Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@irenn ahojda - manducu si chci taky koupit!!! ale ta cena
tak nevím estli to nakonec nebude ergo…myslím že v naší situaci by to dost pomohlo, páč takhle se odrovnáme…dnes jsme total vyřízený - od půl třetí ráno vysíralz obě - pak jedna usla, ale druhá vůbec a řvala a řřvala - pak jsem řvala i já, páč co přítel odešel. tak jsem tu do příchodu mamky v devět měla parádní duo řev a hlava mě málem explodovala
prděly, kadily, jedly, nosila jsem je a furt ječely…ted jsem se nasr…a nechávám je už vyřvat v postelích…už na to nošení a uspvání do další dávky, aby se to pak zopakovalo zase s druhou co zatím spala fakt nemáme…chci přeetočit čas o rok aspon ![]()
holky nicméně krásné vánoce a užívejte si miminek - když vám bude ouvej-vzpomente si na mě, že může být vše dvakrát hůř ![]()
@tiptop v tvém případě přání přeskočit rok úplně chápu!
Ceny ergo nosítek jsou vyšší, to máš pravdu, každopádně u nás je to k nezaplacení, jinak by tady bylo řevu daleko víc
. Dají se koupit nosítka i z druhé ruky, uvažovala jsem o tom taky, ale nakonec jsme pořídili nové ![]()
Holky přeji vám krásné Vánoce a pohodové svátky!! Do Nového roku jen to nej ![]()
Holky, všem přeji krásné Vánoce a hodně štěstí do Nového roku
. Ať nás ti drobečci moc nezlobí
. Jo, a na kyčlích včera ok, žádné pleny navíc a ko za 6 týdnů ![]()
Taky všem přeji krásné a pohodové Vánoce a do roku 2014 hlavně zdraví a samá splněná přání! A ať to s těma našima miminkama přežijeme v plném duševním i fyzickém zdraví ![]()
@tiptop Neboj se, vždycky si vzpomenu na Tebe a řeknu si, že může být hůř ![]()
Nějak malýho nemůžu dokrmit. Cucá mě hodinu! a nestačí mu to. Jsem KO. Bych nevěřila, jak může kojení unavovat ![]()
Jak jste si užili Vánoce?
@Janyyy píše:
@Tofik gratuluju mamino![]()
, vše v pořádku? a jak se líbilo v porodnici?
V porodnici se mi líbilo. Přístup dobrý, sestry ochotný. Čekala jsem, že to bude horší podle toho co jsem slyšela.
@Tofik …nic si z toho nedělej, my jsme na tom stejně. Malej by visel na cíce nejlépe 24hodin denně
. Bála jsem se, že mám málo mléka, ale zase si říkám, že když vydrží v noci spát 5-6 hodin v kuse, tak asi hladový není. Ve čtvrtek jdeme zase na ko a vážení, tak uvidíme
. Jinak já byla letos na Vánoce poprvé bez dětí, takže depka
. Doufám, že vy jste si je všechny krásně užily
![]()
@Radunka83 …jj, je takový šikulka. Ale uklidním Tě, není to každý den
. Rekord máme 7,5h, ale to bylo jen dvě noci po sobě. Ale zase večer usíná až kolem desáté ![]()
@iaroska Tak už jsem přišla na to, čím to bylo. Má rýmu. Takže vysáváme. Jak to, žes byla na vánoce bez dětí?
Ale jinak je brouček hodný. Je schopný v noci taky spát třeba 5 hodin, dnes dal i přes den 4 hodiny. Doufám, že mu to vydrží.
@Tofik …no, exík si u soudu vyřval, že každý lichý rok budou děti na Vánoce u něj. Takže teď to bylo poprvé, tak jsem to notně ořvala
. Manžel byl navíc celý den v práci, tak jsem tu zbyla jen s prckem, a ten zrovna pěkně prudil
. Ve 23h jsem padla za vlast i bez večeře. Udělali jsme si s manžou kapra a salát až druhý den k obědu a dárky až s dětmi v pátek, když se vrátili
. Na druhou stranu jsem si říkala, že bylo dobře, že doma nebyly, protože bych na ně vůbec neměla čas ![]()
Zítra máme ko ve 4 týdnech, tak nám držte palce na převážení, jsem zvědavá, jestli něco nabral. Připadá mi, že stále saje jen malinko a pak u toho usíná, může tam ale zase viset celý den ![]()
Holky, všechny vás zdravím a doufám, že jste si alespoň trochu v pohodě užily první Vánoce s vašima drobečkama.
Dlouho jsem se neozvala. Vánoce byly krásné a náročné. No a abych náhodou moc nezahálela, tak mám ode dneška nemocnou Natálku. Bohužel má hnusný zánět průdušek a antibiotika. V noci se mi chudinka dusí, sípe a řachtá jak pytel starého železa. Takže mě čeká noční vstávání a jsem zvědavá, kdy to chytí Nella ![]()
@Martina139 …tak ať jste holky brzy zdravé
…my jsme dnes po ko ve 4 týdnech a mám velkou radost, už vážíme 3600g, takže zase přibral za těch 10 dní 350 gr. Snad se nám blýská na lepší časy ![]()
@iaroska Aha. A jak to děti vnímají? Těšily se třeba nebo jak na to reagují? Já si to vůbec nedovedu představit co v dětské duši může probíhat. Věřím, že pro Tebe to bylo smutné. Já byla původně s našima domluvená, že si na Nový rok vezmou Adélku do neděle k sobě, ale odvolala jsem to. Nějak jsem si tu domácnost bez ní nedovedla představit. I když bez ní je větší klid, to uznávám, ale stejně. Prostě už to k tomu patří, že si neodpočinu tolik jako jen s miminem.
Jinak, holky, dnes jsme byly na 3týdenní kontrole a malej za 14 dní přibral 600g! Ale v noci má dvě dávky Nutrilonu, tak to není jen má zásluha
Ale i tak si myslím, že je to dobrý. A vyrostl o 1,5 cm.