Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn to už je fakt za pár, to už má pěknou váhu
@iaroska jé to jsi mi připomněla, musím připravit tašku doufám, že stačí košile, župan, jednoráz. kalkotky, podprda, hygienické potřeby, doklady, plenky a základní oblečeníčko, ručník, bepanten…co ještě?
Ahojky, já když jsem měla jet do porodnice tak jsem si našla na netu co se všechno má balit sebou
Ale jak píšeš co už máš tak bych řekla, že máš vše (já ani ten župan nepotřebovala).Max. bych ještě vzala zavinovačku pro miminko ![]()
@Janyyy …já tam mám ještě vložky do podprdy, odsávačku, vložky a toaleťák
. V ČK ho nemají.
@Janyyy Já kouknu na webovky porodnice a podle toho nabalím. A ještě se zeptám kamarádky, která rodila v srpnu.
Taky jsem balila podle webovek porodnice
.
@iaroska nemají toaleťák?
Tak to si ještě musím ověřit, jestli tady na šestinedělí mají
.
Jo a jsem tady za exota, protože nemám župan
. Já ho doma nenosím a nechtěla jsem kupovat něco, co pak vůbec nevyužiju, takže místo županu používám normální svetr a taky chodím v „civilu“ (elasťáky + triko nebo tunika). Takže asi to vypadá, že jim chci utéct ![]()
@irenn …máš recht, aspoň se cítíš trochu podomácku
. No v Krumlově prostě toaleťáky na WC nejsou ![]()
Holky, mně při poslední návštěvě doktorka do zprávy napsala, že po porodu mám aspoň 5 hodin spát, tak že mám chtít nějaký klidný pokoj. To jsem zvědavá, jak se na to budou koukat. Mě spíš pošlou do háje
Už je vidím, jak tam hledají klidný pokoj
@Tofik, tvoje dr. myslí na všechno
. Pokud budeš rodit CS, tak budeš stejně po porodu na JIPce, a jestli tam bude zrovna klid nebo ne moc ovlivnit nepůjde ![]()
@irenn Moje Dr. myslí hlavně na můj zdr.stav. A možná budu rodit spontánně. Placenta se mi zvedla. ![]()
@Tofik tak to je super! Já myslím, že když to mají ve zprávě a budou to vědět dopředu, že by to s tím klidným místem na spaní po porodu měli nějak vymyslet ![]()
@irenn Taky mě to potěšilo. Vůbec jsem to nečekala. Ale raději to beru 50 na 50.
Krásný den vespolek. Nějak jsem nestíhala vás postupně pročítat, ale koukám, že už se chystáte na porod
To to teda utíká ![]()
Já hlásím že jsme oba v pořádku, už se mi tam pěkně mele a je to KLUK ![]()
Už se těším, až tu budu číst o těch vašich pokladech a koukat na fotečky prťátek ![]()
@Alowen ..ahojky, tak gratuluji k dalšímu chlapečkovi v našich řadách
![]()
Holky tak já byla dneska na kontrole v 33+3 - BPD - 34+0,AC 37+5, FL 33+4, váhový odhad 2400-2600 gramů…to je peklo
. Přitom já už hubnu, za poslední týden mám půl kila dole, jím jak vrabeček a on mi furt takhle kyne? hrozný
. Jsem to doktorce říkala a ona se děsně smála, že mám v břiše malýho upíra, kterej si ze mě všechno vysává. A že to je typický cukrovkářský dítě…no, tak jsem moooc zvědavá, s kolika kilama se nám narodí ![]()