Dýně pro prcka do příkrmů
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Klasickou velkou oranzovou dyni mam oloupanou a nakrajenou v mrazaku na kostky, beru kolik potrebuju, bez problemu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No klasicka hallowenska dyne neni tak chutna. Hokkaido je opravdu favorit. Dobra je taky maslova, tu maji na jare taky v Albertu. A o velikosti… no nase domaci hokkaido melo i 6kg ![]()
Příspěvek upraven 27.02.13 v 20:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna ne, nemám kde bych ji sehnala
ale klidně ji podle mě můžeš dát
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masinka9 Aha, tak dekuju. Zkusim se po ni mrknout. Dala jsem malemu „Prvni dyne Hipp“ a moc mu chutnala, ale mala sklenicka 22 Kc… To je proste mazec..
- Citovat
- Upravit
Ahojky, malé jsem dávala dýni od 6měsíců a milovala ji
, zkoušela jsem českou i hokaido
… podusila v parním hrnci a pak zmrazila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chatwenna tak jestli mas kde pestovat, tak si ji zasad. staci jedna rostlina nekde na slunicku, popr u kompostu a mas v lete o dyne vystarano. cuketu jsi zkusila? ta je i ted cenove dostupna, ikdyz ceska nebude. muzu i poslat seminka, mam jich mraky a sypeme je ptackum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masinka9 Mohla bych u segry, mozna…
Nebo myslis, ze se to da i na balkone? A staci nasadit na jare a v lete uz je???
- Citovat
- Upravit
@chatwenna no, s balkonem nevim, dyne se silene rozrusta a ma velke listy, potrebuje hodne zalivat. abys tam pak nemela prales. vyhony se maji trochu zastipovat aby to akorat nerostlo a melo silu plodit. nase dyne tchyne zalivala kazdy vecer a pak jsme jich meli plnou zahradu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@masinka9 Jeeee, to je bomba..
Ta dyne je skoro vetsi nez mala rostanda
Mne staci jedna, akorat pro maleho do mrazaku, ja to nejim
Mozna se spis v lete poptam a od nekoho koupim…
Mam tezke obavy, ze me by zdechla i dyne… ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna me predloni moc neklicily, tak jsem radsi zasadila cca 10×2 seminek a chytlo se vsechno. takze jsme od srpna do prosince nic jineho pomalu nejedli
a ja uz ji taky moc nemusim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dýni má v příkrmech Babylove v DM drogerii. Je to teda mix myslím ještě s bramborem, ale větší sklenička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka Ja jsem se rozhodla, ze malemu budu varit… A pouze to, co se spatne shani nebo spatne skladuje apod. koupim… ![]()
- Citovat
- Upravit