ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
26.11.13 19:42

@tiptop No musí to být strašně vyčerpávající. Já vím, jak jsem byla vyflusaná s jedním, natož mít to všechno dvakrát. :zed: A jak že se teda holčičky jmenují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.11.13 19:56

@Tofik fakt je ale doufám že se to zlepší - hlavně mi je líto přítele stává do práce kolem čtvrtý ráno..kdybychom měli dvojpatrový dům bylo by to v poho, ale v bytě se prostě nevyspíš - je to slyšet všude - říkám si že to budou rockerky asi :mrgreen: jmenují se Stella a Sophia, až bude čas :mrgreen: hodím nějaké fotečky…už se začínaj budit - krmeníííííííííí dravé zvěře :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.11.13 20:03

@tiptop to jsou hezká jména :kytka: nenapadá mě jiné řešení než pro přítele špunty do uší:-), pokud tedy i v noci nepomáhá s krmením. @Tofik jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.11.13 20:08

@tiptop No jo, chlapi mají horší, že musí ještě do práce. Ale na druhou stranu, když Aleš jeden celý den hlídá Adélku, tak říká, že by na mateřský být nemohl. Takhle na den dva dobrý, ale být s tím doma pořád, že by ho šiblo :mrgreen: Takže to pánové prostě musí vydržet. Konec konců, chtěli to taky :) Ale musíme je občas pochválit, aby se cítili dobře :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.11.13 20:11

@Janyyy Mně je fajn krom toho že malej šíleně kope, až to je fakt nepříjemný a začíná mě hodně bolet v podbřišku, že si říkám, jestli to jsou poslíčci či co. Ale jinak dobrý. Já byla v nemocnici minulý týden na 1.kontrole a doktor byl super. Byl to takový mlaďák, že jsem se až skoro styděla :mrgreen: Ve čtvrtek jdu na ozvy a sestra mi řekla, ať si zajistím hlídání. Fakt milý. A kde ho mám vzít mi neřekla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.11.13 21:07

@Janyyy taku už mě to napadlo :lol: pomáhá s „poslední dávkou“ která vychází většinou kolem půlnoci… @Tofik jojo, to máš recht, po výživném dnešku ani nevíš jak ráda bych vypadla ven. mám pocit že celý den jen krmím, přebaluju, uspávám a furt dokola :jazyk:
Holky držte se, za chvíli budete mít špunty u sebe..ikdyž si někdy říkám že bych je tam s chutí zase schovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
26.11.13 21:25

@Tofik dneska tam byla maminka a špunta měla sebou (přece jenom je to půl hodina - snad by sestru nekouslo, když tam malá bude s tebou), tlaky na spodek mám taky, ale evidentně (žádné otvírání) to ještě vliv nemá, trochu křížové bolesti no jsem zvědavá, kdy a jak to vypukne :jazyk:
@tiptop no prostě mateřská „dovolená“ to si asi jen chlapi myslí, že to není práce na plný 24 hodinový úvazek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
26.11.13 21:28

Ježíš když si vzpomenu jak jsmese modlili ke každé kontrole aby se drželi a ted je všechny vyháníme :mrgreen: je to bomba jak nám to všem vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.11.13 17:30

Ahoj holky, tak já jsem stále 2v1. Včera jsem byla na ko v porodnici, ctg ok, jen mám vysoký tlak, tak mi nasadili prášky. :( Další ko mám zítra a uvidíme, co dál, jestli mi kvůli tlaku budou porod vyvolávat nebo mě to nechají dál tahat :oops:, už toho mám plné kecky :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
27.11.13 19:01

@iaroska taky mi našli vysoký tlak tak jdu v pátek znova na kontrolu a jsem zvědavá, co bude dál…jinak nic z vyšetření nenasvědčuje porodu, ale já subjektivně si myslím, že je nejvyšší čas :lol: a to jsem o týden míň než ty. Jak to máš s pohybama mě příjde, že furt spí…tak pak zmatkuju:-( aktivní víc je jen večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
27.11.13 22:19

@Janyyy …tak ten můj prcek je aktivní až běda ;), chrápe většinou po ránu na monitoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.11.13 22:32

@tiptop vidím to, jako by to bylo včera a fakt nezávidím. Drž se, holka. Všechno se postupně srovná, tím jak holky porostou. Ještě teď mám v živé paměti, jak jsme v noci s manželem oba ponocovali, každý choval jednu, hlava nám padala. Já to bohužel moc nedávala. Usínala jsem i ve stoje. Neměla jsem daleko k antidepresivům. Dneska zpětně vidím, že nebýt manžela a mých rodičů, tak jsem se zhroutila. Úplně se to zlepšilo až tak kolem sedmého měsíce. Teď už řešíme jiné horory. Například nes Nella vrazila hlavou do topení :zed: Moc na vás myslím, určitě to zvládnete. A fakt spi během dne kdykoli to jen trochu půjde. Ten spánkový deficit pak totiž narůstá a to je malér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.11.13 08:37

@Martina139 marto díky za povzbuzení :hug: dnes to vypadalo nadějně - nakrmila jsem v deset, usli jsme, pak se probudily kolem jedný -nakrmila, jedna řvala tak jsem jí šoupla k nám do peřin, pak obě o půl čtvrté - po nakrmení jedna usla a druhou jsem do ted- do půl osmý konejšila- usla vždy tak na pět minut :cert: ted leží obě nakrmené afakt čekám kdy pro změnu začne vysírat ta první - je to nepředvídatelné…během deseti minut jsem si stihla aspon vyčistit zuby, obléct, vrazit do sebe kafe, udělat mamče kafe a modlímse at přijde co nejdřív…
příyel dorazí až kolem 21 h, takže budu mít sama výživné odpoledne…přemýšlím že je s mamkou dopo ještě vykoupeme, byt koupeme obden večer, ale sama si na ně neroufnu a pak je záruka že dobře spěj - myslíš že jim nenaruším režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
28.11.13 08:49

Ono je nejhorší to že člověk už prostě nemá sílu dělat vše dvakrát - jedno mimino si užíváte, zpíváte a zkoušíte vše možné když brečí - hoky třeba rádz aby se s nima chodilo, pozoorujou, vše si mapujou - je to hezký, ale když to pak máte zopakovat tak už na to nemáte. je mi to líto, ale nemám ani náladu s nima blbnout - jsem jak stroj - přebalit, nakrmit, lupnout do postele - žádný velký mazlení či povídání…na to prostě nemám už sílu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
28.11.13 09:24

@tiptop drž se :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie