ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
30.10.13 09:59

@Janyyy je mi docela fajn, jen to svědění mě chvilkama otravuje, ale není to pořád, tak si říkám, že to snad dopadne dobře ty testy…na monitoru vedle mě ležela ženská na den přesně jako já a břicho měla asi tak poloviční :lol: a pokaždý, když tam jsem, tak ho naměří takhle velikýho, tak uvidíme, jak přesně pracuje s ultrazvukem…dneska mi měřila břicho a strašně se smála, že ho mám pěkně vykulený, že takový tam dneska ještě neměla :-)
A ty jsi kolik teď přesně? škytavku máme taky a klidně 5× denně :-). A taky sportujeme poctivě tak od toho 20. týdne - je to možná lepší, než kdybys o něm nevěděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.10.13 10:14

Jojo pupek je už nepřéhlednutelný:-) já jsem dnes 34+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.10.13 10:39

Ahojda- tak já taky po úspěšné kontrole, mají kolem 2200g - předal mě do porodky - tak v pondělí jdu na KO tam-tak jsem zvědavá co bude a estli mi už nechtěj ulevit s vylíhnutím :lol: jinak jsem zavřená, čípek furt 26mm či co - za odměnu jsem koupila první dudlíky - ks ya 100Kč! nějaký ortopedický - tak nevím zda-li je to fuk či ne- páč vyznat se ve změti těch barevnech dudlů je vyšší dívčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
30.10.13 10:54

Ahoj holky! Já jdu na kontrolu dnes. Jsem 33+2, tak uvidíme co nám řekne. Prcek mě poslední týden okopává jako řádek brambor. :mrgreen:
Holky, taky vás dole pobolívá jako byste to měli dostat? Myslíte, že to jsou poslíčci? prý se to snad takhle projevuje. Jen jsem myslela, že se objevují až tak 3 týdny před porodem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.10.13 11:17

Ahoj holky, no pěkně se nám to krátí :-) my jsme dnes 35+4 a 10 kg nadváhy už jsem taky překonala :-)tak doufám, že prťous nebude mít u porodu přes 4 kg(na 30tt jsme měli cca 2 kila), to asi nedám :-)
@Tofik Mě ten podbřišek občas taky bolí, ale já furt bojuji i s tvrdnutím bříška, takže těžko říct z čeho to mám :-) Jestli to je jen občas tak to možné je, hold se nám to dole chystá k velkému finále ;).
@tiptop Já tě obdivuji, s 2 prďolkama se fakt držíš!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.13 14:34

Holky, tak já budu teď sprostá, ale regulérně se už poseru :zed:.jaterní testy mám prý úplně hraniční, takže na kontrolu ne za týden, ale už v pondělí a znova na ty testy jestli se to zhoršuje a pokud jo, tak nevím co se bude dít…no ale největší pecka je, že mám nasadit ještě jaterní dietu - takže s tou mou cukrovkářskou regulérně umřu hlady asi brzo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.10.13 15:25

@Radunka83 chjoooo na palici tohle to!!! počkej ti to utrpení muswí prcek po porodu začít vracet :palec: ale už se to krátí radu - ale kde se to furt bere vid? mmj - máte už jméno?
@Tina85 drž se - a co vy - jméno už je?
já se taky plácám jak jsem dobrá :mrgreen:,ale popravdě děkuji spíš holčičkám že nás nechali v klidu přestěhovat ale už by mohly taky z lehounka šupajdit na světlo božííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.13 15:35

@tiptop víš co je největší prča? že jsem sito přečetla a ty diety se hooodně vylučujou, takže fakt nemám v podstatě skoro co jíst :lol:. Hlavně ať to prcek přežije bez úhony, já to nějak zvládnu…co mi zbývá…
Jo, dohodli jsme se na tom Matějovi…
A co ty, jak je? jsem překvapená, jak pořád držíš - to je super…to už já se otvírám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.10.13 15:41

@Radunka83 no tak to je prekerka :lol: chudáku k porodu půjdeš jak nafouklá nit a poi porodu objednat veškerý rozvoy žrádla z okolí a přežrat se :mrgreen:
Matěj moc hezký :palec:
věříš že m to fakt už neba? ale hlavně at jsou v pořádku že - možná už i proto je chci vidět a ošahat si je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.13 15:44

@tiptop ěřím, že tě to neba…mě už taky ne a to jako dost…samý problémy a nervy vlastně už od prvopočátku…a fakt začínám být lehce nervozni, aby byl v pořádku a zdravej, když se to takhle všechno komplikuje…ale ty sis taky užila svoje…mám lehký tušení, že do konce nevydržíme a asi bych se ani nezlobila s jeho ohadem váhy a mýma „dietama“.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.10.13 15:53

Fakt ty děcka máme sakra vydobitý - já na začátku hematom, pak nervy skoro do 27TT co ty komory a pak nervy že je brzo vyprdnu - ty zase ty diety - chjooo, ale pokavad rupneš tak už je to v poho - a myslím že ty diety žádný vliv na matěje mít nebudou- možná pak bude lehčí gurnánek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
30.10.13 18:01
@tiptop píše:
Fakt ty děcka máme sakra vydobitý - já na začátku hematom, pak nervy skoro do 27TT co ty komory a pak nervy že je brzo vyprdnu - ty zase ty diety - chjooo, ale pokavad rupneš tak už je to v poho - a myslím že ty diety žádný vliv na matěje mít nebudou- možná pak bude lehčí gurnánek :lol:

Tak aby vám to nebylo líto, tak můžu přidat další bonus. Dneska mi doktor zjistil, že mám hraniční množství plodové vody a netu jsem si přečetla, že to souvisí se špatnou funkcí ledvin či trávícího traktu dítěte. Takže super :zed: :,( Říkiám si, jestli mi to za to stálo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.13 20:11

@tiptop hlavně ať pak není lehce obézní v životě díky mě :lol:
@Tofik Ach jo, to jsou fakt pecky dneska…no a co to znamená pro tebe? že půjde dřív ven? ale přijde mi to nějaký divný, jak může množství plodový vody souviset s miminem…vždycky jsem si myslela, že to souvisí jen s matkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
31.10.13 07:39

@Radunka83 Pro mě to neznamená nic. Jen že budu mít možná nezdravé dítě a do jaké míry, toť otázka. Četla jsem i opravdu nehezký věci, který ty děti mají a který s funkcí ledvin nebo střev to nemá nic společnýho. Ono si dítě plodovou vodu tvoří potom samo a když jí je málo, tak to vypovídá na špatnou funkci ledvin atd. nebo i placenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.10.13 08:27

@Tofik :hug: ach jo zase nějaká potíž:-( a na termín porodu to vliv nemá, že by chtěli kvůli tomu nedostatku plodové vody, aby šel dřív ven?
@Radunka83 jaterní dieta to je tuším málo masal, žádná sůl a spíš jen zelenina…no opravdu to nemáš lehký ještě, že už jenom max měsíc. @Tina85 a napsal ti hořčík na to tvrdnutí bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí