ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
13.11.13 14:14

@irenn …moc gratuluji a přeji vám oběma zdravíčko :hug:…já mám holky také 12kg navíc :lol:. Jinak včera KO a 2.monitor, vše v pořádku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
13.11.13 14:44

@irenn :kytka: gratulace mamino, teda tak to nebylo jednoduché, tak snad už budeš ok.

@Tina85 no já jsem měla včera pěkný bolení po vyšetření až jsme si říkala zda mi toho hamiltona už neudělal:-( a dneska mně je blbě, tak snad ještě nebudeme rodit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.11.13 12:21

@irenn GRATULACE MAMCOOOO :kytka:
tak já jdu v pondělíííííííííí - v sedm příjem, v osm císař :potlesk: mám celkem nervy - at už je to zdárně a úspěšně za náma - to čekání je dost psycho :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.11.13 12:31

@tiptop …tak to moc držím palečky :hug: :hug:  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.11.13 12:48

@irenn No skvělý, moc moc gratuluji! Teda ten zánět musel být hrozný. Ale aspoň žes mohla kojit. Což mě docela překvapuje při antibiotikách. Doufám, že už to máš dobrý :hug: :kytka:

Jinak holky, včera jsem byla na kontrole. Bohužel tam byla doktorka. Kontrolovala mi čípek, no surová jak blázen, zlatej doktor :,( Ani si nebyla schopná přečíst co do PC na minulý kontrole napsal doktor, takže jsem jí musela všechno říct sama. Od příštího týdne budu už chodit do nemocnice na ozvy. Jsem zvědavá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.11.13 12:50

@tiptop Týýý jo. To bych taky byla nedočkavá. Já si nedovedu představit, až toho prcka nebudu mít v sobě. Připadí mi jako moje přirozená součást, i když občas už je to vopruz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
14.11.13 14:18

@tiptop budu na tebe moc myslet, ať všechno proběhne bez nejmenšího problému :hug:. A krásně dlouho jste to s dvojčátky vydrželi!

Holky mě pro změnu připadá, že už je to děsně dávno, co jsem byla těhotná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.11.13 14:41

@irenn moc gratuluju k prvnímu miminku vaší skupinky. Teda měla jsi to docela komplikovaný, ale teď už bude určitě jen fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
14.11.13 14:44

@tiptop tyhle poslední dny čekání jsou hrozné. Ale už jen víkend a máš to za sebou. Určitě to všechny tři zvládnete. Přeju ti, ať jizva moc nebolí a můžeš se brzo věnovat holkám a jít společně domů. Těším se na míry, váhy a foto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.11.13 14:55

Holky děkuju moc!!! vůbec mi to taky nedocház kor když vidím tady toho bordelu a prachu! Snad to přes víkend jakžtakž stihneme at jsem v nemocnici klidnější - spíš že se člověk ted nemůže hodit do nějakého klidu nooo…každopádně hned pak napíšu - tak kdyby to bylo zmatené tak to je díky mobilu a vůbec z toho všeho jak bude člověk v nemocnici rozvrkočenej…:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
14.11.13 14:58

@Martina139 moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
14.11.13 20:14

@tiptop tak už se jen 4× vyspíš a budeš maminka :kytka: :hug:

holky tak já dneska pěkně šaškovala, celý den mi bylo blbě a mrně jsem vůbec necítila, tak jsme se vydali do nemocnice, natočili kardiograf a párkrát na mimčo zaťukali a zazvonili zvonečkem, že se probrala a začla konečně kopat. Takže vše ok a docela se divím, že byli naprosto v pohodě…asi nejsem jediná histerka:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
14.11.13 20:35

@Janyyy to je super - hlavně že je vše ok - hele a máte už jméno?

jinak holky - dnes mi začalo rupat břicho - celou dobu ani tuk a ted kolem pupku - chce se mi z too :poblion: fakt už je měli vytáhnout… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.11.13 09:22

@tiptop budeš mít suprově donošená dvojčata. Jsi fakt rarita. Ale toho bříška je mi líto. Takhle popraskat na poslední chvíli. Zkus to přes víkend mazat, mazat a mazat, ať to do pondělí vydrží. Ji a mazat by se mělo i po porodu, když se kůže stahuje zpět do původní podoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
15.11.13 09:54

@tiptop jeee jak já ti rozumím - já taky celou dobu ani ťuk a včera jsem si všimla že mám popraskaný pravý prso na straně, vůbec nechápu proč :zed:. vydrž, už jen 3 dny a je po všem!

jinak já dneska byla zase v nemocnici, všechno v pořádku, jen odpoledne ještě budu volat na výsledky krve a jaterních testů, nic se zatím nechystá, čípek drží…a pokud si to chlapec nerozmyslí, tak někdy v tom týdnu od 25.11. se domluvíme na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí