ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
26.9.13 20:18

@tiptop Moje máma přibírala hodně. A já vážila 3,5 kg :mrgreen:
Přibrala jsem 8 kg, z čehož 4 byly na mou původní váhu. Já se obávám, že to bude cimprlich po manželovi. Copak že je to drobínek, ale hlavně prý špatně jedl a nespal :roll:
@Janyyy Ještě se dělá ve 30.tt velký UTZ, ne? Nebo něco takovýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.9.13 08:58

Holky to je prča, já měla 28+3 odhad 1400 g :-). Teď jdu ve středu, to bych měla být teda 31+3, tak to jsem moc zvědavá, kolik bude vážit…jestli bude mít 2 kila, tak se asi začnu bát :mrgreen:.
Jinak pomáhá vám ten kojící polštář při spánku? Dneska jsem se fakt už nevyspala, bolí mě záda a kyčle, tak uvažuju o jeho koupi, ale jestli to má smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.9.13 09:23

@Radunka83 to je malej sumista že :lol:
Hele mě pomáhá - já na něm ležím tak že si ho dám mezi nohy, vypodložím břicho a na špičce mám opřenou hlavu a úleva to myslím je - když ležíš na boku, jinak už nemůžu ležet..takže za mne ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.9.13 09:23

Ahoj holky, včera jsem byla na UZ v 30tt a malej už se ani celý nevejde na monitor, samozřejmě, že foto zase nemám, protože měl u obličeje ručičiky a zrovna spal jak zařezaný, takže nemám ani jednu kloudnou fotečku :-( Jinak už je hlavičkou dolů a váha odhadem cca 2 kg, což mě krapet vyděsilo, ale je vše ok. Tak se držte a ať vám drobečci pěkně přibírají!!! Kojenecký polštář je super věc na spaní a pak i na to kojení mi to přijde praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.9.13 09:26

@tiptop To jo, už mě nenechá chvíli v klidu. Někde jsem četla, že děti od 7. měsíce 90% času prospí..tak to ten můj má buď neustále noční můry, ve kterých někam běží nebo prostě nespí. Přijde mi, že se hýbe skoro pořád. Dnešní noc už teda byla fakt peklo, takže o tom polštáři fakt uvažuju - a máš ten velikej, déla myslím 170 cm?
@Tina85 Tak to jsi na tom podobně, taky mám odhad na veliký dítě, prý je tak 2 týdny napřed :D. Aspoň znichbudou pořádný chlapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.9.13 09:35

@Radunka83 mě kopou hlavně večer - takže to budou pařmenky - v deset začíná jejich čas :lol:
Hele ted jsem ho změřila - sama nevím - mám jen technickej metr - je to asi normoš - má tak cca 140cm, je plněnej normoš vatelínem nebo takovou tou vatou co se plní polštáře dost nahusto - koupila jsem ho nomroš na mimmibazaru za cca 150kč, takže se to určo vyplatí - uvidíme pak jestli bude fajn i na kojení, ale každopádně je univerzální - někdy podepřu jen nohy, nebo si ho dám za záda na čtení atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.9.13 13:56

@Radunka83 za mě určitě ano, je to super na spaní, ale na záchod za tebe nedojde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.9.13 15:01

@Janyyy A to je škoda docela :mrgreen:

Tak jste mě přesvědčivými argumenty zvyklaly a jdu ho koupit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
27.9.13 20:05

@Radunka83 S těma pohyby to mám taky tak, hold budeme mít pořádný chlapáky a možná i sporťáky :-) Bereš nějaké vitamíny? S polštářem nebudeš litovat a dá se sehnat i z druhé ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
27.9.13 20:42

@Tina85 To jo, to já tvrdím od začátku, že budu mít sportovce. Asi sumistu :mrgreen: Beru Femibion, byl mi doporučen, protože mám krevní mutaci, která zabraňuje správnýmu zpracování kyseliny listový. A slyšela jsem, že děti po vitamínech bývají větší..k tomu ještě ta cukrovka…a 195 cm vysoký tatínek, který se narodil skoro s 5 kg…dokonalé předpoklady k tomu, být „drobek“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
28.9.13 04:59

Femibion jsem brala jen na začátku, teď beru centrum materna, ale ne každý den, tak si právě říkám, že na těch vitamínech asi něco bude. S tou cukrovkou mě je vás holky líto, to jsou zase další starosti, i když to není nic drastického…jsem ráda, že tohle řešit nemusím. Tak u vás to je jasné, tatínkovy geny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.10.13 10:26

Tak se taky přidávám k dietním opatřením:-(…z krve mi vyšlo cukr 6,1 tak mě poslal na ten ogt, v laboratoři se teda divila, že tak pozdě, no jsem zvědavá co bude dál, každopádně začnu s tou dietou aby to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
1.10.13 12:49

@Janyyy no to je otrava teda, kdy jdeš na ogt? A oni ti ho nedělali vůbec, nebo jo a bylo všechno v pořádku?

@Radunka83 taky beru Femibion kvůli mutaci. Připadá mi, že to jsou snad nejdražší těhu vitamíny na trhu :cert:. Doteď jsem je kupovala za flexipasy z manželovy práce, ale už došly :?. Co cukr, jak to vypadá?

ještě k těm vitamínům - můj dr. tvrdí, že se nic takového nedokázalo (jako že se po těhuvitamínech rodí větší děti).

Minulý čt jsem byla na utz (32tt), placenta furt dole :roll:. Zkoumal to pak ještě další dr., narozdíl od toho minulého říkal, že mu nepřipadá tak jednoznačné, že je placenta vrostlá, ale vyloučit to bohužel taky nemůže, takže všechno bude připraveno k porodu tak, jako kdyby byla. Bohužel v poradně nebyl můj dr. a ten, co tam byl, nechtěl nic rozhodovat (jako od kdy ta preventivní hospitalizace), takže tam jdu znova pozítří a doufám, že už se dozvím něco konkrétního.

Hm, kojící polštář by se taky hodil, budu muset rychle zakoupit ;)

@Tina85 príma, že je všechno ok :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
1.10.13 14:01

@irenn Vždycky se mi chce plakat, když jdu Femibion kupovat. U nás v každý lékárně stojí tak 540 a výš, našla jsem „naštěstí“ jednu, kde ho mají za 499, ale stejně je to příšerný. Jinak s cukrem je to pořád divný, v podstatě jím pořád stejně a najednou ze dne na den jsou ty hodnoty zase jakžtakž v normě. Stále teda měřím cca po 1,5 hodině a docela se už těším na pátek, co mi k tomu doktor řekne. Třeba dneska jsem měla dva sýrový suchary (takovej ten papír :-)) s taveným sýrem a plátkem šunky a po 1h20min 7,8, tak jsem si dala 10 minut pauzu a pak 6,5 - tak kolik teda? :-). Všechno mu to řeknu popravdě a snad si radši budu píchat inzulin a jíst relativně v klidu, než pořád řešit, jestli je to v pohodě nebo ne a hlavně jestli tomu prckovi můžu ubližovat nebo ne.
S tou placentou je to taky u tebe nějaký divný, akorát tě stresujou podle mě. Sice je fajn, že si toho všimli a počítají s tím jako s možným problémem, ale asi by bylo lepší prostě říct - paní je to tak a tak, tehdy a tehdy nastupujete preventivně do nemocnice a případně tehdy a tehdy jdete na císaře…tohle neustálý zkoumání by mě osobně asi psychicky zabilo :-)
@Janyyy Jeeee, tak vítej do klubu :mrgreen:. Ne, dělám si srandu, to mě mrzí, že jsi v tom taky. A s tím ogtt jsi to měla jak? byla jsi na něm a všechno ok nebo tě na něj neposlali? No, naštěstí je to už jen pár týdnů, to přežiješ, ale je to opruz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
1.10.13 15:35

No mě právě poslal v 28. týdnu na krev an obyč. glukozu no ata právě vyšla 6,1 takže teprve mě posílá na ogt…v laborce se na to netvářila paní, tak jsem zvědavá, hlavně si mi to zítra vůbec nehodí.

Taky beru femibion a ta cena je děsná, kupuju si ho po netu o pár kaček míň. Jinak už 26.10. odchod na mateřskou :mavam: sice to pro mě asi úplně neznamená nepracovat, ale bude výmluva:-)

Příspěvek upraven 02.10.13 v 06:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital