Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radunka83 já měla minule na utz (34+0) váhový odhad 2,4
. Podle dr. naprosto v normě
. Tady byli naopak všichni rádi, pře jak budu rodit dříve (36+ něco), tak je lepší, když je mimi spíš větší. Ale vzhledem k tomu, že je rozptyl +-500g, kdo ví, jak to nakonec bude
. A zdravím tvého upírka ![]()
@irenn
nazvat dítě upírem je fakt vtipný, to vystihla doktorka přesně
. No jsem zvědavá taky, co za chlapáka z něj nakonec po porodu bude…A co ty, jak se ti daří, zvládáš to v pohodě?
@iaroska dík, taky si říkám, že je fuk, jestli je velkej nebo malej, hlavně ať je zdravej
@Janny taky se přidávám s gratulací k chlapečkovi ![]()
Ahoj děvčátka…jaký byl víkend? Jste ještě všechny vcelku? U nás celkem v poho, až na ty nohy a záda. Zítra máme poradnu a pak pomažeme už do poradny do nemocnice
. Máme ještě krásné počasí, tak užívejte… ![]()
@iaroska držím palce na poradnu ![]()
Tenhle týden už měli plánovat CS, ale nakonec prý až příští týden. Pořád mě tady napínají
. Ještě mě čeká cystoskopie (vyšetření moč. měchýře), jestli náhodou placenta neprorůstá až tam
. Už z toho začínám být tak trochu na prášky
.
Utíká to:-) abych řekla pravdu, tak už se těším až to bude za námi…koordinace a spánek s bříškem začíná být pěkná sranda:-) a bude hůř. @iaroska to už uslyšíš srdíčko
@irenn no to už je opravdu za pár a když to bude prorůstat, tak co s tím budou dělat?
@Janyyy tak tak, připadám si jako 100 letá velryba
.
Kdyby to prorůstalo až do močáku, tak musí vzít dělohu + ten kus močáku, kde to je
. Samé lepší vyhlídky
. Ošetřující dr. ale říkal, že to je fakt vzácné, prý si nemám z toho dělat hlavu. Doufám, že má pravdu ![]()
@irenn …děkuji
…tedy holka ty Ti dávaj… hlavně hlavu vzhůru a držím palečky, ať už to máš za sebou a pokud možno bez komplikací
![]()
@Janyyy …jojo, s tím spaním naprosto souhlasím, stojí to už za prd
…manžel říkal, že prý ze spaní strašně sténám
, je fakt, že při každém otočení mnou projede šílená bolest nohou, tedy spíš kyčlí a kříže
…docela si říkám, že bych už také tak do 14dnů mohla porodit ![]()
@irenn panenko skákavá, tak hlavně ať to tam není, i když samozřejmě nejdůležitější je to zvládnout ve zdraví mimča i tebe
…a vůbec, copak je s tiptop? Neozvala se už tady víc jak 14dní…jestli pak už bydlí a je ještě vcelku? ![]()
Hooojda prdíci
tak mz už jsme přestěhovaní!!! no neptejte se jak to tady asi vypadá ale je to den ode dne lepší - přítel šikula - dělá y holobytu po nocích útulný byteček - ale nejde stihnot celý byt za týden že…ale už jsem alespon pro sosáky koupila obr skřín a vyndala z tašek hadry a pokojíček už se jim taky rýsuje- jinak furt držím, ale neptejte se mi jak se cítím a vypadám - dneska parádní focení na nový OP- vypadám jak nateklý trotl a navíc když se neumí učesat- a ta krá… mi to ani neřekla-neměla jsem sílu žádat o přefocení…na KO mě poyval po 3 týdnech frajer - takže to vychází na příští týden - tak jsem yvědavá yda-li do té doby nerupnu-ale jsem už 34tt, takže ikdyby tak si myslím že v poho…
@tiptop …to je fajn, moc jsem na vás myslela
…já byla dnes v poradně, vše ok…stěry vyšly negativní, takže super. Dostala jsem už žádanku do nemocnice na monitoring…začínám 5.11. ![]()
@tiptop to je super, jak daleko jste to s dvojkami dotáhli
. Držím palce, ať je byteček brzy co nejvíc zabydlený!
@iaroska koukám další úspěšná kontrola, mám radost ![]()
Dneska mi vyšetřovali ten močák, opravdu lahůdka, navíc jsem před tím nesměla hodinu a půl čůrat a u toho hodně pít. Ale hlavní je, že placentu v močáku fakt nemám
![]()