Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@fgh píše:
@Lorr Nepatřím mezi lidi který by děcko mlátily za kazdou maličkost, to je druhý extrém. Prvni extrém je zmiňovaná autorka diskuse a jiné, NECHÁ MIMINO ABY OSTATNI TAHALO ZA VLASY, DO VSEHI MLATILO, A POŘÁD JENOM VYSVĚTLUJE “TO SE NESMI MILÁČKU“ A DĚCKO TERORIZIJE VŠECHNY
Nenechám vysvětluji a zabraňuji. A neterorizuje nikoho, s vrstevníkama se tahají o hračky všichni stejně. Ať dostávájí na zadek (přes ruku) nebo ne ![]()
@Lorr píše:
extrém jsi ty nazývat dítě které neznáš fakanem… přišla si sem pro radu a né poslouchat jak je ve tvých očích neschopná…tečka…
Děkuji za zastání
ale nic se z toho člověka nedělám. Zakomlexovaný člověk, který možná ani děti nemá mě nenaštve ![]()
@Andýsek92 píše:
Fgh: na tohle nemíním reagovat
Jinak Ono to není vždycky tak hrozné, jen je toho dneska na mě moc a vše vidím víc černě než asi je. Když já mám hrozný strach, že to dítě vychovám špatně
jsou různé děti, některé jsou živější, některé sedí a hrají si, každý dělá výchovné chyby, jdeš na to dobře, přiblblých anonymů si nevšímej, příjde mi, že ta @Sibyla0 v tom má pěkně jasno, ono dvouleťák si z toho bití odnese jen frustraci, kterou bude vybíjet na někom slabším (když ho zrovna maminka nevidí)
@lujziana Nežiji z ás naštěstí ale také nemluvim o každodenním mlácení, to je další extrém. Ale když ho 2krat plácneš po prstech když bude delat scény tak udeláš jen dobře protoze tak mu ukážeš hranice a budeš vychovávat. Já rada za to když jsem dostaka přez zadek a nemam s toho žádné trauma, a když tvý mimino dostane 2krat pez prsty tak ti za to bude vděčný. Já dostala 3krát přez zadek v životě a to bylo něco u mně, byka jsen hodné dítě a to jsem pořád, protoze jsem skvěle vychovaná
@sfgh píše:
Dej mu 2 krát přez ruce a zakaž mu hračky a řekni mu ze jestli se nepolepší tak nedistane žádné sladkosti a hračkyTo neni období vzdoru ale tvoje nevýchova, je to dajan
ha ha, to kandiduje na nejvtipnejsi prispevek dne.
@fgh píše:
@lujziana Nežiji z ás naštěstí ale také nemluvim o každodenním mlácení, to je další extrém. Ale když ho 2krat plácneš po prstech když bude delat scény tak udeláš jen dobře protoze tak mu ukážeš hranice a budeš vychovávat. Já rada za to když jsem dostaka přez zadek a nemam s toho žádné trauma, a když tvý mimino dostane 2krat pez prsty tak ti za to bude vděčný. Já dostala 3krát přez zadek v životě a to bylo něco u mně, byka jsen hodné dítě a to jsem pořád, protoze jsem skvěle vychovaná
promiň ale tak skvěle vychovaná asi nebudeš když se neumíš chovat k lidem kteří si sem přijdou pro radu a oporu a ty je místo toho nazveš neschopnou matkou a dítě fakanem…pobavila jsi ![]()
@fgh píše:
@Lorr Nepatřím mezi lidi který by děcko mlátily za kazdou maličkost, to je druhý extrém. Prvni extrém je zmiňovaná autorka diskuse a jiné, NECHÁ MIMINO ABY OSTATNI TAHALO ZA VLASY, DO VSEHI MLATILO, A POŘÁD JENOM VYSVĚTLUJE “TO SE NESMI MILÁČKU“ A DĚCKO TERORIZIJE VŠECHNY
Tys asi taky byl/a mlácen/á za každou maličkost, co? Je to vidět.
@Ali-Ali píše:
ha ha, to kandiduje na nejvtipnejsi prispevek dne.
@fgh píše:
skvěle vychovaná, ale mohla ses líp učit ![]()
@fgh píše:
Skvěle vychovaný člověk by nepsal neznámemu člověku, že jeho dítě je fakan
Jinak podle mě nejde říct co je dobře a co ne, ale co kdo dělá a proč.
Chce to trpělivost
Taky mám doma pěknýho vzteklouna a ještě k tomu je tvrdohlavej, co když není po jeho, tak si lehne na zem a začne ječet a vztekat se… doma ho nechám a on většinou přestane, jak zjistí, že to nemá smysl a venku to zatím není tak drastický a většinou to vyřeším posazením do golfáče a „přivázání“ a nebo ho aspoň na chvilku vezmu do náručí než se uklidní a jdu.
@Andýsek92 Mysli si co chceš. A podporujte se dál v vychovávaní vašich děcek. Tady je zakomplexovaný každý kdo nemá stejny nazor jako vy kojící naminy na veřejnosti a americkou výchovou a dovolovani vsehi vašim děckám aby se jim rozvijela osobnost. Jste k smichu, kvokejte si dal do rytmu a nezapomeňte mně pomluvit a budu velmi ráda když opravíte mé pravopisné chybi a budete se navzájem přesvědčovat ze vy jste ty nejlepší a nejchytřejší
Nebudu s vama ztrácet SVUJ DRAHOCENNÝ ČAS A ODCHÁZÍM Z TOHO SLEPIČINCE JA NEJSRM SLEPICE A kvojte si dál ![]()
@fgh píše:
@Andýsek92 Mysli si co chceš. A podporujte se dál v vychovávaní vašich děcek. Tady je zakomplexovaný každý kdo nemá stejny nazor jako vy kojící naminy na veřejnosti a americkou výchovou a dovolovani vsehi vašim děckám aby se jim rozvijela osobnost. Jste k smichu, kvokejte si dal do rytmu a nezapomeňte mně pomluvit a budu velmi ráda když opravíte mé pravopisné chybi a budete se navzájem přesvědčovat ze vy jste ty nejlepší a nejchytřejšíNebudu s vama ztrácet SVUJ DRAHOCENNÝ ČAS A ODCHÁZÍM Z TOHO SLEPIČINCE JA NEJSRM SLEPICE A kvojte si dál
tebe by mel nekdo vzit pres prsty za ty „chybi“ ![]()
@pinksock
hele, jak ho do toho golface narves? nas maly jak chytne hysterak, tak je skoro „neuchopitelny“, krouti se jak zizala, mlati kolem sebe a kdyz jsem sama, tak nemam sanci ho tam nacpat a pripoutat ![]()
No holky tak anonymka se vytáhla
kašlem na to jen provokace
a to já tady byla vždy ta která šla proti tzv. „supermatkám“ (nesnáším tohle označení)
asi jsem jednou z nich i když nekojím na veřejnosti a své dítě držím celkem na uzdě ale prostě neuznávám bití dítěte za každou prkotinu (něco jiného je když opravdu zaslouží) jsem trpělivá a u nás to postupně přináší ovoce…