Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,
ráda bych z eshopu 4home objednala nějaké ložní prádlo a ručníky. Bohužel jsem četla dost reakcí a to nejen pozitivních. Často šlo o ušpiněné a špatně šité ložní prádlo. A já teď nevím, jestli mám z tohoto eshopu něco kupovat nebo ne. Jde o to, že tam podporují poukázky Ednered Cafeterie Benefits a mohla bych to z toho zakoupit. Máte s tímto eshopem zkušenosti? A jaké? Případně nevíte kde se dají ještě tyto poukázky využít? (o tom, že se to dá na jejich stránkách najít vím. Ale ptám se, jestli někdo něco nevíte) ![]()
Mockrát Vám děkuji a přeji hezký večer ![]()
Já mám z tohoto e shopu spoustu věcí, vše bez problému. Teď jsem k vánocům darovala sadu na čaj, po jednom použití se poškodila, vše ihned vyměnili. Takže, za mě spokojenost.
Mam utery, rucniky, chnapku, nejake dekorace, formicky. Akorat uterky jsou takovy hadriky co jsou po tretim vyprani na vyhozeni.. jinak spokojenost
Ad ložní - kupovala jsem nějaké potištěné. Zprvu jsem nadšená nebyla, ale po vyprání a pár nocích - než se trochu „ošoupalo“ už je to dobré a jsem spokojená.