Dystokie rámének, opakuje se při dalším porodu?

77385
24.10.18 22:41

@miluver nejsem na to odborník, ale toto se nemusí opakovat a snad by mělo stačit, když se zmíníš při příjmu k porodu, aby personál věděl, že se to posledně stalo, dopředu se to asi nijak řešit nedá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1184
24.10.18 22:46

@stinga Tak to mám určitě v plánu!:) Jediné co mě ještě napadá je odhad váhy před porodem, ale zas mi přijde, že „jen“ velikost miminka není indikací k SC. Té bych se ráda vyhla, ale dystokie co jsem četla má rizikové faktory a já mám asi 6 z 8 :/ právě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
25.10.18 06:15

@stinga ale dá, třeba se nenechává přenášet, dělá se v 38tt detailní váhový odhad a porod se vyvolá případně dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30988
25.10.18 06:18

S dalším porodem zkušenost nemám, ale je to jeden z faktorů, který u mne vstupuje do úvah pro rozhodování se o případném dalším dítěti. Ono to také nemusí dopadnout tak pěkně, jak to u nas dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
25.10.18 12:48

@Cuddy Nám to právě taky dopadlo dobře:) ale doktorka to se mnou byla probírat až po porodu, co se vlastně stalo. :/ takže v tu chvíli já byla celkem v klidu, bo jsem nevěděla, co se děje a malá hned brečela..Ale teď když to vím, a mám i načtené různé komplikace, tak musím říct, že mám stažený zadek :oops: a ještě čekáme chlapečka a tam je to riziko taky větší, že bude větší no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.7.22 09:09

@miluver ahoj, tak co, jak dopadl tvůj porod? Můžeš mi napsat informace zdlaicto teda nějak hlídali apod? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí