Ergonomické nosítko Manduca

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1055
11.7.11 16:14
kamak píše:
byla na 4babies.cz a na bráně taky…určitě i jinde, podle mě to měl každý obchod. Byl to nějaký týden dovolené a na to nosítko měli slevu… :wink: a na mimibazaru někdo prodává i starší, pokud by Ti to nevadilo :wink:

no to ani ne, jenom bych to nejdřív musela zkusit, tuším na té bráně_k_detěm i půjčují..
Jinak dík! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
17.7.11 22:30

Nemá někdo náhodou černou manducu? jaká je v těchto vedrech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.7.11 15:04

No právě bych raději do ní nešla, je sice mooooc hezká, ale kvůli těm vedrům bych ji nebrala. Mám přírodní barvu a spokojenost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarojan
5.11.12 23:59

Ahojky. dnes jsme koupili fungl novou manducu, ale zda se mi, ze to male nejak moc roztahuje i pres tu novorozeneckou vlozku nozicky… jak se pozna, ze je ma dobre a nelikvidujeme ji kycle? Diky moc.

• Citovat
  • Upravit
12743
6.11.12 07:49

Musí mít kolena nad úrovní zadečku. ono to vypadá divně, ale neboj se toho. mě teda syn do manduci do jeho 5 měsíců odmítal a chtěl jen do šátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
6.11.12 08:49

Manduca je super, já jsm jí koupila, když byly holce 3 měsíce a používala jsem ji ještě i s novorozeneckou vložkou. Je dobrý jí začít používat co nejdřív, tělo si pak postupně zvyká na zátěž. Holka má ted 7 měsíců a ikdyž jí nevyužívám denně, tak jednou do týdně určitě a stojí za to. líbila se mi hodně světlá, ale nakonec jsem dala přednost červený se vzorkem z limitivaný edice.

• Citovat
  • Upravit
13784
6.11.12 09:02

Pokud je miminko ještě malinké, tak mu nemusí nožičky koukat z Manducy po stranách, může je mít jakoby pokrčené na bříšku ;) Ale u některého dítěte je takový mezičas - na vložku už je moc velké, ale na Manducu ještě moc malé. Stačí počkat dva tři týdny a je to OK, taky jsme to tak měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.2.13 12:27

Ahoj holky, prosím co mají Manducu, jaká barva je tak nejlepší. Myslím, že černá na léto nebude nejlepší a slyšela jsem, že některé barvy dost blednou. Líbí se mi písková, světle modrá a červená, ale ráda si nechám poradit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
11.2.13 12:30

My máme pískovou a jsem s ní spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
11.2.13 12:34

Já bych řekla, která se ti líbí ;) I když tu potkávám paní s kdysi červenou a šislá je teda příšerně, ale nosí v ní druhé dítě a kdo ví, zda měla novou. Já mám černou a pohoda, po roce dost intenzivního používání je stále jako nová (jak bude ale vypadat za pět, netuším). Na světlé je asi zase víc vidět špína, ale tak co, dá se vyprat, takže bych fakt vybírala dle svého vkusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
11.2.13 12:37

Vyber dle sebe, já mám pískovou, dítě čuně, zadělaná ani moc není a že jsem ho v ní tahala fakt dlouho :) prala jsem až někdy po roce užívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
11.2.13 12:41

Já mám hnědou, u prvního dítěte a velmi intenzivního používání (skoro denně) šisnutí nebylo žádné, u druhé dítěte najednou vyšisováno během letního používání - opět každý den…kamarádka má červenou a nová manduka se jí vyšisovala hned po asi třech měsících a to jí moc nepoužívá a prala jí jen na 30…je fakt, že na pískové to vyšisování znát nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
11.2.13 13:12

Ahoj, necetla jsem predchozi prispevky, tak mozna se budu opakovat, ale s Manducou jsem moc spokojena. Malou jsem v ni nosila cca od 4 tydnu v novorozenecke vlozce-spinkala a byla moc spokojena, potom cca od 3 mesicu uz normalne bez novos. vlozky a super, je tam moc rada. Akorat mam trochu problem, ze mam uzka ramena a raminka Manducy mi trochu trci do prostoru, ale to je pouze esteticky problem, vubec ne funkcni. Mala ma ted necelych 8 kg a uz se tesim, az ji zacnu nosit na zadech- v manualu se pise od 10-ti mesicu ale holky psaly, ze uz nosily na zadech i driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
11.2.13 13:17

Ahoj, potěšila mě tato diskuze, protože jsem si právě teď manducu objednala. :) Vzala jsem pískovou a k tomu ještě teplou kapsu MaM, abychom ji mohli brát a výlety v zimě a bylo jí teplo…malé jsou teď 2 měsíce…už se moc těším, až dorazí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
11.2.13 14:37

Mám tuším olivovou a barvu změnila hned po prvním vyprání (30st., eko prášek) jak po x letech používání… ale po roce častého používání vypadá pořád stejně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí