Dýně pro prcka do příkrmů
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@evulkanov
Ahoj. Taky jsem dávala dýni hned po mrkvi. Začali jsme hokaido. Brzy přešli na máslovou. I mě přijde jemnější. Zkusili jsme i špagetovou. Holky jedí všechny tři druhy. Rozhodně bych se jí nebála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jayjayka píše:
Taky jsem tak zírala
, od té doby kupovanou dýni nejdřív hodně důkladně vydrbu a pak teprve loupu, evidentně to byla nějaká chemie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to vždycky odrhla pod vodou, pak oškrábala a nikdy se mi nic neudělalo ani malé nic nebylo… holt každý je jiný a může reagovat na cokoliv…
Ale všeobecně je dýně braná jako vhodná zelenina do kojeneckých příkrmů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zrcadlo Jo já drhnu pomelo a spol, tomu nevěřím, ale dýni oplachuju po oloupání a nikdy nic. No já sem chemik, já sem zvyklá na ledacos, mě dýně nerozhodí
Ale ani dětem nidky nic nebylo. ťuk ťuk ťuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinou než máslovou jsem malýmu do příkrmů nekupovala
moc mu chutnala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano jak píšeš, oloupat, vydlabat a nakkrájet, já to malé všechno naházela do parňáku.. ( Brambor + mrkev + celer + dýně + krůtí maso + petržel kudrnka ), dýni máme ze zahrádky, ale odhaduji, že jsem dávala tak 200g, brambor tak a zbytek vše po 100g a maso 200g, po vychladnití jsem to jen rozšťouchala na šťouchačku, malá mi nikdy kašičky nechtěla.
A poté jsem mmám snad 8 - 10 příkrmů…( dávám do mrazáku ). Malá tohle jídlo prostě miluje… jindy tam dám třeba i špenát, nebo cibulku, česnek, rozmačkané uvařené fazole… prostě takový všeho mix. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evulkanov píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi. Je vhodna jako prvni prikrm maslova dyne, prosim? Nikdy jsem ji nejedla, ani nevim, jak chutna. Nebo radsi koupit tu hokaido? Diky
Máslovou jsem dávala do příkrmů nejradši. Je výborná a jemná. Dýni jsem dala jako úplně první příkrm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky naky rady na recepty s dyni???ja ted namrazila jednu velkou dyni a nakou inspiraci at nemame jen dyni sbramborem nebo dyni s jablkem
je nam 7mesicu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bafinek prakticky s čímkoli dýně+mrkev+brambor+maso nebo dýně+mrkev+rýže+maso. nebo s těstovinou…je to úplně fuk, snese se to se vším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit