Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Witchie a máš ty hodiny nařízené na orbitrek? Máš tam správně nastavenou délku kroku apod? Mohlo by to být i tím. Mě treba chytré hodinky měří úplně jinak, než hrudní pás, který se pak připisuje do orbitreku. Řídím se tím pásem, protože ho mám blíž srdci. Ale i tak jezdím spíš podle sebe než podle čísel.
@janickaIII píše:
@Witchie a máš ty hodiny nařízené na orbitrek? Máš tam správně nastavenou délku kroku apod? Mohlo by to být i tím. Mě treba chytré hodinky měří úplně jinak, než hrudní pás, který se pak připisuje do orbitreku. Řídím se tím pásem, protože ho mám blíž srdci. Ale i tak jezdím spíš podle sebe než podle čísel.
Já mám nastaveno všechno správně a ty hodinky mi nevyhovují. Podle nich je fat burning zóna jako když nedělám nic. Takže já jedu pocitově. Ale já celkově nejsem fanda těchto chytrých aplikací.
@Kockazvysocan já to mám zas opačně, hodinky mi ukazují, že nic nedělám a přitom, ze mě lije
nastavené je to taky dobře, ale neřeším, žáky jezdím pocitově nebo podle hrudního pásu.
@janickaIII @Kockazvysocan Holky, děkuji, asi to taky zkusím pocitově, víc mně to tak vyhovuje. Hrudní pás nemám, hodinky mám Garminy, ale samozřejmě neočekávám 100 % přesnost. A ano, je tam přímo možnost navolit „eliptický trenažér“. Jen nevím tu délku kroku, to se dá nastavit přímo na trenažéru? Mám ho pár dní, tak se pořád seznamuji, už jen ho smontovat mně dalo zabrat ![]()
@Witchie píše:
@janickaIII @Kockazvysocan Holky, děkuji, asi to taky zkusím pocitově, víc mně to tak vyhovuje. Hrudní pás nemám, hodinky mám Garminy, ale samozřejmě neočekávám 100 % přesnost. A ano, je tam přímo možnost navolit „eliptický trenažér“. Jen nevím tu délku kroku, to se dá nastavit přímo na trenažéru? Mám ho pár dní, tak se pořád seznamuji, už jen ho smontovat mně dalo zabrat
Ano, na tom stroji, pokud to umožňuje. Nemá to samozřejmě každý. Moje předchozí to nemely, tento, co mám teď, to má. A spoustu dalších fcí, které ani nevyužívám.
Jaký máš?
@Kockazvysocan Toužila jsem po Kettlerovi, ale na bazarech mně vždycky o fous utekl nebo jsem neměla, jak ho dopravit. Tak mám nakonec z Lídlu, dost jsem se obávala kvality, ale parametry má docela dobré, tak uvidím, jak bude fungovat.
@Witchie píše:
@Kockazvysocan Toužila jsem po Kettlerovi, ale na bazarech mně vždycky o fous utekl nebo jsem neměla, jak ho dopravit. Tak mám nakonec z Lídlu, dost jsem se obávala kvality, ale parametry má docela dobré, tak uvidím, jak bude fungovat.
Taky jsem na něj koukala, i v Decathlonu, ale nakonec mám teda Kettler. Nový.
Upřímně, pokud jevto tvůj první, tak ti určitě stačit bude. Aspoň si vyzkoušíš, jestli tě to bude bavit, jestli u toho vydržíš a jestli ti to přináší výsledky.
Já už mám doma třetí. Ty první dva jsem měla od známých. Obě to měly jako věšák na šaty
, byly podobné tomu z Lidlu, oba byly zánovní. Oba jsem rozvrzala až do mrtě. Muž řekl, že vidí, že na tom fakt makám, tak koupíme kvalitní. Doma mám tohle mučidlo už asi 15 let a pořád mě to hrozně baví
@Witchie Lidl bude dobrý, aspoň na začátek. Já mám teď první orbitrek, před tím jsem měla dva rotopedy a ten poslední, byť byl super, mi nesedl a bolela mě z něj zada, tam jsem ho bohužel musela prodat. Mrkni na funkce, možná to tam budeš mít. Ale spíš na hodinkách. Jinak máš můj obdiv, že sis ho smontovala sama. My na něj měli dva chlapi a dělali to hodinu
![]()
@Kockazvysocan a hubnes na něm? Jak často běháš? Já to mám cca 3* týdne 45 min a váha moc dolů nejde, ale jídlo upravené nemám. Jakého Kettlera máš?
@janickaIII zhubla jsem 20 kg, ale společně i s úpravou jídelníčku. Tak hubnutí je hlavně o jídle. Přiznám se, že. Za posledního půl roku jsem dost přibrala, žrala jsem na home office naprosto nekontrolovaně. Ted jsem zpátky v režimu a opět to jde, ale jim zase pořádně, myslím zdravě. Ale nohy jsem měla krásný
, než jsem zas přibrala.
Pro mě je ten pohyb příjemný i na záda, sedím furt u PC, tak se krásně protáhnu. Jen to břicho se tím moc nezhubne.
Cvičím 5× týdně, po - pá, cca 60 minut.
Mám kettler optima 200
@Kockazvysocan ty jo 20kg to je super
jídelníček sis sestavovala sama nebo poradce? Me orbitrek taky pomáhá na záda. Před tím jsem měla rotoped a to byla na záda hrůza. Taky sedím celý den za PC a pak jsem ještě seděla na rotopedu.
@janickaIII píše:
@Kockazvysocan ty jo 20kg to je superjídelníček sis sestavovala sama nebo poradce? Me orbitrek taky pomáhá na záda. Před tím jsem měla rotoped a to byla na záda hrůza. Taky sedím celý den za PC a pak jsem ještě seděla na rotopedu.
Rotoped mě nikdy nebavil. Jídelníček přes poradce, samotnou mě to nebaví. Já tam mám přesně stanoveny jidla s gramáží. Nevyhovuje mi seznam potravin a skládat si je a počítat kolik čeho.
@Kockazvysocan ahoj, prosím mohla bys mi poslat kontakt na výživového poradce, který ti dělal jídelníček (klidně do zprávy)? Ráda bych nějakého využila, ale chtěla bych někoho vyzkoušeného. Moc děkuji ![]()
@janickaIII píše:
@Kockazvysocan ahoj, prosím mohla bys mi poslat kontakt na výživového poradce, který ti dělal jídelníček (klidně do zprávy)? Ráda bych nějakého využila, ale chtěla bych někoho vyzkoušeného. Moc děkuji
Ahoj, mám ho sestavený online na 3 měsíce ze stránek www.stihli.cz
Na mě zabral fakt dokonale, teď si ho už jen upravuju, ale jeho zásad se držím furt.