Dvouletý vztekloun

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
1.11.13 11:54

@Andýsek92 no a není to prostě jen, že si vynucuje pozornost? Že chce s tou hračkou pomoct? Mluví? Ono jak začínají, tak jsou prostě frustrovaní, že jim nerozumíme. Malá umí říct „chci to“ a stejně u toho ječí a dupe a vztekle ukazuje.. Já si myslím, že časem jí to přejde, až pochopí, že to stačí říct. Mě prostě příjde, že to co popisuješ je u většiny batolat naprosto normální. Znáš nějaké jiné děti, třeba z dřívějška? Já hlídávala, tak vím, že jsou i daleko horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sfgh
1.11.13 11:56

Dej mu 2 krát přez ruce a zakaž mu hračky a řekni mu ze jestli se nepolepší tak nedistane žádné sladkosti a hračky :mrgreen: To neni období vzdoru ale tvoje nevýchova, je to dajan :cert:

• Citovat
  • Upravit
fgh
1.11.13 11:57
@sfgh píše:
Dej mu 2 krát přez ruce a zakaž mu hračky a řekni mu ze jestli se nepolepší tak nedistane žádné sladkosti a hračky :mrgreen: To neni období vzdoru ale tvoje nevýchova, je to dajan :cert:

fakan :cert:

• Citovat
  • Upravit
1143
1.11.13 11:59
@fgh píše:

To mysliš vážně? Proc hned tak drsne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fgh
1.11.13 12:02

@lujziana to neni drsný, znas přísloví OHYBEJ STROMEČEK DOKUD JE MLADÝ? to je normální výchova, dítě musí vědět co může nebo nemůže dělat, musi znát se hranice a máma je od toho aby vychovávala.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
1.11.13 12:03

@lujziana nemá cenu na tyhle nepřihlášené nebo anonymní vtipálky reagovat. Každý ať dělá, jak uzná za vhodné. Jsou to batolata, zkouší hranice, zatím se o žádném vychování nedá mluvit.. Vysvětlovat, ukazovat a doufat, že z nich ty fakani nevyrostou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
1.11.13 12:04
@fgh píše:
@lujziana to neni drsný, znas přísloví OHYBEJ STROMEČEK DOKUD JE MLADÝ? to je normální výchova, dítě musí vědět co může nebo nemůže dělat, musi znát se hranice a máma je od toho aby vychovávala.

Ano, ale proč používat zákazy (které dítě moc nepobírá) a plácání? Dítě v tomhle věku trest nechápe. Jako když bude lámat pastelky, tak jí je vezmu, ale nevezmu jí přeci i ostaní hračky, to nepobere :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fgh
1.11.13 12:06

@Sibyla0 Každý člověk vnimá výchovu jinak a to že se můj nazor na vychovu neshoduje s tim tvým neznamená že jsem vtipálek a to že jsem tu anonymně neznamená ze hsem něco míň a nemám právo na svůj názor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
645
1.11.13 12:06
@fgh píše:

trošku přehnané ne? zamysli se nad sebou nazývat dítě které neznáš tak sprostě…ano matka má vychovávat, ale výchovou se nerozumí za každou maličkost dítě bít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fgh
1.11.13 12:12

@Lorr kdyz dostane mimino 2krát přez prsty tak to neni bytí ale určování hranic, nějak se musí začít. Ano a je to fakan :cert: A vysvětlování je pořád na ho*no. O byti tu nebyka zmínka.

• Citovat
  • Upravit
1143
1.11.13 12:14
@fgh píše:

8o podle tvýho stilu výchovy bych musela maliho umlatit!!! Protoze za den toho udela tolik… :nevim: nerikam kdyz uz neni jina moznost taky placnu ale to uz musi byt!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fgh
1.11.13 12:16

@Lorr Nepatřím mezi lidi který by děcko mlátily za kazdou maličkost, to je druhý extrém. Prvni extrém je zmiňovaná autorka diskuse a jiné, NECHÁ MIMINO ABY OSTATNI TAHALO ZA VLASY, DO VSEHI MLATILO, A POŘÁD JENOM VYSVĚTLUJE “TO SE NESMI MILÁČKU“ A DĚCKO TERORIZIJE VŠECHNY :cert:

• Citovat
  • Upravit
712
1.11.13 12:17

Fgh: na tohle nemíním reagovat :nevim:
Jinak Ono to není vždycky tak hrozné, jen je toho dneska na mě moc a vše vidím víc černě než asi je. Když já mám hrozný strach, že to dítě vychovám špatně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
1.11.13 12:20

@Sibyla0 Ona si třeba hraje s pejskem na provázku a když se mu do kolečka zamotá provázek tak s ním dvakrát hodí o zem a pak na nás :nevim: Já jí vždycky říkám at řekne pomoc a že jí moc ráda pomůžu a snažím se jí to ukazovat, že když po mě slovo pomoc zopakuje tak jí hned pomůžu, ale občas se dostane do takového stavu kdy nevím co s ní :nevim: Je to chvíle kdy má člověk to dítě vzít a strčit pod ledovou vodu :-D ( to bych nikdy neudělala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
1.11.13 12:20
@fgh píše:
@Lorr Nepatřím mezi lidi který by děcko mlátily za kazdou maličkost, to je druhý extrém. Prvni extrém je zmiňovaná autorka diskuse a jiné, NECHÁ MIMINO ABY OSTATNI TAHALO ZA VLASY, DO VSEHI MLATILO, A POŘÁD JENOM VYSVĚTLUJE “TO SE NESMI MILÁČKU“ A DĚCKO TERORIZIJE VŠECHNY :cert:

extrém jsi ty nazývat dítě které neznáš fakanem… přišla si sem pro radu a né poslouchat jak je ve tvých očích neschopná…tečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí