Estivill - od kdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
22.12.09 11:59

Adus mame doma to samy, vecer krasne usne sama v postylce (vcera teda ne, to jecela, ale proto, ze spala na chvilku asi v 18h), ale pak se za 30-45-60 minut vzbudi a jeci, staci dat dudlik a je klid, ani ji nechovam, nic.....takhle tam chodim i 5× nez usne…no a pokracuje to nad ranem :roll:
ja myslim, ze na toto Estivill snad ani nejde aplikovat nebo jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
2.1.10 19:24

Ahoj, holky najděte si diskuzi-večerní usínání, tam je os Estvillově metodě hodně názorů a zkušeností, ale u každého dítěte je to vážně jiný. My třeba pláčeme každý večer, ne tedy pořád stejně dlouho, netrvá to ani tak dlouho a taky nespíme celou noc, ale je to mnhem lepší spaní než dříve- to postýlku ani náhodou, plakal v ní, když jsem ho tam v noci chtěla nenápadně dát, abych si taky narovnala záda. A teď? Nakrmím u sebe v posteli, přendám do postýlky a spinkáme oba spokojeně dál…i když se taky 4× za noc probudíme, už mi to nevadí, protože se alespon trochu vyspím na celé své půlce postele. Najděte si tu duskuzi o večerním usínání. ahoooj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
2.1.10 20:11

JO a zapomněla jsem napsat, že mi začali tuto metodu zkoušet v 5,5 měsících, to samé jsme poprvé zavedli příkrm v podobě kaší na noc, dnes nám je půl roku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.9.10 13:31

Estvila je nutno aplikovat co nejdříve cca 3-4 měsíce posléze je to jen s tím učením horší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.8.15 19:42

Ahoj maminky,
mám dotaz. Používala jste některá Estivilla pokud jste v noci kojila? A do jakého věku dítěte se má v noci kojit?
děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11665
15.8.15 19:53

@Ester588 Četla jsem, že pokud dítě prospívá, nepotřebuje od 6m v noci jíst…malej byl na UM a krmila jsem v noci do roka (1× za noc) a pak jsem si řekla dost, že už to není o hladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.8.15 20:31

@Babs18 Tak do 6m máme ještě daleko :D… a Estevill je vhodný i pro dítě, které ještě v noci papá? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11665
16.8.15 06:58

@Ester588 Jo tak to netuším, já zkoušela kvůli usínání asi v 9m a nevydržela. Když byl malýmu rok, přečetla jsem si „Každé dítě může dobře spát“ a přestala jsem v noci dávat UM a je to fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.8.15 08:49

@Babs18 taky se na tu knihu chystám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie