Dvojčátka v březnu 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
399
28.1.11 04:15

Ahoj holky, snad jste všechny ok a ještě v celku :lol:

Byla jsem dneska na poslední hodině předporodního kurzu. Tentokrát místo PA byla dětská sestra, která nám říkala rady ohledně zacházení s novorozencem. Byla úplně skvělá a nejradši bych si ji poslechla ještě minimálně jednou, abych vše stihla pobrat nebo si zapsat co jsem nestihla :hug: :dance:

Předchozí hodiny s PA mi přišli, že neříkala nic pro mě nového a že to bylo celkem v pohodě. Ale teď? Ježkovy voči 8-o Já vůbec netušila, kolik se dá o kojení přečíst a jak může být kojení někdy složité :roll:

No myslím, že co se týká mimískova příchodu na svět jsem alespoň trochu připravená, ale co bude potom se uvidí :nevim:

Moc si přeju, aby se z nás během šestinedělí stala sehraná a spokojená dvojka (když to půjde tak trojka i s tatínkem :hug: )

Pohlaďte za mě bříška a opatrujte se jak to jen půjde :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
28.1.11 17:22

korkybill :mavam:
Barunko,tak co???Pustili tě :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
28.1.11 23:58

Jukněte na tuhle fotoreportáž. Hlavně fotky číslo 13 a 15 jsou nádherné :andel: :oops: Ti broučci jsou úžasní bojovníci :huban: :srdce:
 http://aktualne.centrum.cz/…rely-bychom/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.11 16:45

jojojo domů mě pustili :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
31.1.11 11:20

Baru, tak to je paráda…doma je doma že? :wink: Tak hlavně odočívej, ať tam nemusíš znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.11 13:13

no tak jsem chytla chřipajznu jak trám horečky kašel no děs :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
1.2.11 13:28

Barčo to je fakt hrůza,furt něco :roll: Tak se pěkně poť!!!!Ať jsi brzo zdravá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.2.11 01:38

Tak holky mám novinku!!! Smichinka sem sice přispívala jen občas, ale určitě rády uslyšíte tohle:

Dnes 1.2.2011 v 5:08 Michaela 2100gr a 45cm a Daniel 1900gr a 43 cm :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.2.11 09:29

Jééé, veliká gratulace :hug: :potlesk: …v kolikátém vlastně byla týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
2.2.11 10:48

Byla 33.týden a miminka šla ven císařem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.11 11:58

obrovská gratulace jaj 33 tt to mě čeká zítra no abych tam taky neskončila a co miminka zdravoučká nebo v inkubatoru a co mamka jak je na tom???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
170
2.2.11 17:02

ahoj holky taky gratuluju..
jak se mate co mimi a vy jak ste na tom ??

dnes jsem byla na kontrole v nemocnici,a holčička a kluk potvrzeni :-) , holka ma 2,20 kg a kluk 2,18 kg takže jsem spokojena,holka leží šikmo a kluk podélně,zítra ráno nastupuju do nemocnice na prijem na nejaky profil kvuli cukrovce,behem dne my budou pichat do prstu a druhy den podle výsledků me pustí domu :-)
jinak na kontrolu mam prijit za týden :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
2.2.11 17:22

To je perfektní Peti!!!Su ráda,že ti kontrola vyšla tak dobře,myslela jsem na tebe ráno…máme stejně velké dětičky :palec: Strašně to letí :dance: Pak mě dej vědět..kdyby cokoliv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
2.2.11 17:24

SMICHINCE samozdřejmě velká gratulka :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
2.2.11 18:13

Peti to jsou krásné váhy :dance: …to už jste v podstatě za vodou a můžeš klidně rodit (teda kdyby jsi musela dřív, jinak je jasné, že je nejlepší aby jsi to vydržela co nejdýl) :kytka:
Držím pěsti, aby výsledky byly v pořádku a mohla jsi jít domů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky