ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
103
31.10.13 08:54

@Radunka83 To snad už není možný, že se to takhle všechno sejde, ještě že to máš už za pár, ty diety to je fakt věda, drž se! Matěj je moc hezké jméno, taky jsme ho měli v užším výběru společně s obdobou Matyášem.
@Tofik Miminko bude určitě v pořádku, neboj, už si tě pohlídaj. Musíme všechny věřit, že to dopadne dobře!
@tiptop No u nás to bude Antonín, teda jestli se s tím klukem doktorka nesekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.10.13 08:58

@Janyyy jojo, hořčík jsem brala, bylo to o krapet lepší, ale teď naposledy už mi ho nedala, protože je prý vše ok a pak asi abychom poznali, kdyby se něco začalo dít a já ty stahy neměla potlačené, tak si to teď docela dávám :( ale nebolí to a oproti těm ostatním problémům, co tu holky mají, je tohle brnkačka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
31.10.13 09:12

@Tina85 si taky říkám, že když se tak dlouho nechtěla ukázat a je tedy jen z 1 utz viděna holčička, zda to nebude kluk jak buk:-) nakonec. Sice kočár a fusak atd. jsou v neutrálních barvičkách, ale přece jenom spousty oblečků mám v růžové:-).

Manžel chtěl taky Toníka, ale nakonec jsme už do toho papíru napsali Markétu a Petra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
31.10.13 11:03

@Janyyy přesně tak, člověk se snaží pořizovat neutrální aby se to dalo použít třeba i v druhém kole, ale u nás se to také modrá :-) Hold by se s holčičkou pak něco přikoupilo a něco by se vydrželo :-) Pěkná jména, my holčičí napsali Lucii, ale byl to děsnej problém se na něm domluvit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
31.10.13 11:25

Díky holky :hug: Kdyby voda pořád ubývala, tak by musel jít dřív ven, protože plodovka ho spolu s placentou vyživuje. To by mi nevadilo, kdyby se tím předešlo nějakým zdr. problémům.

My jsme jméno pro kluka měli hned jasný. Mně se líbí Viktor a nic lepšího v patřičném datu jsme nenašli. takže mu to už zůstalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.10.13 19:10

@Tofik chjooo ale já vždy měla spojené málo plodovky - dítě nemůže dýchat - musí ven - jiné ohrožení - nedej bože nějaký handicap- o tom jsem nikdy neslyšela…každopádně neklesej na mysli - vše bude v naprostém pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.11.13 08:51

Ahoj holky, také vás jdu zase trochu pozdravit…poctivě jsem to dočetla a moc vám všem držím palečky, koukám, že ta těhotenství jsou opravdu vydřená :hug:. My jsme snad ok, kope také jako o život. Jen mě šíleně bolí ty kyčle a teď asi 4 dny mě trápí křížové bolesti a to dost :,(. Na kontrolu jdu v úterý a také na 1. monitor do porodnice, tak uvidíme, co nám řeknou… takže hlavy vzhůru, ven už ty naše prďolky musí :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.11.13 11:56

@iaroska no jen aby ty křížové bolesti už neznačily začátek porodu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.11.13 12:37

@Janyyy …také mě to napadlo, ale nijak se to zatím nestupňuje, tak uvidíme :). Po pravdě už by mi to ani nevadilo, když jsme ve 37.týdnu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.11.13 12:40

@iaroska to už je krásný týden - no popravdě já doufám že už v tu dobu to budeme mít zdárně za sebou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.11.13 12:50

@tiptop …díky, to Ti věřím, že bys to už ráda ukončila…dvě jsou hold dvě :lol:. Teď jsem si psala se spolupachatelkou z Artu, byly jsme tam ve stejný den a čekala dvojčata, a už to má tři týdny za sebou, rodila ve 34tt císařem…ještě jsou v nemocnici, ale ok… :hug:. Já čekám sice jen jedno, ale už bych ho také ráda „vyprdla“ :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
1.11.13 12:51

@tiptop …Tobě císaře ještě nenaplánovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.11.13 14:46

@iaroska hele v po jdu na KO už do nemocnice tak uvidíme s čím se vytasí :mrgreen: já už se tak těším až jsem dáme ty naše vydobitý mimina :mavam:
jinak jaké máš kolegynky - kolik vás je na pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
1.11.13 14:48

Jéje já to popletla s irenn… irčoooo tak cooooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
1.11.13 14:50

@tiptop Já jsem si říkala, že to bude omyl. No taky na ni, holku, myslím. Už by to měla mít za sebou, takže teď už má jiné starosti než my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí