Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alowen To ani ne
Ten druhý trimestr strašně rychle utekl, ale teď se mi to vleče…
No dvojčata se nelíhnou ve 40tt
je pravda že jsem je trošku popohnala - u nás to dělaj ve 38tt dýl už nééé, no snad ta krev dopadne dobře-kdyby né tak se to bude odsouvat ![]()
@Alowen ahoooj jinak jak se daří kočko?
@tiptop teda tak to už je pozítří, tak držím všechny prsty a ať to moc nebolí a dopadne dobře
. A koukej rychle referovat:-)
@Janyyy si piš - je to strašně zvláštní pocit že za dva dny budeš mámou :kytka… každopádně snad tam budu alespon týden, páč máme rozbombardovanou kuchyn
respektive z kuchyně zbyla jen trubka s vodou spadající do kýble ![]()
@tiptop Jeee, tak to už to máš takhle za pár, to ti celkem závidím…za 2 dny je uvidíš ty svoje kočičky
, tak hlavně ať všechno dobře dopadne, držím palce a moc se těším na foto…
jinak já jdu zítra zase do nemocnice na kontrolu, tak se taky už poptám, kdy by ho případně tahali, kdyby se mu samotnýmu nechtělo…
@tiptop …tak to Ti moc držím palečky
…já se chystám zítra také na kontrolu a na 2.monitor, tak doufám, že to tam prcek zase neprospí a já tam nebudu sedět hodinu ![]()
@tiptop Držím pěstičky ať jde vše hladce a rychle!! a jste s holčičkami všechny v pořádku
![]()
@Tina85 ![]()
holky koukejte se už taky rozrodit, at si předáme infooo ![]()
Holky tak změna…ted mi volala doktorka že výsledky z krve jsou moc pěkné, já uzavřená jak flaška a že jí to přijde škoda je vylodovat
takže středa jen ko, v pátek ko a v pondělí by se šlo na výlov…chjoooooooooooooooo ![]()
@tiptop
vydrž matko
tak si na čerstvé dojmy z porodu zase budeme muset počkat:-(.
irenn se nehlásí, tak jestli není už maminkou ![]()
@Janyyy mě pořád napínaj - holčičkám se hold z garsonkového teplíčka nechce ![]()
Hele asi jooo - ireeeeeeeeeeeennnnnnnnn halooooooooooooo? ![]()
Já dneska taky po kontrole v porodnici, mladýmu se taky vůbec ani náznakem ještě nechce, takže mu dávají 14 dnů do 39+2 a pak případně půjdeme na vyvolávání (nebo na císaře? kdo ví). řekla mi, že indukce porodu bude maximálně do 30.11., tak jsem zvědavá jestli se do tý doby rozhoupe chlapec sám nebo ne ![]()
@Radunka83 to asi rozhodnou podlé váhového odhadu pokud bude mít 4 kg tak spíš císař
já taky dneska po kontrole, hrozně se ve mně dloubal dneska až to docela bolelo:-( prý na prst na těsno tak to asi vypadá, že se začíná něco dít no uvidíme, ten můj doktor toho moc neřekne a já jsem tam tak mimo, že se neptám, na monitor jdu až za 2 týdny tak jsem zvědavá
@tiptop jen je tam do toho 18.11. pěkně nech
Hele já rodila 37+1, protože Nella (ta větší) už chtěla ven a praskla jí plodová voda. Ale doktoři potom říkali, že pro Natálku to byl šok a že je na ní vidět, že by tam ten týden ještě zůstala. Holt ségra to rozhodla za ní. Taky měla pak Natálka silnější žloutenku a déle se jí správně vyvíjely kyčle.