ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
15.11.13 16:35

@Janyyy …jj, psyllium beru celé těhotenství…teď se to ale nějak zhoršilo během posledního týdne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
15.11.13 17:17

@tiptop tak Pardubice ještě nejsou takovej kus světa. Už jsem se takhle vláčela za holkama z internetu i dál (třeba Plzeň). Já jsem věčný ukecaný optimista a dokážu si povídat s každým a o všem. Důchodci u nás v lékárně mě milujou :mrgreen: Po porodu mě hodně držela nad vodou mamka, když jsem se trochu vzpamatovala (v pěti měsících holek), šla jsem do práce. No a teď chodím s holkama dvakrát denně do mat. centra a tam žvaním celé dopoledne :oops: Jsem tady každý den, kdybys potřebovala radu nebo prostě cokoli, dej vědět. A neboj, holky si poradí samy a tobě to všechno automaticky naskočí. To je instinkt. Případně dám na sebe i kontakt na telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
17.11.13 15:10

@tiptop Tak holky, tfuj tfuj tfuj na zítra!! Myslíme na vás! :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
17.11.13 15:30

@tiptop tak hodně štěstí zítra a koukej dát rychle vědět, jak jste to zvládli :hug: :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
17.11.13 15:59

@tiptop i já se přidávám s držením palců :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
17.11.13 18:43

@tiptop …také držím moc palečky :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
17.11.13 20:57

@tiptop hodně štěstíčka a pevné nervy na váš zítřejší velký den :hug: Budeme napjatě čekat na zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
17.11.13 21:07

Kočky děkuju moc - jsem nervní jako prase 8) marto myslíš že můžu mít u částečného kont. čočky? mě řekli né - ale víš jak…
holky dám vdět jak to půjde co nedřív - díky za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
18.11.13 08:21

Sice už si to holka naše @tiptop nepřečte, ale doufám, že jí ty čočky nechaly. Sama nosím brýle ( téměř 5 dioptrií) a představa, že mi je seberou, byla hrozná. Naštěstí jsem měla na sále bezvadnou anestezioložku a ta mi brýle bez problému dovolila. Mohla jsem si tak aspoň holky prohlédnout. Jinak bych viděla prd. No a pokud běží všechno podle plánu, tak už jsou možná holčičky na světě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
18.11.13 08:44

@Martina139 taky jsem měla u CS brýle ;). Mám sice míň dioptrií než ty, ale i tak se obávám, že bych místo miminka viděla flek 8o.
Těším se na dobré zprávy od @tiptop :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.11.13 09:18

@tiptop Lehce opožděně, ale taky se přidávám k holkám a držím všechny palce co mám ať všechno dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.11.13 11:46

Holky, tak bych řekla, že mám za sebou Hamiltona dneska na kontrole, protože jsem myslela, že tam zhynu bolestí a měla jsem pocit, že je ve mě snad po loket…úplně automaticky jsem jí začala odstrkovat a ptala se co to dělá a ona ať jí klidně odstrkuju, že mi pomáhá se rozrodit…tak to asi bylo ono co? :D fuj, ale bylo to teda peklo, břicho mě trochu bolí doteď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
756
18.11.13 11:56

@Radunka83 tak jsem zvědavá zda Ti to opravdu porod rozjede :jazyk: kolik dnes seš?
já už bych taky rodila, to noční vstávání na záchod už mě fakt neba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2093
18.11.13 12:00

@Radunka83 tak ať to zabere! Jinak já teda zírám nad některými dr. - dělat Hamiltona a nic neříct dopředu mi připadá fakt síla :zed:. Mě když chtěl dělat dr. Hamiltona v minulém těhu, tak mi napřed vysvětlil, co to přesně je, proč to chce udělat a jestli souhlasím ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
18.11.13 12:01

@Janyyy na netu píšou že to většinu žen nebolí, tak jsem asi přecitlivělá nebo nevím, ale mě to teda bolelo fest a jsem fakt zvědavá jestli se to rozjede…jsem 38+1 dneska, ale s mou cukrovkou, játrama, hemeroidama a nevím čím vším ještě mi řekli, že už klidně můžeme jít do toho…
to chození na záchod je peklo, souhlasím…i se mi už špatně leží, na zádech to neumím vůbec a na boku mě pak často začne bolet břicho (asi gravitace :-) )
A co ty, jak je jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital