Epilátor IPL Philips Lumea Advanced

128
30.9.18 08:46

Prosím pomozte mi se rozhodnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
26.11.18 22:55

@nigrinka tak ja jsem se dlouho rozhodovala a jsem rada, ze jsem do toho sla. Jsem tmavy typ, chloupku mam tak 3× vic nez bezna zena a mam je tmave a silne. Zatim mam za sebou jen prvni aplikaci (dnes jsem delala druhou) a prikladam foto, jak mi chloupky za 14 dni narostly (14 dni jsem se vubec neholila) a na nekterych mistech, mam jiz uplne hole casi…bez prvni aplikace bych po 14 dnech neholeni mela nohy zarostle jako chlap. Jedine co je otravne je ten straveny cas blikanim (v manualu pisou, ze to trva par minut…mne ruce, nohy, intim zona, podpazi, oblicej trva cca 3 hodiny…mozna casem dostanu grif a zrychlim to…) Ale predstava toho ,ze za nejakou dobu to budu delat jen jednou za 6 tydnu a budu mit telo bez chloupku a bez pupinku a podrazdeni pokozky po holeni ,mi za to stoji .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.18 14:02

Ahoj, holky rozhoduji se mezi SC1997 s nástavcem na obličej a SC1998 s nástavcem na obličej a bikiny. Vyplatí se investovat 1500 navíc kvůli nástavci na bikiny? Díky :)

• Citovat
  • Upravit
6031
23.6.20 16:51

Holky obnovuji diskusi. Jak jste spokojené? Co zarustani chloupků? Teď musím holit každý den, po depilaci mi vždy chloupky strašně zarostou (a to mažu krémem, používám lufu a prd platné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.6.20 11:44

Ahoj, ja mám teda také stredne hnedé-tmavé chĺpky a teda musím povedať, že som spokojná maximálne. Prístroj mám asi mesiac a super. Patrím k babám, čo by mohli vziať žiletku do ruky aj 3× a po ošetrení 5dní skoro vôbec nič… som teraz po druhom a nohy super, okolie bikín celkom tiež, jedine, kde mi je to fakt nepríjemné je podpazušie, tak tam to ešte nie je úplne ono :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí