ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
12.11.13 12:12

@tiptop Já si myslím, že je dobrý aby tam byly co nejdýl ;) Navíc s rozkopanou kuchyní jim toho moc nezajistíš
@Janyyy Jdeš dneska na přednášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
12.11.13 19:04

@Martina139 tak jooo když to říkáš :lol: dneska jsem ještě štukovala a už lebedím - síly docházejí - zítra opět na ko- už mě to neba - každé 3 dny - vždy si sehnat odvoz, debilní monitory - což je opruz největší a svlíkačka oblíkačka což je taky za trest :roll:
Tofíku a jak se daří malému? Raduš tak už se taky těšíš vid? jak jste na tom vůbec s váhou holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.11.13 19:09

@tiptop to už do pondělí vydržíš. A třeba si to holky rozmyslí, až to budeš nejmíň čekat. U mě porodu vůbec nic nenasvědčovalo, ale jen se holky dozvěděly termín CS, tak mi za dva dny v noci rupla plodová voda. Prostě se rozhodly, že se jim 21.2. nelíbí a narodily se 16.2. No a maminka měla v noci alespoň nějaký adrenalin. Noční jízda zavřenou zasněženou silnicí s policejním doprovodem - to přece stálo za to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
12.11.13 19:15

@Martina139 :mrgreen: jo to si pamatuju - jak si tady psala… :mrgreen: já budu radši hezky připrděná a doufám že v klídečku ráno nastoupím a porodím :lol: Hele marto - v seznamu do porodnice píšou plíny - ale kolik? jak dlouho tam tak seš? když bych nastoupuila v po - myslíš že před víkendem dom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.11.13 19:19

@tiptop já jsem byla v porodnici dvanáct dní. Ale jen proto, že holky měly nízkou porodní hmotnost. Vy budete určitě větší. To byste mohly jít tak čtvrtý, pátý den domů. Když byly holky mimča, tak jsem měla spotřebu tak cca 8 plen na den pro jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
12.11.13 19:21

@Martina139 tak uvidíme - beru dva balíky po 33,kdž tak nechám dovézt…jinak jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.11.13 19:25

@tiptop máme se teď docela dobře. Na holkách je teď hodně znát, že už se blíží druhé narozeniny. Začínají se samy oblékat, obouvat. Nella už krásně mluví, chápou význam slov prosím a děkuji. Já si to teď užívám snad nejvíc od jejich narození. Prohlížíme knížky, hrajeme si se zvířátky, chodíme do herničky za dětma. Holky víc poslouchají a i se začínají hodně vnímat a hrát si spolu. Musím říct, že teď bych zastavila čas. Nějak mi nedochází, že za devět měsíců nastupuju naplno do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
12.11.13 19:32

@Martina139 tak to je krásný - já bych tu mateřskou taky ráda posunula - ideálně od roka a půl do pěti - to už s dětma něco je a jsou prdácký :lol: je škoda je :opusit: v nejlepším rozletu…a máš tam nějakou maminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
12.11.13 19:43

@tiptop máš úplnou pravdu, teď teprve s věkem začíná to krásné. Já mám doma takové dvě rozumbrady a s manželem jen občas nostalgicky sedíme a vzpomínáme, co vyrostlo z těch uzlíčků, co jsem přinesli z porodnice.
Jinak já jsem dost komunikativní člověk a maminky ve svém okolí postrádám. Tu izolaci si částečně chodím kompenzovat do práce ( i teď jsem v práci). Ale chtěla bych potkat nějakou mamču s dvojčaty, s kterou bych mohla očas vyrazit na pokec. Ty zkušenosti jsou opravdu nepřenositelné a mámy dvojčat občas řeší problémy, že normální člověk by se divil. Navíc i děti se chovají odlišně ( hlavně v konkurenci dalších dětí). Moje holky ví, že si doma musí všechno vybojovat, memáme každou hračku dvakrát, takže já pak vzniklé průsery s okolními dětmi musím žehlit za ně :oops: Ale ve výdledku je to nádhera. Teď poprvé zažívám to, když holky přiběhnou a volají mami pusu a nalepí se na mě těma oslintanýma pusinkama. Kojenec je krásný stvoření, ale tohle je úplně něco jiného a nedá se to nahradit ani s ničím srovnat. A když mě ještě k tomu obejmou kolem krku :hug: No prostě máte se všechny na co těšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
13.11.13 11:36

Holky zdravím po 100 letech ;).
Porod proběhl nad očekávání dobře, placenta přirostlá nebyla, takže všechno šlo jako po másle, měla jsem epi, takže jsem mimi hned viděla :srdce:
Horší to pak bylo doma, dostala jsem horečky, takže zpět k Apolináři a byl to zánět dělohy. První atb nezabraly („zvěřinec“ v děloze na ně nebyl citlivý), takže až pokus č. 2 vyšel. Byla jsem totálně nepoužitelná - horečky, zimnice, bolesti všeho - takže kromě kojení jsem nezvládala absolutně nic, naštěstí tady byla na pomoc moje máma a manžel taky dělal co mohl (dělá pořád, je fakt užasnej :mrgreen: ). Teď už je mi líp, tak se pomalu vracím k normálnímu fungování.
Dočíst asi nestihnu - už máme nějaká další miminka? A jiné novinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.11.13 12:20

@irenn Tak to jsou super zprávy!!! Gratuluju!!! A šup sem s fotem :mrgreen: Já stále docházím 2× týdně do nemocnice na kontroly a pokud se chlapec nerozhodne sám, tak za 14 dní jdeme vyvolávat…přemlouvám ho kudy chodím, ale asi se mu do tý zimy fakt nechce :D
@tiptop já už se fakt těším až bude venku, mám toho už plný zuby - pořád samý nervy a problémy s něčím…jinak včera váha ráno 72.8 takže to mám cca 12kg nahoře a v podstatě za posledních pár týdnů skoro 2 kg dole díky těm dietám…včera měl malej odhad 3450, takže na něj ta dieta nějakmoc nepůsobí asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.11.13 12:35

@irenn Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka a síly do života!!! :kytka:
@Radunka83 Na kdy máš jinak termín? Já mám taky 12 kg nahoře :-)akorát nehubnu a furt ještě nabírám…pomoc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.11.13 12:58

@Tina85 na 1.12., takže ještě čas je, ale včera mi řekla, že kdyžtak v úterý 26.11. se na kontrole domluvíme na příjmu a jdeme na to, protože o víkendu pak moc vyvolávat nechtěj…klídek 12 kg je naprosto v pohodě a už moc času na další přibírání nemáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
13.11.13 13:14

@Radunka83 @Tina85 děkuju ;)

Holky 12 kg je v pohodě, to jsem měla taky (kdybych byla těhotná ještě ten měsíc do termínu, tak by to bylo zase někde jinde…), je ale fakt, že s tou dia dietou už jsem přibírala o dost míň.

@Radunka83 držím palce, ať se prcek rozhoupe sám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.11.13 13:55

@Radunka83 já jen abych věděla, mám termín 30.11. a doktorka mi UZ nedělá jen monitor, tak nevím, jak je prcek velkej a jak to s ním vypadá, ale prý pak dělá ten Hamiltonův hmat, že nenechává přenášet :) Tak uvidíme zítra po kontrole co a jak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí