Dvouletý nepospolupracuje na programu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4062
26.3.18 15:00

A že je jediný, koho to nezajímá - to bude asi tím, že s dětmi, které to nezajímá, tam rodiče nechodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
26.3.18 15:00

Najděte si nějaké cvičení pro dospělé, kde zatím dítko někdo pohlídá a cvičte sama.

Pokud jde o to, aby se více hýbal váš syn, tak to je dobrý nápad, ale je potřeba najít takové cvičení, které ho bude bavit, batole proti jeho vůli nenamotivujete a jít na to silou má smysl jedině náprav nějakých vad - třeba vojtovou metodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
26.3.18 15:01
@Anonymní píše:
@ka2ka spolu tam jsme..všechny děti s maminkama dohromady..každé sedí na klíně a ani se nehne, náš jediný autíčka..

vykašli se na to a počkej až povyroste, ted mu to je jednou a nudí ho to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 15:02
@Kassy píše:
A že je jediný, koho to nezajímá - to bude asi tím, že s dětmi, které to nezajímá, tam rodiče nechodí :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: žejo :mrgreen: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.18 15:03
@Ou píše:
Najděte si nějaké cvičení pro dospělé, kde zatím dítko někdo pohlídá a cvičte sama.Pokud jde o to, aby se více hýbal váš syn, tak to je dobrý nápad, ale je potřeba najít takové cvičení, které ho bude bavit, batole proti jeho vůli nenamotivujete a jít na to silou má smysl jedině náprav nějakých vad - třeba vojtovou metodou.

Když on je jedináček zatím a já to brala spíš jako super věc, že je mezi vrstevníkama v kolektivu..ne jen pořád já.. Já cvičit chodím, ale teda sama :).

• Citovat
  • Upravit
85410
26.3.18 15:04
@Kassy píše:
A že je jediný, koho to nezajímá - to bude asi tím, že s dětmi, které to nezajímá, tam rodiče nechodí :mrgreen:

Trefa do cerneho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
26.3.18 15:08

U nás tedy taky nejde kvůli ostatním, aby si jeden volně hrál. Normálně to všichni, až na chvilkové výpadky, zvládnou. Případně mají nějakou fázi věkovou, kdy nespolupracují. Nám radila přímo lektorka podle dítěte, co s tím. Mě třeba radila, že pokud něco nechce, tak ať nenutím, ale z činností, které tam jsou si vyberu 2, na kterých ale trvat budu. Aby si mladá nezvykla, že stačí řvát a nemusí nic - zjednodušeně. Pokud vyloženě utíkala a brala hračky, tak jsme párkrát šla do šatny, s tím, že teď se cvičí a rušíme ostatní děti. Takže pokud nechce cvičit, odcházíme. Zabralo to, dala si říct, že přeci jen tam chce být. Já si zase myslím, že je dobré děti učit, že teď něco ano a teď prostě ne. Jinak u nás taky volná zábava před lekcí a po lekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.3.18 15:10

Mít auta u nás na cvičení, tak ho taky od nich nedostanu. U nás se naštěstí i míčky apod. vyndavají jen na dané aktivity, jinak by to byl konec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122453
26.3.18 15:10
@Anonymní píše:
Když on je jedináček zatím a já to brala spíš jako super věc, že je mezi vrstevníkama v kolektivu..ne jen pořád já.. Já cvičit chodím, ale teda sama :).

Nechte ho tak, měl jsem trochu podobný problém se svou dcerou. Troje herničky nic, čtvrté jen na nočníku pozorovala. No a pak se zapojila a zapojuje se. Možná to chce jen čas. Jestli ho ale víc zajímají auta, asi bych tam nechodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 15:11
@mrav píše:
Nechte ho tak, měl jsem trochu podobný problém se svou dcerou. Troje herničky nic, čtvrté jen na nočníku pozorovala. No a pak se zapojila a zapojuje se. Možná to chce jen čas. Jestli ho ale víc zajímají auta, asi bych tam nechodil.

Jeho tam zajímají jenom ty auta.. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7478
26.3.18 15:15
@Anonymní píše:
Jeho tam zajímají jenom ty auta.. :kytka:

A máš to stejně i doma? Že chceš, aby přestal s nějakou činností a nejde to? Prosadí si vždy svůj zájem? Nebo je to v takové míře pouze v té herničce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 15:18
@anupati píše:
A máš to stejně i doma? Že chceš, aby přestal s nějakou činností a nejde to? Prosadí si vždy svůj zájem? Nebo je to v takové míře pouze v té herničce?

Nn, je to poslušný chlapeček a maminku poslouchá, ale v herničce jsou prostě autíčka nová, která týden neviděl a je to prostě zajímavější, než program a já ho naprosto chápu.. :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
4706
26.3.18 15:19
@Anonymní píše:
Nn, je to poslušný chlapeček a maminku poslouchá, ale v herničce jsou prostě autíčka nová, která týden neviděl a je to prostě zajímavější, než program a já ho naprosto chápu.. :oops: :oops:

a to jste tam vážně jediní, které ty auta strhnou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.18 15:23
@Elishka1 píše:
a to jste tam vážně jediní, které ty auta strhnou?

ano, vážne. Je to automaniak..doma auta, vsude auta v tv jen auta..tak to je..jediní..

• Citovat
  • Upravit
4706
26.3.18 15:23
@Anonymní píše:
ano, vážne. Je to automaniak..doma auta, vsude auta v tv jen auta..tak to je..jediní..

tak na to kašli a zkus si najít cvičení bez rušivých elementů (aut), zda by to bylo lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí