrolu zítra naposledy k doktorce a pak už jen do nemocnice .
včera jsem si dokoupila už uplne všechno na miminka,a dokonce jsem si i zbalila tašku do porodnice mimiskum jsem pripravila hadry z porodnice.
já jsem nevěděla že si musim s sebou vzit balik pampersek,porodnické vložky a antibakterialni mydlo Protex,to mydlo je pak na myti bolavych mist ![]()
to mi řekla teta,ta v pisku v porodnici rodila v srpnu,nebo to má každá nemocnice jinak co já vim,ale nastesti mam už vše připravene ![]()
A Romčo dik za typ hodne si mi pomohla,koupila jsem pro mimiska take od Nivei krásně voní,a precejenom je to znacka,spousta veci jsem si dokoupila na tve rady děkuji
tak doufam že ste vsichni v porádku,že to jeste nejaky týden vydržíme papa ![]()
Ahoj Peti,
tak to máš fajn
…já jdu na kontrolu ve 32tt a ještě budu chodit cca do 35 tt ke svému.
Jaké pleny jsi koupila? kupovala jsi ty od 2-5kg nebo od 3-6kg? Já teď jeden den koukala na ty malinkaté a za 44ks chtěli 250 Kč…což jsem si říkala, jak dlouho to může dvojčátkům vydržet..? Když si vzpomenu, jak jsem malou první dny jen přebalovala a přebalovala… ![]()
AHOJ VERČO JÁ KOUPILA JEN JEDNY OD TECH 2 KIL A PAK MAM TROJE OD TECH 3 KIL,A MAM TAKY HODNE LÁTKOVÝCH PLEN,A AZ SE MALÝ NARODÍ TAK DOSTANEME TAKÉ NEJAKÉ PLENY.A KOUPILA JSEM PAMPERSKY A JSOU DOCELA LEVNÉ V DM A JESTLI MÁŠ TU KARTIČKU DO DM TAK JE TO SUPER,JA JI MAM
no holky tak v úterý mě pustili domů a v pátek o půlnoci jsem zase skončila v nemocnici a to kůli tuhnutí bříška takže teď mě tu budou držet další týden ne li více no
![]()
Teda Baru, tak ať ti to tam rychle uteče
. Ono možná bude lepší když si tě tam budou pěkně hlídat, aby jsi to vydržela co nejdýl
![]()
já vím ale jako už mě z toho vážně šibe to je šílené po psychické stránce jsem nadně z toho
ale zase je to lepší asi pro holky vlastně teď už tu ležím jen kůli špatné lkultivaci z pochvi že se tam našla nějaká bakterie nebo co tady skoro vám nic neřeknou když to z nich nepáčíte nasilím ![]()
ahoj holky jen se chci optat začíná mě být nějak divně a chtěla bych vědět nějaké z vás už tu řece jen dítě mají jak ste poznali že se chystá porod dalo vám to nějak tělo vedět nebo miminko ? pře docela dneska jsem na tom nějak divně bolí mě teda jen půlka zad a půlka podbřiška ale bolí to bříško trošku tvrdne chce se mi pořád na velkou ale nejde to čůrat chodím pořád v sobotu ze mě vypadl takovej jo kdyby kus hlenu a teď mám trošku takovej hlenovitej výtok ale jen málo začala jsem hubnout a je mi porád horko mimi trošinku vice asik kopou nebo to jendo se více probralo můžete mi nějak pomoci nebo poradit ?
třeba to nic není ale je to divné no nwm jak na to reagovat
Ahoj Baru, tak já už sice jedno dítě mám, ale k porodu jsem přišla jak slepá k houslím
. Aniž bych měla jakékoliv příznaky či problémy, tak mi v noci ve spánku praskla voda…byla to taková rána (nejspíš ale jen v mém podvědomí), že mě to vzbudilo…a pak už to šlo rychle…do 5 hodin jsem měla odrodíno, ale neměla jsem klasické kontrakce, ale „jen“ křížové bolesti..ty jsou ale prý daleko horší jak kontrakce…posoudit ale nemůžu, fakt je ale, že to bolelo pekelně ![]()
Mě je ale taky poslední týden všelijak…řekla bych, že už je to tím stupněm těhotenství. Včera večer jsem dokonce brečela, jelikož jsem šla spát a jakmile jsem si lehla, tak jsem se nemohla ani pohnout..hrozně mě bolel spodek a třísla. Nemohla jsem se otočit, narovnat, sednout..prostě nic…až sem dostala strach, že se něco děje. Dneska je mi divně…sice jsem najezená, ale mám pocit hladu a jakoby nedostatku cukru či co
a taky je mi pořád hrozný teplo. Pořád větrám a chodím bez ponožek a stejně je mi to prd platné ![]()
no tak jsem sevyspala a teď mě bolí bodbřiško více tak nwm jestli si mám říct o magnésko v infuzi nebo co a jak nebo počkat do rána co se stane dál vážně nwm ![]()
Tak zkus své pocity říct sestře…určitě ti tam řeknou na čem jsi ![]()
než bych ji to řekla tak porodím ale jako už mě bolí jen ty záda trošku a to podbřiško tak nwm no ![]()
Barunko,už jsi to řekla sestře??Ona poradí a řekne co a jak…a jak máš velká miminka???Kdyby jsi rodila ![]()
1500 g 1600g ted mě bolí záda a chce se mi na velkou čekám až dojde no když do 10 nedojde tak jdu za ní
Radši běž,budeš klidnější!!!Kdyby měli apoň 2 kilečka
A do deseti vydržíš
Snad dojde
Kdyžtak na ni zazvoň a jsi na pokoji sama???
nejsem boli mě spíše ta strana kde mám zavedený ten sten no tak nwm jako to je děs rodit ještě nechci víte něco o te hlenové zatce ??