Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Radunka83 Já jsem taky slyšela, že ta kombinace černobílé se dětem moc líbí, protože barevně nevidí. Ale když jsem se dívala v hračkách, tak jsem tam skoro nic nenašla. Kde jste to koupili? Máme půjčenou hrací deku s hrazdičkou a ta hrauda je černobílá. Tak jsme ji aspoň přidělali na postýlku. Jo a vlastně jsem sehnala černobílé chrastítko jako zebru. Tak to jsem koupila. Ale to je asi na později. Nebo už vaše děti berou něco do ruky??
@Tofik já ušila 4 hračky z černobílé látky - a dovnitř jsem nacpala ty šustivé průhledné obaly od cigár
prý se jim šustění líbí - no a jednoduché tvary - kolo, trojůhelník a na kraje jsem našila barevné stuhy- poutka a do jednoho jsem dala dřevěný kroužek na záclony či co- když bude chvíle nafotím - no ale to je ještě nebere-jako koukaj třeba na to ale deka na křesle je deka na křesle
Už se těším až je hračky budou zajímat a bude se něco dít..
Raduš - no jo je to puclík- pořádnej chlapák - to víš potřebuje pořádnou mlékárnu
já jsem teda zatím ráda že jsou takový připosražený - už tak když je furt tahám mám ruce jak opice a záda bolej - a to ještě nemaj určo 3 kila - jako nevím jak to pak budu praktikovat ![]()
@Tofik nejvíc ty černobílý kombinace majíhračky od Lamaze…jestli máš kartu do DM, tak teď tam je myslím 20% sleva na všechno od týhle firmy…do ruky nebere vůbec nic, to je ještě asi dost času si myslím…a to chrstítko zebru mám taky, černobílá je a červenej ocas myslím má ![]()
@tiptop tak to jsi šikovná, já jsem ráda, když si přišiju knoflík ![]()
@Radunka83
jinak co váha? Já nahoře asi 5 kilo- což myslím že jde 3 týdny po porodu ![]()
@tiptop já 3 kila nahoře, všechno jsem to nechala na tý jipce asi ![]()
Ahoj holky, tak se jdu také ohlásit. Tomášek se narodil 5.12. v 7.49h, váží 3020g a měří 49cm. Už jsme doma z porodnice a vše je ok. Porod děs, měla jsem po tom Hamiltonovi kontrakce už od 4.12. od 2,30h rána, takže na kontrakcích téměř 29hodin. Byly ale pořád po 10min, tak mi nakonec píchli vodu a přidali oxytocin a za chvíli byl prďola venku. Jen jsem myslela, že umřu na ty kyčle…to byl děs…ale už je vše za námi a tohle se rychle zapomíná… ![]()
@iaroska krásnej puclík
teeda to je děs - tak ti nevím estli je horší normoš porod, nebo rekonvalescence po císaři…ale přesněje to za námi apřed námi jiná epizoda ![]()
@iaroska No ten si je…překrásný!
![]()
Chudáku, sis taky užila. To jsem zvědavá s jakými zážitky přijdu já ![]()
@iaroska Gratuluju,je krásnej!
.Taky sis teda užila, 29 hodin to je celkem síla…
No holky jak spíte? Já mám pocit, že tu postel jen tak zahřeju a pak zase rychle opustím…Mates prostě nespí - dneska maximálně 2 hodiny v kuse…
Holky, máte všechny nádherný dětičky. Mně je po těch malých mišičkách najednou nějak smutno. Asi už blbnu.
@tiptop hele neříkej mi, že si holky nejsou podobné. Já zkušený prohlížeč dvojčat tam podobu teda vidím. Musíš poslat fotku ze předu. Já jsem taky tvrdila, že moje holky jsou každá jiná a okolí tvrdí, že si jsou podobné.
Posílám foto, jak moje příšery pečou buchty
Já už jsem ani neměla sílu jim to zakazovat. Ale těsto a olej byl bohužel všude. No aspoň jsem to zdokumentovala.
@Martina139 marto - fakt si nejsou vůbec podobné - mají jen podobné uši a prsty u nohou
Upřímně jedna je panenkovsky hezká a druhá je takový noo - mimozemštánek, snad se trochu napraví
To jsem řekla i na porodním sále když jí jako druhou vytáhli - jééé ta je ošklivá
Všichni byli mrtví smíchy že to ještě nezažili… ![]()
To je ta jak tam byly ty komory a ta která se natočila prdelí napřed - je hodně podobná příteli
Ta hezká je ale strašná hysterka - vypadá to že bude hodně dominantní a hyper, ta druhá je taková přemýšlivá a brečí mín většinou když jí fakt něco vadí - ale at nejsem zlá - má po příteli dlouhý řasy- jenže nechápu po kom - blondatý ![]()
Ve tvých holkách vidím velkou podobu - jen je jedna tmavší typ a druhá světluška ![]()
PS - mimozeštánek je ta vlevo ![]()
@tiptop Tak dobře, když mě na to upozorníš, tak si tam toho mimozemšťánka najdu
Ale jinak jsou krásňoučký!
Hele, napadlo mě…mám po Adélce plno věcí, který se na kluka jaksi nehodí
Měla bys případně zájem něco odkoupit? Těch věcí co se na kluka nehodí je tolik a jsou hezounký…
Jinak holky, trochu blbý dotaz…nestýská se vám po tom miminku v bříšku nebo vás to ani nenapadlo, když je máte u sebe face to face? Já si to pořád nějak nedovedu představit