ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
16.10.13 12:07

@Radunka83 …to je pěkný kousek, ale co…hlavně ať je zdravý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
16.10.13 12:55

@Radunka83 já měla minule na utz (34+0) váhový odhad 2,4 ;). Podle dr. naprosto v normě :lol:. Tady byli naopak všichni rádi, pře jak budu rodit dříve (36+ něco), tak je lepší, když je mimi spíš větší. Ale vzhledem k tomu, že je rozptyl +-500g, kdo ví, jak to nakonec bude :mrgreen:. A zdravím tvého upírka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.10.13 19:34

@irenn :lol: nazvat dítě upírem je fakt vtipný, to vystihla doktorka přesně :lol:. No jsem zvědavá taky, co za chlapáka z něj nakonec po porodu bude…A co ty, jak se ti daří, zvládáš to v pohodě?
@iaroska dík, taky si říkám, že je fuk, jestli je velkej nebo malej, hlavně ať je zdravej
@Janny taky se přidávám s gratulací k chlapečkovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.10.13 08:40

Ahoj děvčátka…jaký byl víkend? Jste ještě všechny vcelku? U nás celkem v poho, až na ty nohy a záda. Zítra máme poradnu a pak pomažeme už do poradny do nemocnice :). Máme ještě krásné počasí, tak užívejte… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
21.10.13 09:39

@iaroska držím palce na poradnu :hug:

Tenhle týden už měli plánovat CS, ale nakonec prý až příští týden. Pořád mě tady napínají :roll:. Ještě mě čeká cystoskopie (vyšetření moč. měchýře), jestli náhodou placenta neprorůstá až tam :zed:. Už z toho začínám být tak trochu na prášky :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
21.10.13 10:01

Utíká to:-) abych řekla pravdu, tak už se těším až to bude za námi…koordinace a spánek s bříškem začíná být pěkná sranda:-) a bude hůř. @iaroska to už uslyšíš srdíčko :hug: @irenn no to už je opravdu za pár a když to bude prorůstat, tak co s tím budou dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
21.10.13 10:11

@Janyyy tak tak, připadám si jako 100 letá velryba :mrgreen:.
Kdyby to prorůstalo až do močáku, tak musí vzít dělohu + ten kus močáku, kde to je :cert:. Samé lepší vyhlídky :zed:. Ošetřující dr. ale říkal, že to je fakt vzácné, prý si nemám z toho dělat hlavu. Doufám, že má pravdu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.10.13 10:15

@irenn …děkuji :hug:…tedy holka ty Ti dávaj… hlavně hlavu vzhůru a držím palečky, ať už to máš za sebou a pokud možno bez komplikací :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.10.13 10:18

@Janyyy …jojo, s tím spaním naprosto souhlasím, stojí to už za prd ;)…manžel říkal, že prý ze spaní strašně sténám :mrgreen:, je fakt, že při každém otočení mnou projede šílená bolest nohou, tedy spíš kyčlí a kříže :?…docela si říkám, že bych už také tak do 14dnů mohla porodit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
21.10.13 10:19

@irenn panenko skákavá, tak hlavně ať to tam není, i když samozřejmě nejdůležitější je to zvládnout ve zdraví mimča i tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
21.10.13 17:20

…a vůbec, copak je s tiptop? Neozvala se už tady víc jak 14dní…jestli pak už bydlí a je ještě vcelku? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
21.10.13 17:50

Hooojda prdíci :hug: tak mz už jsme přestěhovaní!!! no neptejte se jak to tady asi vypadá ale je to den ode dne lepší - přítel šikula - dělá y holobytu po nocích útulný byteček - ale nejde stihnot celý byt za týden že…ale už jsem alespon pro sosáky koupila obr skřín a vyndala z tašek hadry a pokojíček už se jim taky rýsuje- jinak furt držím, ale neptejte se mi jak se cítím a vypadám - dneska parádní focení na nový OP- vypadám jak nateklý trotl a navíc když se neumí učesat- a ta krá… mi to ani neřekla-neměla jsem sílu žádat o přefocení…na KO mě poyval po 3 týdnech frajer - takže to vychází na příští týden - tak jsem yvědavá yda-li do té doby nerupnu-ale jsem už 34tt, takže ikdyby tak si myslím že v poho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
22.10.13 16:15

@tiptop …to je fajn, moc jsem na vás myslela :hug:…já byla dnes v poradně, vše ok…stěry vyšly negativní, takže super. Dostala jsem už žádanku do nemocnice na monitoring…začínám 5.11. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
22.10.13 16:37

@tiptop to je super, jak daleko jste to s dvojkami dotáhli :dance: :dance:. Držím palce, ať je byteček brzy co nejvíc zabydlený!

@iaroska koukám další úspěšná kontrola, mám radost :potlesk:

Dneska mi vyšetřovali ten močák, opravdu lahůdka, navíc jsem před tím nesměla hodinu a půl čůrat a u toho hodně pít. Ale hlavní je, že placentu v močáku fakt nemám :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
22.10.13 18:17

@irenn …tak to jsou bezva zprávy… jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie