Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro GTX?
Přidejte zkušenost s Espiro GTXDěkuji oběma za názory
jsem ráda, že jsem si nakonec vůbec nějaký kočárek z těch milionů, co se teď vyrábí, vybrala a myslím, že teda nemusím litovat. Potěšila mě ta věta s odpružením, protože jsem z vesnice a určitě občas vyrazíme i na nějakou lesní cestu. Doufám, že mě teda nezklame ta modrá barva, i když to už není zas taková hrůza
tak moc děkuji, už se těším, až kočárek dorazí.
Dobrý den…vím že je to brzo když je konec května a my máme termín až začátkem prosince ale výběr kočárku na první mimčo dá fakt zabrat
Moc se mi tenhle líbí jak vzhledově tak i vlastnostma co jsem četla u popisu ale hodně maminek mě upozorňovalo, že Espiro obecně má hrozně malé hluboké korbičky…jelikož budeme vyloženě zimní miminko tak si myslím že to až takový problém nebude ale i tak mi to nedá spát.
tak bych se chtěla zeptat maminek které ho mají jestli je to opravdu tak jak všichni říkají nebo si mám oddychnout a objednat tuten…mám vybraný ve fialové barvičce tak kdyby tu někdo byl kdo by ho měl tak by jsem byla moc ráda za reference jestli není moc tmavy
Děkuju moc za odpovědi… ![]()
Zdravím ![]()
tak mi včera kočárek dovezli…byla jsem strašně zvědavá na tu barvu a musím říct, že se mi fakt dost líbí. Ani mi nevadí, že budu vozit holčičku v modrém
přece není pravidlem, že holčička má mít vše růžové. Sice jsme na něm našli pár nedostatků, ale věřím, že s ním budu i tak spokojená. Teď si ještě chvíli počkám, než s ním poprvé vyjedu, ale už se moc těším
. Zatím jsem fakt spokojená!
Zdravím, tak my mame fialovej a jsme nadmiru spokojeni…vubec mi neprijde tmavy, taková krasna fialková…s kočárkem jsme byli nadmíru spokojeni, jezdíme i do lesa a zvládl to…na začátku mi přišel trošku tužší, ale pak jsme parkrát vyrazili ven a kočárek se přizpůsobil. nevýhoda malý košík.
Ohledně té zimy, naše malá je červencová, je pravda že s fusakem byla v kočárku jak sardinka, ale měli jsme vcelku velký a hrubý fusák, takže jsem malou hodila do sportaku. Ale určitě by šlo vozit i v té korbě…a jestli budete mít zimní mimi tak uplě krásně odvozíte…
Přidám taky svou zkušenost.
Espiro gtx jsem kupovala v 2010 na svoje první mimi. Mám ho v červené barvě. Délka korbičky vyhovující. Malá je narozená v květnu, jezdili jsme až do zimy, pak i s fusakem, ale jelikož mi nechtěla už ležet, přešli jsme pak na sporťák. Celkově jsme s kočárkem jezdili rok, poté na léto jsem měla lehčí a menší golfáč a pak jsme ho vytáhli zase na zimu. V zimě ve sněhu se s ním jezdí úžasně. Výhodou je také to, že se s ním vlezu do každého autobusu, i tam, kde je minimální prostor. Vleze se i do kufru jakéhokoliv auta. Jedinou nevýhodu, co má, je opravdu malý košík pod kočárkem. Vše je pratelné, polstrování jsem prala již několikrát a nikdy se nesrazilo. Stále vypadá, jako bych si ho včera přivezla z obchodu.
Teď ho chystám pro druhé dítko a za nic na světě bych tento kočárek nevyměnila. Snad jsem někomu v rozhodování pomohla ![]()
Ahoj, my máme Espiro Atlantic v té fialové a maximální spokojenost. Zářijové mimi, přesedlala na sporťák na jaře v půl roce. Jsem vysoká a mám problémy se zády, tento kočárek je vysoký což je fakt super!
Zdravím, chtěla bych se zeptat jesli není kočárek moc nízký. Měřím 174, tak abych u něj nevypadala blbě. Navíc jestli se nebudu muset ohýbat do kočárku moc nízko. Podle fotek totiž vypadá dost nízko nad zemí…
Bohužel ho u nás nikde nemají, tak nevím kde ho okouknout.
Už mi z výběru kočárku hrabe… ![]()
Měla jsem už snad 10 kandidátů, vždycky se vracím k x-landeru x-move, ale je dost drahý a ještě ke všemu neodpružený… ![]()
@marillin
Zdravím ![]()
nevím, jak ostatní Espira, ale GTX nízký je. Já mám cca 163 cm a je mi podle mě akorát. Navíc v porovnání s kočárkem kamarádky (Camarelo) je také nižší. A dokonce mi to i každý říká, že je nízký. Takže něco na tom bude. Ale mě teda vyhovuje, Vám asi vyhovovat nebude ![]()
@marillin
Ale teď jsem si tak uvědomila… moje mamka má 176 cm a nevypadá u toho kočárku blbě, ani se do něho nějak extra nenahýbá. Je sice nižší, ale ne o moc. Navíc jde nastavit poloha rukojeti. Chtělo by to někdě ho prostě vidět, škoda, že nemáte tu možnost. ![]()
@Denien
Děkuju že jste napsala. Taky mě mrzí, že ho tu nikde nemají… ![]()
Tak snad bych u něho taky nebyla jak žirafa
Četla jsem na tyhle kočárky skoro samou chválu, tak snad jsou opravdu dobré… ![]()
Už bych si chtěla nějaký konečně vybrat, mám termín v lednu, takže mám načase
.
@marillin
Ahoj,
je pravda, že je trochu nižší, ale není to nic hroznýho, jsou i nižší kočárky. Já tohle taky řešila, mám 173cm přesto jsem si ho koupila. Ale nedalo mi to a kdykoliv jsem vyrazila ven tak jsem ho porovnávala s jinými kočárky. Nikdo mi nikdy nic nenaznačil, spíš každý jen chválil ![]()
Teď používáme sporťák a ten je fakt super a navíc boudička je výš než u hl. korby, tak že mi nízkej vůbec nepřijde. Určitě bych neměnila, jsem s ním spokojená, každý kočárek má něco, ani tenhle není bez chyby např. ten malý košík, ale hlavní je že není poruchovej, mi jsme už druhý majitelé a brzdy, kola, konstrukce zatím bez opravy. Je pořád jako nový, barvy krásný nevybledlý.
Tak doufám, že jsem trošku pomohla v rozhodování, výběr kočárku mi dal taky pěkně zabrat, stejně není důležitý jaký máte kočárek, důležitý je co je v něm ![]()
@Adriana224
Děkuju moc, jsem ráda, že ta výška nebude takyový problém ![]()
Malý košík mi tak nevadí, měla jsem malý i u kočárku na dcerku, takže jsem celkem zvyklá.
A pravda, důležité je hlavně co je v kočárku ![]()
Ten košík mi celkem vadí, brala bych větsí, ale bylo to to poslední, na co jsem se zaměřovala… Taky jsem strašně chtěla X-Lander, ale šlo mi o to odpružení a to má u X-Landeru myslím jen jeden typ. Navíc novej by mě vyšel na nějakých 20 000. Teď jsem ráda, že jsem si ho nekoupila. V Olomouci ho má snad KAŽDEJ! GTX je fajn, ale já mám teda problém s brzdou, nějak se zasekla a prostě ho už nezabrzdím. Reklamovat se mi nechce, mám ho přes internet, sice to není taková dálka do kamenného obchodu, ale v čem bych ji teď vozila?! Už nám vrzalo i kolečko, ale to jsme promazali a už je to dobrý… Kočárek je jinak fajn, jsem ráda, že jsem si nakonec vůbec nějakej z toho milionu vybrala
![]()