ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
542
18.11.13 12:04

@irenn souhlasím, nemám problém s tím hmatem, kdyby to pomohlo budu jedině ráda, ale myslím, že by ti jako pacientovi to měli říct předem a vysvětlit ti, co to vlastně je a dát ti vybrat jestli to vůbec chceš nebo ne…to mě trochu naštvalo…já bych to už nejradši taky urychlila a oni asi taky, ale informovat mě mohla…no nic, uvidíme jestli to k něčemu bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.11.13 12:14

No můj doktor mi toho moc neřekne, takže předpokládám, že by mi ho taky udělal beze slova:-(. @Radunka83 asi by to bylo lepší už rodit hlavně kvůli té cukrovce, tak snad ti ten hmat pomůže…stejně do teď jsme se je snažily udržet a teďka už prdelky vyháníme:-)
jinak já mám ještě nějaké resty z práce a uklízeno na mimino ještě taky moc nemám, tak s tím už musím začít něco dělat:-( a konečně koupit i dárky k Vánocům jenže bych radši furt spala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.11.13 12:20

@Janyyy Vánoce budou letos z mojí strany asi dost chabé..pár dárků mám, ale spíš maličkosti a nějak nemám moc chuť ani sílu nad dalšíma teď přemýšlet a po porodu na tom asi budu podobně…no, přinejhorším pak v prosinci zasednu jeden den k internetu a vyřeším to takhle - žádný chození po krámech…
já teď skoro celý dny čtu, užívám si to dokud ještě můžu, pak to se čtením asi bude horší…a na prcka snad připraveno mám, úklid teď „ochotně“ dělá manžel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.11.13 12:35

@Radunka83 neboj, ke čtení se zase brzo vrátíš. Já čtení miluju a manžel mi koupil k třicetinám elektronickou čtečku. Holky už jsou docela v pohodě, tak čtu co to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
18.11.13 14:48

HOLKY JSEM MAMKAAA!!!FRNDICKY JSOU SAMOZREJME NEJKRASNEJSI NA CELEM SVETE S VAHAMI 2700
A 2500 A 46 cm.BOLI TO JAK PRASE, MAM STRASNY HLAD A DOSTANU JIDLO AZ ZITRA:-(.
jinak cocky jsem okecala:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.11.13 14:53

@tiptop gratuluju, jsem v práci, tak nemůžu moc brečet. Lidi by si asi ťukali na hlavu. Holky musí být nádherné a váhy mají ukázkové. Neboj, bolet to přestane. Něco ti píchnou, aby ses vyspala. Ale zítra musíš zatnout zuby a vstát. To bude nejhorší. Moc se těším na fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.11.13 14:58

@tiptop super!!! tak velká gratulace, to je krásný to je dohromady 5,2 kg:-) ještě aby to nebolelo:-( tak přeju moc ať se rychle bříško zahojí a holky se mají k světu :potlesk: :palec: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
18.11.13 15:28

@tiptop náááááááááááááááááááádhera :hug: Moc gratuluju a ať holky prospívaj a Ty se dáš brzy do kupy. Derou se mi slzičky, moc krásné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
18.11.13 16:32

@tiptop moc gratulací! Ať se daří holkám i tobě a ať jsi brzo fit :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.11.13 16:35

@tiptop Gratuluju mamko, mám ohromnou radost!!! Prosim tě, bez jídla to chvíli vydržíš, krm se teď euforií :mrgreen: Tak ať ti je brzo fajn a užívej si tu radost!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
18.11.13 16:54

@tiptop …také mooooooc gratuluji, váhy mají povedené ;)…ať jste všechny zdravé a ty brzy fit :kytka: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
19.11.13 20:04

@tiptop To je krásný! Užívej si to! Je to to nejkrásnější co můžeme v životě zažít. Nesmíme z jejich dětství nic promarnit. Uteče to strašně rychle a pak budeme vzpomínat jak byly takhle malinký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
19.11.13 22:34

Tak tu už máme dvě maminy a tři mimina, tak jsem zvědavá, kdo je další na ředě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
20.11.13 08:14

Ahoj holky, tak máme za sebou poslední monitor a kontrolu v poradně. V úterý máme termín, takže už nás definitivně předal na porodnici. Ptala jsem se dr.,zda mě nechají přenášet, vzhledem k mému věku a rizikovému těhotenství a on mi řekl, že nenechávají, že si mám na tu kontrolu vzít aspoň kartáček na zuby :lol:…tak uvidím, zda budou v porodnici stejného názoru, a když neporodím do úterý, tak mi to vyvolají?! Jinak už si připadám jako slon v porcelánu, bolí mě záda jako čert a podbřišek. V sobotu jsem celý den špinila dohněda, tak to asi byla zátka :think:. Už abychom to měli za sebou, co? :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
20.11.13 09:08

Holky dikes, kdyz pujde vse ok a nezezĺoutnou jdeme v patek dom. jinak vse ok, teda az na jizvu, ktera boli jako krava a nevyspani.ode dneska je budu mit nonstop ma pokoji, tak snad to dam, jedno dite je fakt naprosto v kmlidu, takze se nebojte holky! iaroska drzim moc pesti! uz se tady rozrustame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí