Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Sla bych na pobocku postovni sporitelny. Delaji tam jen bankovni sluzby a pobockumaji snad v kazdem vetsim meste. Pogoogluj jestli je u vas.
@Šarlota4
Takže klasika na poštovní spořitelnu co je už nás ve městě? Je to normálně pošta, zřizují tam i účty, takže by to mohlo jít?
@Anonymní píše:
@Šarlota4
Takže klasika na poštovní spořitelnu co je už nás ve městě? Je to normálně pošta, zřizují tam i účty, takže by to mohlo jít?
Ne na postu, do era postovny sporitelny. Tam nedelaji listovni sluzby jen bankovni
Zavolej na bezplatnou infolinku 800 210 210 a tam ti řeknou co a jak. U Ery je možné všechno vyřídit telefonicky, podepsané dokumenty korespondenčně.
Je potřeba jednat rychle, protože dopisem je splněná podmínka upomínky, banka může podat žalobu a následně pohledávku vymáhat exekučně.
Ahoj holky,
dnes jsem se chtěla na účet přihlásit, a on je zrušeny… Tak jsem dopátrala onen dopis a tam byla upomínka na 400kc v mínusu s debetními úrokem, a že pokud peníze neuhradim bude účten zrušen a peníze budou vymáhány soudní cestou…což mě dost vylekalo. Chci to jít okamžitě v pondělí řešit, a zajímalo by mě zda stačí klasika na naší poštu ve městě? Jestli nemusím na nějakou speciální pobočku. S těmito věcmi jsem vždy byla pečlivá… Ale stěhovali jsme se do domu a narodilo se miminko, tak jsme měli velký shon, a dost mě to ó teď štve a nemohu to vypustit z hlavy.. nikdy jsem takovýto problém nemela.
Vždy jste mi zde skvělé poradily a tak si sem jdu pro řadu i tentokrat. Už přes rok jsem nepoužívala účet u Ery, jelikož jsme si s přítelem udělali společný. Tento jsem si chtěla zrušit ale stále jsem to odkládala… Má chyba. Před měsícem mi došel dopis od ery kteremu jsem nějak nevěnovala pozornost a zahrabali jsme ji do spoustu dalších…