EET?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@nostress píše:
Ty věříš statistikám?
Aneb nevěřím statistikám, které si sám nezfalšuji
Stačí číst a poslouchat lidi kolem sebe, ANO volby zřejmě skutečně vyhraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@přírodní píše:
Aneb nevěřím statistikám, které si sám nezfalšujiStačí číst a poslouchat lidi kolem sebe, ANO volby zřejmě skutečně vyhraje.
Asi.
Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Tak to se ještě uvidí. Ale pokud ano, pak lidé budou mít to, co si zvolili.
Uvidí a budeme se divit všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@přírodní píše:
Uvidí a budeme se divit všichni.
Já doufám, že ne, pořád v sobě chovám naději, že se ostatní proti němu spiknou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Mně jeho skalní příznivci připomínají voliče KSČ(M), ti taky nevidí, neslyší, žádné věcné argumenty je nezajímají, on je pro ně Bůh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
zrovna dneska jsem říkala manželovi, že i když bude mít 30-35%, pořád ostatní mají 65-70%
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 Ano, taky jsme doma konstatovali, že pokud se fakt spiknou, tak sice neprosaní vůbec nic, ale zas na druhou stranu nic je pořád lepší výspedek, než to co prosazuje on.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
zrovna dneska jsem říkala manželovi, že i když bude mít 30-35%, pořád ostatní mají 65-70%
Jenže pokud by to tak bylo, bude hrát Miloš vabank, potřebuje Babiše ke své prezidentské volbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@přírodní píše:
Jenže pokud by to tak bylo, bude hrát Miloš vabank, potřebuje Babiše ke své prezidentské volbě.
TVL to jsou vyhlídky
ale AB chce postavit svého kandidáta, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terinka4444 píše:
TVL to jsou vyhlídkyale AB chce postavit svého kandidáta, ne?
A třeba lidovci si nenechají vzít svůj kousek korýtka, ti jsou absolutně bezpáteřní. Ke svému kandidátovi se ještě úplně nevyjádřil, musí nejprve udělat průzkum, co si o tom myslí prostý lid a teprve potom vydá prohlášení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Babiše budou volit hlavně důchodci, nemakačenka a ti, co závidí svým zaměstnavatelům…Babiš volby asi vyhraje, což mě pěkně vytáčí. Také jsme museli pořídit EET jen kvůli tomu, že ji budeme potřebovat pouze na 9 víkendů v roce ( na stánkový prodej)..a nejvíc mě štve, že Slováci jezdí se stánkem na stejné akce jako my ( tady v ČR), prodávají úplně stejný sortiment, lezou nám pod cenu a mají z EET vyjímku…ANO, ČSSD a komunisty volit nemůžeme. Volit nějakou malou stranu ( třeba Okamuru) je také nesmysl, protože se takové hlasy „rozdrobí“ do malých stran, které nemají šanci mít nad ANO převahu..Tak že pokud nechceme EET, kontrolní hlášení, zákazy a příkazy, tak je nutné volit největší pravicovou stranu, které má největší šanci, což je ODS…i když si stejně říkám, že ať volíme, koho chceme, je to všechno jedna pakáž…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majka4 píše:
Babiše budou volit hlavně důchodci, nemakačenka a ti, co závidí svým zaměstnavatelům…Babiš volby asi vyhraje, což mě pěkně vytáčí. Také jsme museli pořídit EET jen kvůli tomu, že ji budeme potřebovat pouze na 9 víkendů v roce ( na stánkový prodej)..a nejvíc mě štve, že Slováci jezdí se stánkem na stejné akce jako my ( tady v ČR), prodávají úplně stejný sortiment, lezou nám pod cenu a mají z EET vyjímku…ANO, ČSSD a komunisty volit nemůžeme. Volit nějakou malou stranu ( třeba Okamuru) je také nesmysl, protože se takové hlasy „rozdrobí“ do malých stran, které nemají šanci mít nad ANO převahu..Tak že pokud nechceme EET, kontrolní hlášení, zákazy a příkazy, tak je nutné volit největší pravicovou stranu, které má největší šanci, což je ODS…i když si stejně říkám, že ať volíme, koho chceme, je to všechno jedna pakáž…
Příspěvek upraven 26.03.19 v 11:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nostress píše:
Taky to zatím vidím na ODS.
tam jak koho. Třeba Černochovou všemi deseti. Ovšem dávat hlas ODS s vědomím, že ho dávám i Markovi Bendovi, je pro mě obtížně stravitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit