ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
26.10.13 09:00

Ahoj holky, tak jak se vám daří? Už se nám to pomaloučku blíží co :palec:.Já si připadám jak vyvrženej vorvaň v posledních dnech a začínám mát takový problémy, jaký jsem nikdy nečekala, že můžu v těhotenství mít - jako např. že se mi rychlostí světla dělají pihy - hlavně na prsou, břiše a krku…a svědí mě celý tělo, hlavně v noci kotníky, chodidla, ruce a břicho…připadám si jak když mám svrab :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.10.13 13:32

@Radunka83 tak nějak se cítím já - ovšem zatím bez pih :D v úterý jdu na KO tak uvidíme estli se už budeme bavit o vylodění, páč na jednu stranu bych už fakt ráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
26.10.13 19:30

@tiptop to věřím…já už bych se vypuštění syna na svět taky nebránila :lol:.no, ještě ty 3 týdny tak by to asi chtělo, ale pak už ho budu dolovat snad sama, na vyvolávání se mi fakt nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.10.13 08:09

@Radunka83 tak tak, vyvrženej vorvaň, to je přesně ono :mrgreen:. Teď musím zaťukat, kromě pálení žáhy a horšího spaní to jde, přestaly mě bolet kyčle a pánev, což je fajn ;)

@tiptop to už by ti mohli říct, na kdy plánujou porod - v jaké jsou vlastně děti poloze? Šlo by porodit i přirozeně, nebo rovnou naplánujou CS?

Zítra se dozvím termín, tak jsem zvědavá, jestli nakonec úterý nebo středa nebo vymyslí zase něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.10.13 08:43

@tiptop teda vydržela jsi dlouho. Jsi dobrá a to jsi měla na začátku strach. Teď už to máš fakt za chvíli. Já měla CS plánovaný na 37+6, tak to už máš za pár. Těch čtrnáct dní ti uteče jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.10.13 08:57

Holky fakt bych tomu za boha nevěřila- modlila jsem se alespon k 30tt - ted v úterý jdu pon 3 týdnech!!! na kontrolu - mám fakt strach - nejsem si jistá estli můj gyndař na to lehce neprdí- páč mi všichni říkají že s dvojkami - v těchto týdbech tak po týdnu - že prý může přestávat placenta vyživovaT mimina a ti tak hubnou a musej hned ven…no snad ví co dělá - nebo marto jak to bylo u tebe? jinak CS je jasný - jedna byla yadkem dolů - ale tady ho u dvojek dělají prý skoro automaticky…
Irenn tak jsem zvědavá kdy to přijde-držím moc pěsti - mě by se tůze líbilo datum 11.11. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.10.13 09:02

@tiptop v tom týdnu, v kterém jsi ty, mě doktor předával do porodnice. Neměl totiž monitor s dvěma sondama, aby mohl holkám měřit ozvy. Tam jsem potom musela na kontroly dokonce každý druhý den, protože se mi začal zvyšovat tlak. Tak uvidíš, co tvůj doktor. Třeba ten přístroj pro dvojčata má a nebudeš muset nikam jinam docházet až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.10.13 11:57

Tak to jsem na úterek zvědavá - srdeční ozvy mi vždy měřil ale po jedné tak nevím…nejhorší je žen je cítím mín-nevím estli se už tolik nehýbou kvůli prostoru či lenosti nebo je to normoš…chjo už aby byly vylíhnuté :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.10.13 12:44

@tiptop aha, tak to je CS jasnej ;). Tady se s dvojčátky zkouší normální porod pokud jsou obě hlavou dolů a jinak je všechno v pořádku.
S těmi pohyby bych to tipla na míň místa ;)

Dnes mi na vizitě dr. říkala, že plán je 29., takže pozítří. Nervy začínají pracovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.10.13 13:56

Tý brdo tak to je už fakt za humny :kytka: to si zajdete eště na pořádný dlabanec, páč další měsíce budou mrně na mléčné stravě :mrgreen: to je stejně yvláštní to takhle vědět že? ale zase lepší než rupnutí plodovky v krámě či noční přejezd vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
27.10.13 15:04

@tiptop zvláštní to je, to máš pravdu ;). Já si bohužel nikam nezajdu, to bych musela podepsat reverz :mrgreen:. Ale manžel mě zásobil, takže se naštěstí normálně najím i tak ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
27.10.13 15:14

No jo ty jsi vloastně chudáku už v izolaci :zed: já jsem porádb zase doma - už nevylézám - navíc jsme ted vev 3 patře bez výtahu, takže ted schody pro mne je jak vylézt na Sněžku - ale furt lepší doma než TAM :dance: jinak furt nemáme ještě kočár, sedačky, plíny, lahve, dudly a ostatní sračičky pro mrnata -pak se bude muset někam naběhnout a kočár seženu snad na netu během šestinedělí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
27.10.13 21:30

@irenn Pane jo, tak to už můžeš počítat hodiny. Na jednu stranu to má výhodu, že jsi na místě a nemusíš se bát kde Tě to potká :) Kamarádka taky byla u Apolináře a říkala, že tam mají strašnou zimu na záchodech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.10.13 09:36

Ahoj děvčata. Tak já dneska na kontrole 35+3. Odhad váhy 3170 gramů, což je fakt peklo :-). Bylo mi řečeno, že pokud bude všechno v pořádku, tak ho nechá tak do těch 4 kilo a pak kdyžtak asi ven. Po dlouhé době na nás nevystrkoval zadek dneska, ale krásně jsem viděla obličej a fakt vypadá kulaťoučce :-).No a jinak mi 3× měřili tlak, pokaždý jsem měla přes 90, což se doktorce moc nelíbilo, řekla jsem o tom svědění a na to mi řekla, že to je důležitý, že to by mohl být problém, tak mi hned brali krev na jaterní testy a krevní obraz, takže si odpoledne mám volat pro výsledky. Pokud to bude v pořádku, tak kontrola za týden, pokud to nebude v pořádku, tak se prý dohodneme co a jak dál, tak to jsem lehce nervozni a moc zvědavá. A jsem otevřená na 3/4 až 1 prst. Poprvé jsem byla na monitoru, doma mi pořád sportuje a tam spal, takže mi cloumala sestra s břichem jako blázen, vždycky na chvilku ho probrala a za minutu zase spal, ale usoudili, že monitor v pořádku a můžu jít domů.
No, tak jsem moc zvědavá, jak to se mnou bude pokračovat a jak to dopadne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
30.10.13 09:52

@Radunka83 jů tak to už se mimis připravuje ven, no váhový odhad dobrý, ale může to být +-500g, tak hlavně aby ty jaterky dopadly dobře a jak se cítíš?
@irenn tak co ještě 2v1?
já byla taky včera na kontrole, nic moc mi teda neřekl, tak doufám, že v úterý se na ultrazvuku v Sanusu dozvím víc. Jinak tedy je konečně hlavičkou dole a všichni píšou, že pohyby cítí méně, tak u nás na opak, kope jak kdyby cvičila na spartakiádu:-) a chvílema mám pocit, že má škytavku:-). Jak jste na tom s váhou, já se přehoupla přes 10 kg, což při mé startovací váze už začíná být moc:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí