Espiro GTX

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro GTX?

Přidejte zkušenost s Espiro GTX
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
25.5.12 11:51

Děkuji oběma za názory :) jsem ráda, že jsem si nakonec vůbec nějaký kočárek z těch milionů, co se teď vyrábí, vybrala a myslím, že teda nemusím litovat. Potěšila mě ta věta s odpružením, protože jsem z vesnice a určitě občas vyrazíme i na nějakou lesní cestu. Doufám, že mě teda nezklame ta modrá barva, i když to už není zas taková hrůza :) tak moc děkuji, už se těším, až kočárek dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lexxinka
30.5.12 13:23

Dobrý den…vím že je to brzo když je konec května a my máme termín až začátkem prosince ale výběr kočárku na první mimčo dá fakt zabrat :roll: Moc se mi tenhle líbí jak vzhledově tak i vlastnostma co jsem četla u popisu ale hodně maminek mě upozorňovalo, že Espiro obecně má hrozně malé hluboké korbičky…jelikož budeme vyloženě zimní miminko tak si myslím že to až takový problém nebude ale i tak mi to nedá spát. :nevim: tak bych se chtěla zeptat maminek které ho mají jestli je to opravdu tak jak všichni říkají nebo si mám oddychnout a objednat tuten…mám vybraný ve fialové barvičce tak kdyby tu někdo byl kdo by ho měl tak by jsem byla moc ráda za reference jestli není moc tmavy :) Děkuju moc za odpovědi… :mavam:

• Citovat
  • Upravit
91
9.6.12 16:17

můj ESPIRO GTX 2012

Zdravím :mavam:
tak mi včera kočárek dovezli…byla jsem strašně zvědavá na tu barvu a musím říct, že se mi fakt dost líbí. Ani mi nevadí, že budu vozit holčičku v modrém :) přece není pravidlem, že holčička má mít vše růžové. Sice jsme na něm našli pár nedostatků, ale věřím, že s ním budu i tak spokojená. Teď si ještě chvíli počkám, než s ním poprvé vyjedu, ale už se moc těším :dance:. Zatím jsem fakt spokojená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikiti
11.6.12 22:17

:-)

Zdravím, tak my mame fialovej a jsme nadmiru spokojeni…vubec mi neprijde tmavy, taková krasna fialková…s kočárkem jsme byli nadmíru spokojeni, jezdíme i do lesa a zvládl to…na začátku mi přišel trošku tužší, ale pak jsme parkrát vyrazili ven a kočárek se přizpůsobil. nevýhoda malý košík.
Ohledně té zimy, naše malá je červencová, je pravda že s fusakem byla v kočárku jak sardinka, ale měli jsme vcelku velký a hrubý fusák, takže jsem malou hodila do sportaku. Ale určitě by šlo vozit i v té korbě…a jestli budete mít zimní mimi tak uplě krásně odvozíte…

• Citovat
  • Upravit
angella
2.7.12 17:12

Přidám taky svou zkušenost.
Espiro gtx jsem kupovala v 2010 na svoje první mimi. Mám ho v červené barvě. Délka korbičky vyhovující. Malá je narozená v květnu, jezdili jsme až do zimy, pak i s fusakem, ale jelikož mi nechtěla už ležet, přešli jsme pak na sporťák. Celkově jsme s kočárkem jezdili rok, poté na léto jsem měla lehčí a menší golfáč a pak jsme ho vytáhli zase na zimu. V zimě ve sněhu se s ním jezdí úžasně. Výhodou je také to, že se s ním vlezu do každého autobusu, i tam, kde je minimální prostor. Vleze se i do kufru jakéhokoliv auta. Jedinou nevýhodu, co má, je opravdu malý košík pod kočárkem. Vše je pratelné, polstrování jsem prala již několikrát a nikdy se nesrazilo. Stále vypadá, jako bych si ho včera přivezla z obchodu.
Teď ho chystám pro druhé dítko a za nic na světě bych tento kočárek nevyměnila. Snad jsem někomu v rozhodování pomohla :-)

• Citovat
  • Upravit
1521
2.7.12 18:11

Ahoj, my máme Espiro Atlantic v té fialové a maximální spokojenost. Zářijové mimi, přesedlala na sporťák na jaře v půl roce. Jsem vysoká a mám problémy se zády, tento kočárek je vysoký což je fakt super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.10.12 14:17

Zdravím, chtěla bych se zeptat jesli není kočárek moc nízký. Měřím 174, tak abych u něj nevypadala blbě. Navíc jestli se nebudu muset ohýbat do kočárku moc nízko. Podle fotek totiž vypadá dost nízko nad zemí…
Bohužel ho u nás nikde nemají, tak nevím kde ho okouknout.
Už mi z výběru kočárku hrabe… :jazyk:
Měla jsem už snad 10 kandidátů, vždycky se vracím k x-landeru x-move, ale je dost drahý a ještě ke všemu neodpružený… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.10.12 18:23

@marillin
Zdravím :mavam:
nevím, jak ostatní Espira, ale GTX nízký je. Já mám cca 163 cm a je mi podle mě akorát. Navíc v porovnání s kočárkem kamarádky (Camarelo) je také nižší. A dokonce mi to i každý říká, že je nízký. Takže něco na tom bude. Ale mě teda vyhovuje, Vám asi vyhovovat nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.10.12 18:37

@marillin
Ale teď jsem si tak uvědomila… moje mamka má 176 cm a nevypadá u toho kočárku blbě, ani se do něho nějak extra nenahýbá. Je sice nižší, ale ne o moc. Navíc jde nastavit poloha rukojeti. Chtělo by to někdě ho prostě vidět, škoda, že nemáte tu možnost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.10.12 19:18

@Denien
Děkuju že jste napsala. Taky mě mrzí, že ho tu nikde nemají… :?
Tak snad bych u něho taky nebyla jak žirafa :lol: Četla jsem na tyhle kočárky skoro samou chválu, tak snad jsou opravdu dobré… ;)
Už bych si chtěla nějaký konečně vybrat, mám termín v lednu, takže mám načase :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.10.12 20:17

@marillin
Ahoj,
je pravda, že je trochu nižší, ale není to nic hroznýho, jsou i nižší kočárky. Já tohle taky řešila, mám 173cm přesto jsem si ho koupila. Ale nedalo mi to a kdykoliv jsem vyrazila ven tak jsem ho porovnávala s jinými kočárky. Nikdo mi nikdy nic nenaznačil, spíš každý jen chválil ;)
Teď používáme sporťák a ten je fakt super a navíc boudička je výš než u hl. korby, tak že mi nízkej vůbec nepřijde. Určitě bych neměnila, jsem s ním spokojená, každý kočárek má něco, ani tenhle není bez chyby např. ten malý košík, ale hlavní je že není poruchovej, mi jsme už druhý majitelé a brzdy, kola, konstrukce zatím bez opravy. Je pořád jako nový, barvy krásný nevybledlý.
Tak doufám, že jsem trošku pomohla v rozhodování, výběr kočárku mi dal taky pěkně zabrat, stejně není důležitý jaký máte kočárek, důležitý je co je v něm :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
24.10.12 21:20

@Adriana224
Děkuju moc, jsem ráda, že ta výška nebude takyový problém :dance:
Malý košík mi tak nevadí, měla jsem malý i u kočárku na dcerku, takže jsem celkem zvyklá.
A pravda, důležité je hlavně co je v kočárku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.10.12 20:49

Ten košík mi celkem vadí, brala bych větsí, ale bylo to to poslední, na co jsem se zaměřovala… Taky jsem strašně chtěla X-Lander, ale šlo mi o to odpružení a to má u X-Landeru myslím jen jeden typ. Navíc novej by mě vyšel na nějakých 20 000. Teď jsem ráda, že jsem si ho nekoupila. V Olomouci ho má snad KAŽDEJ! GTX je fajn, ale já mám teda problém s brzdou, nějak se zasekla a prostě ho už nezabrzdím. Reklamovat se mi nechce, mám ho přes internet, sice to není taková dálka do kamenného obchodu, ale v čem bych ji teď vozila?! Už nám vrzalo i kolečko, ale to jsme promazali a už je to dobrý… Kočárek je jinak fajn, jsem ráda, že jsem si nakonec vůbec nějakej z toho milionu vybrala :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí