Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn …no, já stále nic, obden jezdíme do porodnice na monitor, ale jinak se nic neděje. Beru prášky na tlak, jinak vše ok. Zítra jedeme extra za známým doktorem, tak uvidíme, jestli už se na něčem nedomluvíme
. Mám už toho plné kecky, všechno mě bolí, jsem šíleně unavená… holky, jak já vám závidím, že už to máte za sebou… ![]()
@Radunka83 gratulace mamkoooooooooooooo
teda to byl porod ti povím - úplně se mi stáhnul žaludek - já měla obyč císaře a myslela jsem že se první dny pos…, kor když od druhého dne mi frkly holky na pokoj a starej se 24h sama ![]()
Matěk krasavec
A pučmelounek ![]()
´Tak holky po další kontrole stále vysoký tlak, takže ve čtvrtek nástup a v pátek budou vyvolávat. Tak už se těším, že to bude za náma:-), ale nevím, co mám čekat, tak jdu študovat diskuze:-)…nevíte jak to je s manželem, kdy tam má přijít on?
@iaroska Fakt? Tak to sis taky užila svoje…je mi jasný, že za rok si na tohle ani nevzpomenu, ale teď kdyby mi někdo řekl pojď zkusit druhý dítě, tak se mu vysměju asi ![]()
A co ty, už se něco děje trochu aspoň?
@tiptop Díky. A jak se ti líbil císař? mě teda moc ne, nechápu, jak si ho někdo může cíleně zaplatit. samozřejmě je to super pro mimčo, ten náš vylezl bez jediný pomačkaniny, ale pro tu ženskou z toho přesně může být takovejhle prů… jako jsme měla já. A i kdyby ne, tak mi to nic extra příjemnýho nepřišlo. Pořád jsem trochu cítila nohy a oni už že jdeme na to a já tam na ně řvala, že ne, že cítím nohy, tak se smáli a ptali se, co mi teď dělají na břiše a já samozřejmě netušila a prej mě štípali pinzetou ![]()
@Janyyy tak to bych ti ráda poradila, ale nemůžu…mi byli domluvený, že manžel přijde až půjdu na porodní box, protože to vyvolávali na normálním pokoji..a až ty bolesti budou takový, aby mi tam k něčemu byl platnej…takže jsem počítala třeba po 24 hodinách, když mi řekli že to může trvat klidně 2 dny…no ale já byla za hodinu na sále…takže ti hlavně přeju (pokud na to dojde)ať to je vyvolaný rychle a tak jak má, to znamená postupný nástup kontrakcí a otvírání se
@Radunka83 Chuděro, to sis teda užila
Ale hlavně, že už to máš za sebou a jak říkáš, za rok si nevzpomeneš. kamarádka rodila normoš a taky mi říkala, že s druhým teda neví. A dnes už vesele plánuje a malýmu je rok ![]()
@Janyyy Pane jo. To se Ti to kvapem blíží
Tak užívej poslední dny klidu
Budeš tady v HK předpokládám
@Tofik Mě řekli, že ty 2 roky počkat by byly ideální…A co ty, jak je?
@Radunka83 Já si myslím, že i z hlediska věku dítěte je dobrý mít min. 2 roky rozdíl. Ale to je věc názoru. Mně připadá, že to dneska ty mámy za sebou flákají jako by někam spěchaly. ![]()
Já pořád nic. Už mě teda dole často bolí, v břichu se mi pořád převaluje, ale posledně doktor říkal, že jsem úplně zavřená, tak uvidíme ![]()
@Radunka83 …to víš, že se to rychle zapomíná
, on Ti to prcek vynahradí
. Já dnes po kontrole u známého doktora, takže jsem otevřená na 2prsty, malej má odhad asi 3200g, udělal mi Hamiltona a čekáme, jestli se to rozjede. Když ne, ve čtvrtek nástup na indukci, takže uvidíme, co si na nás malej připravuje ![]()
@iaroska a @Janyyy držím palce, ať se to rozjede samo a kdyby ne, tak ať jde všechno jako po másle
![]()
@Radunka83 to je nádherný mimi a ty vlásky
.
No já taky nechápu, že chce někdo dobrovolně císaře
. Záviděla jsem mamčám po normálních porodech, že byli hned po akci fit a mohly normálně fungovat. Když to srovnám, tak i to šestinedělí mi po CS připadá náročnější než po normoš porodu, jsem o dost víc unavená (věkem to není - u prvního porodu taky CS mi bylo 28 a bylo to taky tak). U prostřední dcery po normálním porodu jsem byla fit daleko dříve.
@tiptop co vy holky, jak to jde ![]()
Ahojda maminy a skoro maminy ![]()
raduš já teda u císaře parádně pak cítila jak mě sešívaj a fakt to příjemný nebylo! a to zotavování -stávání z postele a čůrání mi vhánělo slzy do očí
je fakt že čtvrtý den už jako by mě nic nebylo - ted už naprostá pohoda - jizva není ani vidět…jinak holky co pupky - bez strií? u mě dobrý, břicho splaskává - jen ta kůže když sedím je vytaženější - bude to chtít pak sedy lehy - teda estli bude elán, páč je to fakt náročný - jedna víc vzhůru přes den, druhá v noci
mamka jezdí každý den a bez ní si to opravdu nedovedu představit - když maj holky svůj en a střídaj se ve řvaní - tak neskutečná úleva že k nim nelítám furt já a můžu se vykoupat, najíst či polehávat…doma neudělám skoro nic, nevařím, jsem ráda když se převlíknu z pyžama, vyčistím kly a stáhnu vlasy- ani venku jsme ještě nebyly - jsem tak vyždímaná že se mi ani nechce - ted ještě začne mrznout a při představě že by holky ještě chytly nějakej moribundus mě mrazí…až se k tomu dostanu hodím fotky - jsou jak šídla, takže společnej, nerozmazanejch moc nemám- a na to, abych je nějak stajlovala už vůbec ne ![]()
@Tofik píše:
@Radunka83 Dnes jsem 38+1
tak to byl můj den D ![]()
Hele jak vůbec maličký? víš jak si psala ty zdrav. komplikace - už dobrý? ![]()