Estvill - dnes začnu - prosím o podporu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3540
7.9.15 15:22

http://knihy.abz.cz/…26401070.pdf
Mrkněte na ukázku, zahoďte šílené 70let staré knihy a začtěte se do tohohle.. s láskou a bez pláče se dá naučit samostatné uspávání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Theodoula
7.9.15 15:27

Za mě také neeeeee! Změň celkově režim, zaveď rituály. Ale takto malé miminko nechávat vybrečet, když potřebuje mámu a jsi jeho, možná jediná, jistota na světě…? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5950
7.9.15 15:32
@chrastitko11 píše:
@3HE protoze me samotne nedela dobre nechat sve dite plakat. A jeste tady cist jak jsem strasna a chudak dite.Ale ja uspavam dite hodinu a pul. Prez den se od ni nesmim hnout aby me spala aspon pul hodinky a v noci k ni stavam kazdy dve hodiny.. protoze chce prso, prso a prso.. a do postele si ji nevezmu -nevyspala bych sce uz vubec..

Nejsi strašná :kytka: Jsi jenom unavená, protože uspávat každý den hodinu a půl je náročné. Ale ony se ty spací návyky v tomhle věku hodně mění, takže za měsíc to může být už úplně jinak. Nezkoušela jsi ukládat do postýlky třeba o půl hodiny, hodinu později? Třeba ještě není tolik unavená. Nebo ji položit do postele vedle sebe a být s ní do usnutí.
(jinak pro to společné spaní - kdybys ho přeci jen chtěla zkusit - je dobrý monitor dechu na plenku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.9.15 15:51
@Ali-Ali píše:
tak nejak tipuju, ze po precteni chytre knihy nabyla zakladatelka presvedceni, ze za dve nocni, kdy chlap bude z domu, nauci dite usinat. no, good luck…jinak ja plne chapu, ze uspavat 2hod a vstavat v noci kazde dve hodiny je pruda. ale tohle zadna „metoda“ nevyresi. pokud spi spatne i pres den, vecer nemuze usnout a v noci je porad vzhuru, tak to chce vetsi zmenu, mozna prekopat cely denni rezim. Nechapu jak Estvill pomuze od nocniho kojeni.

jo tak mě by jeblo. Já prvního uspávala na rukách do roka :roll: 12 kilo on, já cca 46 :zed: no co, jak jsem si ho naučila tak jsem to měla. Pak najednou začal spát sám. Osobně si myslím, že děti mají jít spát klidné a nenasrané.
Jak píšeš, zaměřila bych se na celkový den/režim protože tohle je mimino, který nic než řvát neumí. A co se týče chytrých knh, tak jsou všechny o ho. ně, protože děti jsou unikát každý kus je jiný. A jedinný kdo to může vycítit jak na které je máma, nikdo jiný. Za předpokladu že je máma na MD s dítětem, pokud je s ním táta tak to zas pozná on.

edit: fakan jeden teda spal celou noc, to měl štěstí :cert: :lol: a já byla zas natolik moudrá že jsem ze sebe nikdy nedělala dudlík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
7.9.15 18:59

@Blackova.K jezis ja to nedelam za zady porad. Pisu jen ze bude na nocni a on by asi vydrzel jeste min nez ja ten jeji plac.

To byl napad sem psat o podporu..
Postylka vedle me nepomaha…chce prso.. a kdyz ju mam v posteli ja tak porad kontroluju jestli dycha a ani se neotocim protoze se bojim ze ju ve spanku zalehnu.. na me nadavate, ale spat s ditetem v posteli taky neni moc inteligentni teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
7.9.15 19:10

@chrastitko11 spát s dítětem v posteli je normální, dítě se jen tak zalehnout nenechá a rodiče pokud nejsou ovlivněni alkoholem nebo jinými návykovými látkami, spí lehčeji, cítí miminko.

Spíš by ses po tolika negativních komentářích měla nad svým plánem zamyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
7.9.15 19:12

Mám to za sebou u obou dětí. U první skoro v roce, u druhé taky kolem 6 měsíců. Ale nevím, zda podpořit. Usínat mi dítě do řekněme 15-30 minut v klidu a s nějakým rituálem, nedělám to. Děti mi hodinu řvaly, nepomáhalo prso, ani hlazení, ani pohádka… takže Estvil byl ve finále šetrnější…
Takže tak, pomohlo. Večer uspávám, čteme pohádku, v poledne prostřední krásně sama usne, nemusím tam být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
7.9.15 19:26

@Aries6 prave uspavam hodinu a pul.. dudla prso.. u chovani a vseho jinyho rve.. kdyby mala spala za pul hodky nemam co resit.. a bylo by me to fuk.. ale cim je starsi tim je to horsi.. uz i u toho ududlavani u prsa se ji hur usina.. sije sebou knuci ja nevim co.. nevim kolikrat uz jak na to. Myslis, ze je 6 mesicu brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
7.9.15 19:33

@chrastitko11 To se nedá říct, pro jedno dítě brzo, pro jiné ne… každopádně u nás stačilo u obou holek 1× 20 minut a hned zabralo… tak třeba to půjde taky tak hladce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
7.9.15 19:43

@chrastitko11 přimlouvám se za nevyřvávání. Náš mladší taky špatně spí, ale u takových miminek má vliv celý den na jejich spánek, taky mu mlžou růst zoubky, může být po očkování, učí se nové dovednosti a já nevím co ještě a to všechno ho ovlivňuje a „brání“ mu usnout. U nás, když to dítě potřebuje, tak uspávám na balónu, v nosítku, u prsu, prostě jakkoli, ale hlavně v klidu. Představ si sebe, že bys usínala s řevem? Někoho bys u sebe chtěla a ten někdo by tam nebyl… Byla bys šílená, zoufalá, osamělá a nakonec bys usla, ale vyčerpáním a ty sny, které by se Ti pak zdály, bych radši ani nechtěla vidět… Vždycky je dobré, vžít se do toho dítěte a zamyslet se, proč se děje to co se zrovna děje a jak bys chtěla, aby to bylo, kdybys byla na jeho místě a pak to jde všechno tak nějak líp a snadněji :-)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.9.15 19:52
@chrastitko11 píše:
@Blackova.K jezis ja to nedelam za zady porad. Pisu jen ze bude na nocni a on by asi vydrzel jeste min nez ja ten jeji plac.To byl napad sem psat o podporu..
Postylka vedle me nepomaha…chce prso.. a kdyz ju mam v posteli ja tak porad kontroluju jestli dycha a ani se neotocim protoze se bojim ze ju ve spanku zalehnu.. na me nadavate, ale spat s ditetem v posteli taky neni moc inteligentni teda..

S dítětem v posteli spím už skoro 5 let a jsme tak spokojený a hlavně jsem se v době kojení mohla v klidu vyspat

• Citovat
  • Upravit
2940
7.9.15 20:01
@chrastitko11 píše:
@Blackova.K jezis ja to nedelam za zady porad. Pisu jen ze bude na nocni a on by asi vydrzel jeste min nez ja ten jeji plac.To byl napad sem psat o podporu..
Postylka vedle me nepomaha…chce prso.. a kdyz ju mam v posteli ja tak porad kontroluju jestli dycha a ani se neotocim protoze se bojim ze ju ve spanku zalehnu.. na me nadavate, ale spat s ditetem v posteli taky neni moc inteligentni teda..

proč není inteligentní spát v posteli s dítětem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
7.9.15 20:03
@chrastitko11 píše:
@Aries6 prave uspavam hodinu a pul.. dudla prso.. u chovani a vseho jinyho rve.. kdyby mala spala za pul hodky nemam co resit.. a bylo by me to fuk.. ale cim je starsi tim je to horsi.. uz i u toho ududlavani u prsa se ji hur usina.. sije sebou knuci ja nevim co.. nevim kolikrat uz jak na to. Myslis, ze je 6 mesicu brzo?

tak proč to děláš, proč tu knižní metodu už nejedeš když je chlap v práci?

Bez rýpání, zamysly se nad tím jak spí přes den. Jestli třeba není už přetažená :nevim: to jsem měla u dětí já, jak se přetáhnou nemůžou spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.9.15 20:07
@chrastitko11 píše:
@Aries6 prave uspavam hodinu a pul.. dudla prso.. u chovani a vseho jinyho rve.. kdyby mala spala za pul hodky nemam co resit.. a bylo by me to fuk.. ale cim je starsi tim je to horsi.. uz i u toho ududlavani u prsa se ji hur usina.. sije sebou knuci ja nevim co.. nevim kolikrat uz jak na to. Myslis, ze je 6 mesicu brzo?

a co proste zrusit prso, ale nenechavat samotnou. dat napit, az mas pocit, ze nepije, ale jen cumla, tak odebrat, rev vydrzet, ale neopoustet. zkusit na uklidneni dat cucnout vody nebo caje, zkusit nabidnout dudlik.
prvnich bych zkusila zrusit to nocni kojeni a uspavani u prsa. to ze ji nedas prso proni bude dostatecne narocne, nenachavala bych ji v tom samotnou.
PS: jeste lepsi je mozna nakojit odebrat prso a dite predat na uspani priteli. u nej by mohla rychleji pochopit, ze zuzlat se uz nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
7.9.15 20:14

Tak zrovna dnes moje skoro tříletačka spí se mnou a zřejmě to tak bude celý týden..manžel je na noční a my se tak cítíme lépe…asi nejsem moc inteligentní teda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí