Dvojnásobek životního minima

9219
18.2.13 07:57

Dvojnasobek zivotniho minima!

Ahojky, tak jdeme dnes do banky, aby nam vyplatili ze zablokovaneho uctu exekutorem dvojnasobek zivotniho minima..Poprve priteli rekli, ze mu nic nedaji! Mate s tim nekdo zkusenosti, ze vam ho dali bez problemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
18.2.13 08:01

Dají ti to jednou za dobu zablokování

• Citovat
  • Upravit
9219
18.2.13 08:06

@ohýnek a jemu v patek rekli, ze mu nic nedaji :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
18.2.13 08:08

@Sarisek1 měli by, ale že by měli neznamená že dají. Ale už jsem tady četla od lidí že měli zablokováno i půl roku a za tu dobu dostali jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
9219
18.2.13 08:13

@ohýnek TO UZ TAM BEZTAK NEMA CENU CHODIT A DOHADOVAT SE..CO KAZDY SE ZAKONEM NERIDI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
18.2.13 08:27

@Sarisek1 já na vašem místě bych tam šla a seřvala je na tři doby, oni podle mě spolejhají na to že když jednou řeknou ne, tak že všichni stáhnou ocas a už nepříjdou.

• Citovat
  • Upravit
9219
18.2.13 08:30

@ohýnek DOBRE UDELAME TO TAK, VYTISKU SI Z NETU TEN ZAKON A ZADOST, ABYCH PRI NEJHORSIM NECO UKAZALA..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
18.2.13 08:32

Jsem nějak mimo, mám taky bloklý účet, tzn. že mi může někdo něco dát, nic mi tam nechodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.2.13 08:34

@Sarisek1 do této situace jsem se nikdy já osobně nedostala ale když jsem byla na pobočce tak vedle mě seděl pán a ten to s paní z banky řešil a ona mu sama říkala že má nárok na vybrání jednou za měsíc, takže bych tam zašla nebo do jiné a chtěla to ponich a klidně bych chtěla i vedoucího ať mi řeknou proč to teda nejde. Protože na to minimum máte nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.2.13 08:35

@Jůlinka T. jeslti tam nemáš peníze tak ti nic nedaj ale jestli tam máš něco našetřené tak máš nárok každý měsíc aby ti z toho vyplatili to minimum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.13 08:35

@Jůlinka T. musis mit aspon neco na ucte, kdyz tam nic nemas, tak ti nic nedaji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.13 08:37

@jaaajaa to teda tam udelam vitr jestli reknou, ze ne!! to si snad nemuzou ani dovolit! (muzou)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.2.13 08:48

@Sarisek1 já bych jim ho tam určitě udělala páč vy z něčeo žít musíte a na to minimum máte právo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
18.2.13 08:50
@jaaajaa píše:
@Sarisek1 já bych jim ho tam určitě udělala páč vy z něčeo žít musíte a na to minimum máte právo.

Jenomze jednou za dobu trvani exekuce. Staci najit par dalsich diskuzi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
18.2.13 08:51

@jaaajaa coz tady jde o to, ze pritelovi vyplati zbytek mzdy na kase a na ucet mu prisel pol. duchod, tak taky je otazka, kdyz mu dali zbytek vyplati jestli toto si taky muze vybrat, ale psalo se taky tady, ze to s tim nesouvisi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel