Dvouleťák hromotluk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
18.5.14 08:54

@Angua Prosim tě, nedělej z toho drama, prostě dítě trochu odstrčím, co jiného s ním, když je to pohodlné matince jedno? Buď ráda, že ho nemlátím, jak jsem se tu dočetla v jiné diskusi, že mají některé matky i taková řešení :P.

@1Luca Máš vůbec děti? Asi to bude pro tebe novinka, ale některé se neumí pořádně bránit ani v pubertě. A co bys pak chtěla od dvouleťáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.5.14 09:11

No nevim, kdo z toho dela vetsi drama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.5.14 09:18
@Barca12345 píše:
No nevim, kdo z toho dela vetsi drama ;-)

No, tak ňák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5271
18.5.14 10:34

@Colombina Děti mám a i u mladších znám, že pokud na ně dítě sahá a ono nechce, tak se buď odtáhne, strčí zpátky do dítěte a nebo uteče. Nemyslela jsem to zle, ale proč takhle ochraňovat? Pak z něj bude plakající žalující mamánek :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
18.5.14 15:25
@1Luca píše:
@Colombina Děti mám a i u mladších znám, že pokud na ně dítě sahá a ono nechce, tak se buď odtáhne, strčí zpátky do dítěte a nebo uteče. Nemyslela jsem to zle, ale proč takhle ochraňovat? Pak z něj bude plakající žalující mamánek :nevim:.

Právě, že se stáhne a začne řvát, ale to si jaksi některé děti nedokáží správně interpretovat. Nevím čim to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
21.5.14 18:18

Mému malému je skoro 2,5 roku, takže trochu starší. Hodně se mi osvědčilo mu vysvětlit, že se musí zeptat. Miluje pejsky a já mu vysvětluji, že se musí vždy zeptat, když si chce pejska pohladit, teda pokud pejska neznáme. Sám si to srovnal tak, že když vidí malé dítě a chce ho pohladit, tak se mě zeptá a jde se zeptat i dítěte. To jsem ale u toho a dělám překladatele, protože se zeptá jen „malá“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí